ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
beklemeyin boşuna arkadaşlar google da symbian anna leaked chinese diye aratırsanız bulursunuz çin annasını. Geri dönüşüde var zaten zarar gelmez denemekten

enesparlak

Üye
Arkadaşlar bugün ben de Anna çıkıcak zannediyordum, çıkmayınca Nokia'nın sitesine girip forum doldurdum, Anna ne zaman çıkıcak falan gibisinden adamlar 30dk. içerisinde beni aradılar. Yetkili, Anna'nın Türkiye'de 15 Ağustos'ta sunulacağını söyledi. İnternetten video izleme sorunu ile ilgili malesef :( yine mahkumuz Youtube'a Anna da bununla ilgili herhangi bir düzeltma olmıcakmış. İnanmıyorsanız siz de forum doldurun 30dk. içerisinde adamlar size dönüyor.

Buyrun:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bugün ben de Anna çıkıcak zannediyordum, çıkmayınca Nokia'nın sitesine girip forum doldurdum, Anna ne zaman çıkıcak falan gibisinden adamlar 30dk. içerisinde beni aradılar. Yetkili, Anna'nın Türkiye'de 15 Ağustos'ta sunulacağını söyledi. İnternetten video izleme sorunu ile ilgili malesef :( yine mahkumuz Youtube'a Anna da bununla ilgili herhangi bir düzeltma olmıcakmış. İnanmıyorsanız siz de forum doldurun 30dk. içerisinde adamlar size dönüyor.

Buyrun:

Vay köftehorlar, ben aradığımda bana Ağustos'un ilk haftası demişlerdi:) Şimdi de ikinci haftası mı diyorlar :angry:

Bu arada form doldurmaya falan gerek yok. Direk 444 3 665'i arayın müşteri yetkilisine sorun.

sharpie

Üye
çok ezdi nokia bu anna mevzusunu.zaten aslında ilk çıktığında olması gereken şeyleri anna'yla verip çok büyük bi lütufda bulunuyormuş gibi davranmasıda cabası.N8 telefonumu başka hiçbir cihaza değişmem ama nokia...........benim için nokia yok sadece n8 var.

• Beğen
Tepkiler: accman
cardanadam

cardanadam

Üye
hollanda yayınladığına göre pek yakında bizede gelir o zaman birde konuyu açan arkadaş konu başlığını değiştirirse iyi olacak tarih geçti anna da çıkmadı konu kapatılabilir

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hiçbiyerde yayımlanmadı öyle bişey olsa naviye düşerdi

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
bartinli7474

bartinli7474

Üye
Nokiayanın annasını........................

----------Eklendi @ 21:21:49 ---------- Yazıldı @ 21:18:25 ----------

orjinali ile arasındakı fark ne dicem ama orjinalini gören yok bunu yukleyınce N8 tvli çin malları gibi sonuk ekran 1.3 piksel olmasın

marsharun

marsharun

Üye
kardeşler arkadaşlar abiler ablalar yalvarırım tarih vermeyin. Ben dahil herkes o tarihi bekliyo sonra sap gibi kalıyo ortada yok anna falan çıkmaz bize

mesut1979

Üye
slm,agustosun artasinda cikacak olsa suana kadar navifirme gelirdi ,az önce baktim erorr diye belki de yükleniyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ammada heyecanlısınız,bu cihaz zaten harika 1 ay sonra gelse ne farkederki?(laf aramızda ben anna kullnıyorum da prc.):)

WebStyle

WebStyle

Üye
Umarım yine asılsız bir haber değildir. Hayır benim anlamadığım olay şu neden bu kadar bekliyor Nokia? Genel bir açıklama da yapmıyorlar. İlginç desen ilginç.:hmmm

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Sürpriz yapıp belleyi sunmasınlar :D

mesut1979

Üye
Umarım yine asılsız bir haber değildir. Hayır benim anlamadığım olay şu neden bu kadar bekliyor Nokia? Genel bir açıklama da yapmıyorlar. İlginç desen ilginç.:hmmm

nokia artik kapiya getirilecek marka degilde bakma bakma.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Doğru değilmi ama bu kadar bekletiyor. Bu kadar beklemeye yeni işletim sistemi yazar adamlar..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yapmayın millet coşacak ne bellesi :D anbel mi diycekler :D

Uruloki

Uruloki

Üye
belle geliyormuş beyler öyle şeyler dönüyor ortada tırstım lan ama sanmam

WebStyle

WebStyle

Üye
Anna'sı bir çıksında Bellesi eksik kalsın.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
<font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>belle geliyormuş beyler öyle şeyler dönüyor ortada tırstım lan ama sanmam</b></i></font></font>
<br />
<br />
abi heyecanlandırma bizi neler oluyor :)