_ardaa
Üye
nerden bilebilirsin t7 için olduğunu kesin bi kanıtın varmı olabilir desen daha iyi olur bi kanıtın yok çünkü hem öyle olsa bile ben memnunum benim sorunum değil
ben annaya kötü dedin demedim ki o kısmı sana değil ben sadece sorun olmadığını genel yazdım sana cevabım sadece bi kaynak varmıydı bu arada t7 ile aynı diyosun bi ara paylaşmıştım n8 pinkle de aynı bi fark yok video atmıştım ayrı klavyesi herşeyi aynı onu kesin benziyor diyerek emin olamayız ama dediğim gibi olabilir sadece ihtimal bana hava hoş sorunsuz olsun adı ne olursa olsundeveloper sitesine gir RDA ile cihazlara bak T7 proto yazıyor onu kullan sendekiyle aynımı bak, okumakta güçlük çekiyorsun sanırım ben iyi kötü birşey demedim sadece T7 anna'sı olduğunu söyledim.
gelecek olan güncelleme 3 ün 5 in lafını yapmaz delikanlı gibi gelirdi şimdiye kadar:d
Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama 28 temmuzda Türkiyeye gelemeyecek..Biraz önce Nokia Türkiye Destek Hattına mail attım bununla ilgili..Ve az önce aradılar beni 15 ağustosta Türkiyeye girişini sağlayacağız dediler..
navifirm e düşer bizde yükleriz sıkmayın canınızı
ovidende yükleyebilirsin kolaycaBenim merak ettiğim tarafı 15 ağustosda türkiyeye geldiğinde ben telefonumun yazılım güncelleme kısmından yükliyebilecekmiyim yoksa nawfirmden flash filan uğraşıcakmıyım ona göre 15 ağustosu bekleriz...
oviden bazen bağlantı kopabiliyor tabi ama belki onuda düzeltmişlerdir bayagı bir güncelleme geldi ovi'ye yaniOviden bi daha güncelleme yapmam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?