ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben eğer yeni bir telefon alacak olsam ya n9 u bekler yada sea ray ı beklerdim ondan sonra karar verirdim.bu benim fikrim tabiiki

seymen16

seymen16

Üye
n9 ne zaman gelecek?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ekim diye biliyorum

seymen16

seymen16

Üye
n9 çıkınca çok pahalı olur beni aşar o..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
umarım 1300 tl yi aşmaz fiyatı

seymen16

seymen16

Üye
benim almam için 1000 tlyi aşmaması gerekiyo o fiyatada çıkması imkansız..

SilentOne

SilentOne

Üye
1000 tlde çokfazla telefon için

achie

achie

Üye
15 inden sonra geliyor

anil_sz

anil_sz

Üye
Sabredin son gün 28 Ağustos sızan son bilgi...

sultant

Üye
anna gelene kadar n9 alırızzzzz

cardanadam

cardanadam

Üye
sonra ondada beklersiniz güncelleme artık ismi ne olur bilmem anna var bellede var bir tek babba yok:D

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın burda bazılarının yazdıklarını görünce ve gelip bu konuda N9u övmeleri ve ya almak istemeleri saçma bence çünkü adam oyun yok uygulama yok diyor MeeGo da onu bulamayacaksın standart symbian değil ki işletim sistemi hack yapamayacaksın çok farklı sistem yani alıştığınız cihazları unutun ona göre alın alıcaksanız sonra MeeGo bölümünde böyle serzenişlerde bulunmayın derim yani önerim burda ki çoğu kullanıcıya N9 almayın çünkü cihaz farklı misal sürekli internetiniz olmalı tadına varabilmeniz için yani uzak durun para vermeyin boşuna aynı sisteme nerdeyse yani belle ile kavuşacaksınız

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve erhane
cardanadam

cardanadam

Üye
bakın burda bazılarının yazdıklarını görünce ve gelip bu konuda N9u övmeleri ve ya almak istemeleri saçma bence çünkü adam oyun yok uygulama yok diyor MeeGo da onu bulamayacaksın standart symbian değil ki işletim sistemi hack yapamayacaksın çok farklı sistem yani alıştığınız cihazları unutun ona göre alın alıcaksanız sonra MeeGo bölümünde böyle serzenişlerde bulunmayın derim yani önerim burda ki çoğu kullanıcıya N9 almayın çünkü cihaz farklı misal sürekli internetiniz olmalı tadına varabilmeniz için yani uzak durun para vermeyin boşuna aynı sisteme nerdeyse yani belle ile kavuşacaksınız

:oke: tamamek katılıyorum arkadaşım

pRime.

pRime.

Üye

Teşekkür ediyorum hasan son noktayı koymuşsun.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Nerdeyse ağustosun ortasına geldik ne değişen bir durum var ne de değişen bir başlık ...

romanos

romanos

Üye
geleceğin işletim sistemi Android.. sonraki telefonum bu sisteme ait bir tel olacak.. nokia bitmiştir.. kabul edin artık..