ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yapmayın etmeyin belle falan demeyin milleti ayağa kaldırmayın:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
isyan çıkacak :)

----------Eklendi @ 22:00:20 ---------- Yazıldı @ 21:59:34 ----------

ama gelirse şaşmayın belli de o kadar zaman bunun için uğraşıyorlardir ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Annasını bellerim bu işin ya:)

• Beğen
Tepkiler: dreamwalker1979
Uruloki

Uruloki

Üye
valla dönüyor etrafta bir şeyler çünkü millet burdada yazıldığı gibi X7 ve E6 da sundu anna yı zaten hazır betadan çıkalıda çok oldu sonra E7 ve N8 üzerinde belle fotoğrafları çıkmaya başladı ki yeni cihazlar düştü nete belle yüklü ki hatırlatırım X7 filanda düştü sonra tanıttılar annayı

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sence ne olur bu işin sonu hasan abi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Uruloki, sen diyorsan vardır bişiy:)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Arkadaslar, Hollanda Anna Update tanitim videosunu verdim bir thread'de seyrettiniz mi? Peki videonun sonundaki telefonlara hiç dikkat ettiniz mi? :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
yok ben sanmam belki tanıtabilirler belli olmaz ki neyse boşverin gerisini söylemesemde olur ağustosda gelsin gelmesin N9 gelince umrumda olmıyacak ki nokia olduğu için değil MeeGo olduğu için tercihim

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Belle Mi Geliyor? Hani :D

Uruloki

Uruloki

Üye
shop olduğu bariz belli bir kere ana ekranın altı var oda onlar duruyor sonra belle de 3 lü düzen var MeeGo Harmattan değil resmen N9 menüsünü kopyala yapıştır yapmışlar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar çin annasını yükleyen bir arkadaşım bana yardım edebilirmi ?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
şartlandırmayın kendinizi bu kadar cin versiyonuna takılın o kadar dört gözle beklemezsiniz :-))

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
shop olduğu bariz belli bir kere ana ekranın altı var oda onlar duruyor sonra belle de 3 lü düzen var MeeGo Harmattan değil resmen N9 menüsünü kopyala yapıştır yapmışlar

Bir kac sayfa once verdigim videoda oyle. Photoshop degil.

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum hangi menü düzeninde arama yapabiliyorsun ben onu merak ediyoru shop bu dostum direk developer nokia adresinin yani forum nokia adresinin kütüphanesinde vardı E7 üzerinde fotoları böyle değil menüde 3 lü düzen var ve alt tab farklı üst tab nerdeyse aynı idi ki zeta resimlerini filan gördüysen orda ki alt tab da farklı

caglet

caglet

Üye
Yalnızca Smbyan^3 e gelecek o kötü .... keşke işletim sisteminede güncelleme gelse... smbyan s60v5 cok sıktı :D artık sadece arama + sms e yarıyor doğru düzgün oyun falanda yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar size bir fikra anlatayim.Adamin biri 15 yasindan sonra her dogum gununde kupe bir resat altini atarmis adam 80 yasin olmus cocuklari uzulurken akillarina altin dolu kup gelmis bulmuslar kupu kirmislar normalde 64 tane resat altini cikmasi gerekiyormus ama 16 tane altin cikmis neden diye soracaksiniz neden olucak adam cunku subat 29 dogumluymus.dusunun symbian annada ona dondu:aha::aha::ehe

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
@Uruloki

Video'nun sonunda resimdeki gibi 4 telefon yan yana geliyor. Bu oradan shot alinmis. Oyledir ya da boyledir bilemem ama bu photoshop degil direk videodan bir resim.

Ayrica, videoda ulkelerden Turkiye'yi sectigini de belirtmek isterim. :) 1:01 dakikada

empereur

Üye
ben ağustosun ilk haftası ile son haftası arasında gelecek dedim dalga geçtiler yani ağustosun ortasında ge le cek

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben belcikadayim daha gelmedi boyle bir guncelleme navide cikardi zaten navide 2 hafta once cikar diyorlar oda hayal oldu