ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
evet klavye falan guzel ama battery monitor widgeti -1 diyorrr :vur

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bi deneyeyim

BL@DE02

BL@DE02

Üye
bende çalışıyor battery monitor

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bide play to falan gitti onlarida tekrar yklym

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
valla arkadaşlar durum şu aslında çoğumuz telefonu başka tellerle kıyaslamadığımız zaman çok memnunuz heleki benim ki gibi ilk çin annası yüklü olanlar ben şuan çok memnunum yalnız bu diğer telefonlardan bahsedince kafamı karıştırıyorlar kıyaslayıp atıp tutmaya başlıyoruz aslında birdaha hiç kıyaslamayacağım şuan her işimi görüyo telefonum 1 tane bile şikayetim yok gerçeği söylemek gerekirse gaza mı geldik ne anlamadım ki lütfen birdaha bu symbian bölümünde androidmiş yok iphone muş yok üst modelmiş konuşmayalım milletin aklını karıştımak işiniz birdaha içinde andorid kelimesi geçen mesaj dahi görsem direk şikayet edicem yeter ya nokiayı hala eleştiriyorum ama n8 imi değil :nono:

----------Eklendi @ 01:05:18 ---------- Yazıldı @ 01:04:35 ----------

eğer benim yüklediğim annayı yüklediysen cfw siz orjinal ilk çıkanı o süper tek kelime ile mükemmel :oke:

dostum eylül 2010 model telefonu 2011 in en gözde telefonlarıyla bir tutmayın kıyaslamayın sizde ya tarihine göre kıyaslayın o zaman telefondan soğumazsınız :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yine calismazsa dedigim gibi e yi kopyala sonra soft format at. Onceden de yuklu oldugu icin sorun cikariyordur belkide

mirzasinan

mirzasinan

Üye
artık tarihi degil annayı görmek istiyorum:d::ehe

altannemre

Üye
arkadaşlar az önce stephen elop beni aradı konuştuk felan çok dertli adam be acıdım o yüzden annanin ne zaman geleceğini soramadım:dgörseniz şeker gibi adam bal dök yala köftehoru:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
balin icinde bogarim o adami ama bal ziyan olur sonra.. Bala yazik..

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Evet arkadaşlar bende emin olabilmek için bugün Nokia Destek Hattı ile görüştüm. 15 ağustos tarihinden sonra Türkiye kullanıcıları Anna ile tanışacakMIŞ. Hepimize hayırlı , uğurlu olsun ..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu nokia daha annasının arkasından çok laf ettirir :ehe:

Utku

Utku

Üye
ağustos 2012 mi yoksa 2011 mi:ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben inanmıyorum artık söyledikleri tarihlere..gene erteler bunlar hiç Belli olmaz..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Beklemeye hiç gerek yok yükleyin çin annasını rahat edin :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6 için çıksa hiç beklemem de bütün piyasa n8 e çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: accman
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bilemeyizki belkide annayı nokia sızdırdı denemek için sorunlar yasanacakmı diye :allalla:

karasahinemre

Üye
bu çin annasında hala türkçe dil desteği yok dimi

altannemre

Üye
c601 ın bilinmeyen özelliklerini bilip te söyleyecek arkadaşlar varmı teli donanım olarak biraz daha geliştirebilelim maksat zaman geçsin:)