1000 tlde çokfazla telefon için
bir gün daha annasız geçti
----------Eklendi @ 01:22:57 ---------- Yazıldı @ 01:20:50 ----------
geleneksel bi navi kontrol yapalım![]()

15 inden sonra geliyor
aynen oyle. usa de iphone 4 400 dolar. biz burda 3 katini veriyoruz telefonlara bu dusuk gelirler ile...
bakın burda bazılarının yazdıklarını görünce ve gelip bu konuda N9u övmeleri ve ya almak istemeleri saçma bence çünkü adam oyun yok uygulama yok diyor MeeGo da onu bulamayacaksın standart symbian değil ki işletim sistemi hack yapamayacaksın çok farklı sistem yani alıştığınız cihazları unutun ona göre alın alıcaksanız sonra MeeGo bölümünde böyle serzenişlerde bulunmayın derim yani önerim burda ki çoğu kullanıcıya N9 almayın çünkü cihaz farklı misal sürekli internetiniz olmalı tadına varabilmeniz için yani uzak durun para vermeyin boşuna aynı sisteme nerdeyse yani belle ile kavuşacaksınız
tamamek katılıyorum arkadaşımbakın burda bazılarının yazdıklarını görünce ve gelip bu konuda N9u övmeleri ve ya almak istemeleri saçma bence çünkü adam oyun yok uygulama yok diyor MeeGo da onu bulamayacaksın standart symbian değil ki işletim sistemi hack yapamayacaksın çok farklı sistem yani alıştığınız cihazları unutun ona göre alın alıcaksanız sonra MeeGo bölümünde böyle serzenişlerde bulunmayın derim yani önerim burda ki çoğu kullanıcıya N9 almayın çünkü cihaz farklı misal sürekli internetiniz olmalı tadına varabilmeniz için yani uzak durun para vermeyin boşuna aynı sisteme nerdeyse yani belle ile kavuşacaksınız