o.basar86
Üye
geleceğin işletim sistemi Android.. sonraki telefonum bu sisteme ait bir tel olacak.. nokia bitmiştir.. kabul edin artık..
Nokia bitti diyorsun ama profilinde telefonun N8 gözüküyor ???
geleceğin işletim sistemi Android.. sonraki telefonum bu sisteme ait bir tel olacak.. nokia bitmiştir.. kabul edin artık..
Arkadaşlar kimse kusura bakmasında ağustos 15 denmedi biri uydurmuş bunu bu ay içinde çıkacak.
Ayrıca anna cıkacak diye bir açıklama yapılmasaydı biz su an bunları konuşuyorda olmayacaktık.
Telefonlarda çok ciddi ölümcül sıkıntılar yok.
Nokia bitti diyenlere onlar için nokia bitmiş olabilir.adamlar dünya devi bitti diyenlerle bitecek değiller.Hiç bir fima 4 4 lük değil.
Hepimiz bu telefonları alırken bize bu tarihte anna çıkacak denmedi biz bu cihazları bu haliyle aldık.Sağolsun nokia güncelleme yapacak az sabır..
baslik guzel![]()

yaw arkadaşlar braz alakasız konuyla ama bsy sorcam cook merak edyorum...bu N8 lerde kullanılan Ckapasitif ekran nedir ?? baktm sadece N8 de var...C7 de flan yokk...ne oluyo bu Ckapasitif ekran ??![]()
TUKSEDON hocam sende sürekli birşey diyorsun bırak ne olacaksa olur artık yakında aralık diyecen valla küfür yersin bazı arkadaşlardan haberin olsun![]()
))