ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

o.basar86

o.basar86

Üye
geleceğin işletim sistemi Android.. sonraki telefonum bu sisteme ait bir tel olacak.. nokia bitmiştir.. kabul edin artık..

Nokia bitti diyorsun ama profilinde telefonun N8 gözüküyor ???

altannemre

Üye
arkadaşlar ne zaman gelecek bu ya hani 15 iydi 28 mı oldu şimdi

cardanadam

cardanadam

Üye
nekadar felaket tellalığı yapmaya meraklısınız ya nokia bitmiştir falan ne oldu nokia kepenkmi kapattı iflasmı etti allah allah ya herkez kafadan bir şey uyduruyor dışardan görende bir şey var sanır sanki dersin ilk telefonlarınızda her ay güncelleme çıkıyordu güncellemenin g si yoktu be o zamanlar asıl nokia yı siz bitiriyorsunuz bu yorumlarla dışardan gören bu nokia alınmaz deyip başka telefon alıyor nokia satamayıncada bu sefer de haliyle güncelleme geç geliyor sırf siz mutlu olasınız diye müşteri sorunları dinlendi bu anna ve belle güncellemesinde ama yok size verecekler her ay içi boş üst versiyonları o zaman kimsenin sesi çıkmazdı demi az sabredin ya nokia bir değişim içinde

• Beğen
Tepkiler: salihk
polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala anna da umdugumu bulamazsam eger...bencede btmiştir..ii bsy yaptılarsa umut var demektr...:hmmm

----------Eklendi @ 22:37:39 ---------- Yazıldı @ 22:33:03 ----------

:hmmm :hmmm :hmmm

engin_erg

engin_erg

Üye
sistem saati 23:15 geleneksel navi taraması yapıldı durumda değişiklik saptanmadı tekrar bekleme konumuna geçiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: marsharun

karasahinemre

Üye
15 iymiş peh dersane açılıyo o gün allahın günü mü kalmadı ya

marsharun

marsharun

Üye
Hacılar onu bunu bırakın da şu başlık değişmeli bence:ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
n9 konusun da bende birşey söylemek istiyorum, kullandığı işletim sistemi sadece telefona özel değil farklı birkaç platform da daha kullanılıyor yani şuan olmasa bile önü açık arkasın da Nokia ve Intel var o yüzden ilk etapta olmasa bile ileri ki zamanlar da oyun ve uygulama sayısı artacaktır, Nokia pek desteklemese bile Intel peşini bırakmayacaktır sonuçta işletim sistemini kullanan Notebook'lar da atom işlemcisi kullanıyor bir nevi işlemci de satıyor Intel, ama şuan Hasan'ın da dediği gibi alırsanız şuan için pişman olma ihtimaliniz var çünkü uygulama ve oyun çok sınırlı(tabi alıp da android yada başka sistem de kurabilirsiniz bunu da unutmamak gerek).

Bence biz anna'mızı beklemeye devam edelim bugün yarın navi'yi hiç açmayın pazartesi bakın o zaman birşeyler olma ihtimali var gibime geliyor.

karasahinemre

Üye
annasız geçen günler nasıl değerlendirilmeli vol. 1 olsun

debug06

Üye
Arkadaşlar kimse kusura bakmasında ağustos 15 denmedi biri uydurmuş bunu bu ay içinde çıkacak.
Ayrıca anna cıkacak diye bir açıklama yapılmasaydı biz su an bunları konuşuyorda olmayacaktık.
Telefonlarda çok ciddi ölümcül sıkıntılar yok.
Nokia bitti diyenlere onlar için nokia bitmiş olabilir.adamlar dünya devi bitti diyenlerle bitecek değiller.Hiç bir fima 4 4 lük değil.
Hepimiz bu telefonları alırken bize bu tarihte anna çıkacak denmedi biz bu cihazları bu haliyle aldık.Sağolsun nokia güncelleme yapacak az sabır..

marsharun

marsharun

Üye
Arkadaşlar kimse kusura bakmasında ağustos 15 denmedi biri uydurmuş bunu bu ay içinde çıkacak.
Ayrıca anna cıkacak diye bir açıklama yapılmasaydı biz su an bunları konuşuyorda olmayacaktık.
Telefonlarda çok ciddi ölümcül sıkıntılar yok.
Nokia bitti diyenlere onlar için nokia bitmiş olabilir.adamlar dünya devi bitti diyenlerle bitecek değiller.Hiç bir fima 4 4 lük değil.
Hepimiz bu telefonları alırken bize bu tarihte anna çıkacak denmedi biz bu cihazları bu haliyle aldık.Sağolsun nokia güncelleme yapacak az sabır..

Evet ayın 15'i diye resmi bir açıklama yok. Ayın 15'i gelecek anna düşmeyecek naviye sonra burası küfür kıyamet...

debug06

Üye
resmi açıklama ağustos denmesine ve bunu bilmemize rağmen neden 15 i bekleyip küfür ediyoruz..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baslik guzel:)

marsharun

marsharun

Üye
Hayırlısı. Annayı aramıyorum artık ben gözüm bellede:naughty:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yaw arkadaşlar braz alakasız konuyla ama bsy sorcam cook merak edyorum...bu N8 lerde kullanılan Ckapasitif ekran nedir ?? baktm sadece N8 de var...C7 de flan yokk...ne oluyo bu Ckapasitif ekran ?? :hmmm

Anußis

Anußis

Üye
TUKSEDON hocam sende sürekli birşey diyorsun bırak ne olacaksa olur artık yakında aralık diyecen valla küfür yersin bazı arkadaşlardan haberin olsun :hmmm

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar braz alakasız konuyla ama bsy sorcam cook merak edyorum...bu N8 lerde kullanılan Ckapasitif ekran nedir ?? baktm sadece N8 de var...C7 de flan yokk...ne oluyo bu Ckapasitif ekran ?? :hmmm

insan eline duyarlı dokumatik ekran yani başka nesnelerle dokunduğunda çalışmaz. Dikkat edersen 5800 larda falan neyle dokunursan dokun çalışıyor ama n8 gibi cihazlar sadece insan elindeki statik uyuma duyarlı. Böyle dokunmatik ekranlarda capasitive dokunmatik ekran deniyor.

----------Eklendi 12.08.2011 @ 00:00:35 ---------- Yazıldı 11.08.2011 @ 23:58:26 ----------

TUKSEDON hocam sende sürekli birşey diyorsun bırak ne olacaksa olur artık yakında aralık diyecen valla küfür yersin bazı arkadaşlardan haberin olsun :hmmm

Walla arkadaşlar artık tarih vermekten korkuyorum, hem bu başlığı değiştirmek vacip oldu artık. Bakalım inşallah bundan sonra değiştirmek zorunda kalmam.. :)))

nonamex

Üye
28 temmuz aa gelmedimi Ağustos'un 15'ini bekleyelim aa gelmedi şu tarihi bekleyelim vs vs

Ya hocam kesin bilmiyorsan bilmiyorum de, insanlar umutlanıyor..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tuksedon teşekkür ederim orda sorun yok..ama Ckapasitif yazıyo nokianın sitesin de..bu ''C'' noluyo onu merak ettim ben..diğerlerinde sadece kapasitif yazyo

----------Eklendi @ 00:20:02 ---------- Yazıldı @ 00:10:56 ----------

kardesm insanlar da resmi bsy duyup rahatlamaya calısyor...şahsen ben öyleym mesela..bri resmi bsy desin artk dalga gecmesinler bu kdr insanlaa :vur:sinir