yine mahkumuz Youtube'a Anna da bununla ilgili herhangi bir düzeltma olmıcakmış. İnanmıyorsanız siz de forum doldurun 30dk. içerisinde adamlar size dönüyor.Arkadaşlar bugün ben de Anna çıkıcak zannediyordum, çıkmayınca Nokia'nın sitesine girip forum doldurdum, Anna ne zaman çıkıcak falan gibisinden adamlar 30dk. içerisinde beni aradılar. Yetkili, Anna'nın Türkiye'de 15 Ağustos'ta sunulacağını söyledi. İnternetten video izleme sorunu ile ilgili malesefyine mahkumuz Youtube'a Anna da bununla ilgili herhangi bir düzeltma olmıcakmış. İnanmıyorsanız siz de forum doldurun 30dk. içerisinde adamlar size dönüyor.
Buyrun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi de ikinci haftası mı diyorlar 
Umarım yine asılsız bir haber değildir. Hayır benim anlamadığım olay şu neden bu kadar bekliyor Nokia? Genel bir açıklama da yapmıyorlar. İlginç desen ilginç.![]()
Ya böyle şeyler söylüyorsunuz millet busefer başlıyor beklemeyeSürpriz yapıp belleyi sunmasınlar![]()
Sürpriz yapıp belleyi sunmasınlar![]()
<br /><font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>belle geliyormuş beyler öyle şeyler dönüyor ortada tırstım lan ama sanmam</b></i></font></font>