ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
@Uruloki

Video'nun sonunda resimdeki gibi 4 telefon yan yana geliyor. Bu oradan shot alinmis. Oyledir ya da boyledir bilemem ama bu photoshop degil direk videodan bir resim.

Ayrica, videoda ulkelerden Turkiye'yi sectigini de belirtmek isterim. :) 1:01 dakikada
bende farkettim niye acaba anlamadım :D her anna videosunda türkiyeyle ilgili bişey çıkıyo X7 videosundada vardı

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Evet daha guncelleme Hollanda'da da cikmamis, bu sadece tanitim videosu.

@mustafakamikaze
Acaba siz bunla yetinin mesajimi veriyorlar bize. :) Gosterip de vermiyorlar :)

erollcelik

erollcelik

Üye
milleti iyice paranoyak yaptılar.yok anna gelmedi belleyi çıkartacaklar,yok ayın bilmem nesinde çıkacak,yok vesaire vesaire yetti gari

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Evet daha guncelleme Hollanda'da da cikmamis, bu sadece tanitim videosu.

@mustafakamikaze
Acaba siz bunla yetinin mesajimi veriyorlar bize. :) Gosterip de vermiyorlar :)
veya en son bize yollucaklar avutmaya çalışıyolar :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
merak etmeyin gençler mutlu sonla biter bu da ;)

cardanadam

cardanadam

Üye
ben yarın arıyacam müşteri hizmetlerini diyecemki bu anna ne zaman çıkacak gelecek cevap belli ağustosun sonuna kadar tüm telefonlarda yüklü olacak peki neden bukadar erken duyuruldu veya neden bukadar gecikti bakalım ne cevap verecekler birde elopa mesaj yollarım ordan onlar tercümesini yaparlar artık. Rüyalarıma girmeye başladı artık bu anna sabah kalkar kalkmaz ilk işim buraya girmek oluyor ne güncellemeymiş be sanki yeni yazılım yapıyorlar sıfırdan başlasalardı şimdiye yeni telefon yapılırdı hemde el yapımı. Nokia açıklamasaydı güncellemeyi şimdi kimse bir beklenti içinde olmuyacaktı ver annayı yaparken alttan alttan ufak tefek güncelleme hem anna bukadar büyük güncelleme olmazdı hemde kimse güncelleme çıkmıyor demezdi aradaki versiyon farkına bakın 14 den 21 veya 22 ver güncellemeyi 15,16,17 diye kimse anlamazdı 6 ay oldu be bu ne ya takımların şike olayına döndü sonunun ne olacağı belli değil

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ne olacağı belli piyasa nokiaya ağır bir ceza kesip küme düşürecek kupayıda alıp elinden elop a yol görünür...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
almanak yapcam anna açıklandıktan yayınlanana kadar dünyada olup bitenler diye :D valla yeter eziyet oldu 6 ay olcak nerdeyse ya yarım yıl ya yuh ya bir telefona hemde sorunlu bir telefona 6 ay güncelleme çıkmaması ne demek yaa pofff :vur

bartinli7474

bartinli7474

Üye
dunya basınında zaten nokianın kredisi dustu yazıyor su sıra sadece n8 ile resim ve video cekerek idare ediyorum

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ya o 6 ay içinde en az 10 telefon çıktı yaptın güncellemeyi bekletiyor bizi.

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia heralde güncellemeyi bir anda bitirmeye çalışıyor diyecem annada daha tam olarak ne gibi güncellemeler olucak onu bile bilmiyorum ah be nokia teşke ufak ufak verseydin güncellemeyide bizi kendinden soğutmasaydın 14 den 22 ye 8 sayı var her ay bir güncelleme yollasan 8 ay yapar sen ne yaptın 6 ay hiç bir güncelleme yollamadın müşterilerini üzdün kendinden soğuttun 8 ayda rahat rahat yapmak varken hemde müşterileri üzmeden 6 ayda yapmaya çalışıyorsun hem kendini zora sokuyor hemde müşterileri üzüyorsun

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Sanki telefonda köklü değişiklikler oluyor gibi uzatıyorlar güncellemeyi bence nokia popülerlik kazanıp dikkatleri üzerine çekmek istiyor.

cardanadam

cardanadam

Üye
ne popülerliği arkadaşım kendini rezil ediyor pirim kaybediyor ama hep bu elop un başının altından çıkıyor bunlar ben biliyorum ben onun annasını belliyecem ne olduysa o geldikten sonra oldu çok ah alıyor fazla yaşamaz böyle giderse

_ardaa

_ardaa

Üye
yazdıklarımıza az dikkat etsek beyler bir güncelleme için bazen kendinizi kaybediyorsunuz biraz da abartıyorsunuz nokia ağustos dedi siz 28 diye resmi olmayan bir duyum yüzünden başladınız telefon satmaya daha ağustos bile olmadı, birde şu anna'lı belle'li bel altı esprilerden vazgeçseniz artık ipin ucunu kaçırdınız sanki.

• Beğen
Tepkiler: iatis
javocu

javocu

Üye
Anna gelince de memnun olmayacaksınız sanırım siz asıl sorun ne?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ardaya katiliyorum espri olayi biraz abartiya kacti...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
28 ide geçti ortada birşey yok..artık resmi olan açıklamalara da inanmayacağım ne zaman gelirse gelsin..belki beklemekten sıkılır bende satarım telefonu belli olmaz..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Ben nokia ile konustugumda annanin cikacagini ve agustos ayinin ilkhaftalarinda sunulacagini ben sormadan soledi adam :D bu durumda fazla kalmadi Insallah :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ben az once cin annasini yukledim suanlik guzellll :)))

BL@DE02

BL@DE02

Üye
valla arkadaşlar durum şu aslında çoğumuz telefonu başka tellerle kıyaslamadığımız zaman çok memnunuz heleki benim ki gibi ilk çin annası yüklü olanlar ben şuan çok memnunum yalnız bu diğer telefonlardan bahsedince kafamı karıştırıyorlar kıyaslayıp atıp tutmaya başlıyoruz aslında birdaha hiç kıyaslamayacağım şuan her işimi görüyo telefonum 1 tane bile şikayetim yok gerçeği söylemek gerekirse gaza mı geldik ne anlamadım ki lütfen birdaha bu symbian bölümünde androidmiş yok iphone muş yok üst modelmiş konuşmayalım milletin aklını karıştımak işiniz birdaha içinde andorid kelimesi geçen mesaj dahi görsem direk şikayet edicem yeter ya nokiayı hala eleştiriyorum ama n8 imi değil :nono:

----------Eklendi @ 01:05:18 ---------- Yazıldı @ 01:04:35 ----------

ben az once cin annasini yukledim suanlik guzellll :)))
eğer benim yüklediğim annayı yüklediysen cfw siz orjinal ilk çıkanı o süper tek kelime ile mükemmel :oke: