Esendağlı
Üye
Kendin nokia kullanıyon,başkasını ateşe atıyon
Htc al hocam diğerlerine para vermem ben.

Kendin nokia kullanıyon,başkasını ateşe atıyon
Htc al hocam diğerlerine para vermem ben.

Bencede doğru karar almışsın. Yalnız n8den snra 4.3 inçlik ekran fazla büyük gelebilirteşekkür ederim öneren arkadaşlara sensation da karar kıldım anna bu ay sonu çıkmazsa eylülden itibaren 2. El bulacam birtane sensation

Bencede doğru karar almışsın. Yalnız n8den snra 4.3 inçlik ekran fazla büyük gelebilir![]()

Şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman,bazan değişiklik iyi gelir.
onada alışırız artık ne yapalım![]()
Şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman,bazan değişiklik iyi gelir.
teşekkür ederim öneren arkadaşlara sensation da karar kıldım anna bu ay sonu çıkmazsa eylülden itibaren 2. El bulacam birtane sensation
teşekkür ederim
----------Eklendi @ 02:10:36 ---------- Yazıldı @ 02:07:47 ----------
şu anna bu ay sonuna kadar gelmesin hele sadece telefonu değiştirmekle kalmıyacam müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni sayacam çok feci kurdum kemdimi

Bende SonyEricsoon Xperia Neo'da karar kıldım bu ay cıkmazsa alıyorum![]()
sony alma arkadaşım bende baştan düşünüyordum ama inceledikten sonra sensation almaya karar verdim sende incele bence telefonları hem sonyi ha diyince satamıyorsun
Bende SonyEricsoon Xperia Neo'da karar kıldım bu ay cıkmazsa alıyorum![]()
Bence bu arkadaş çok doğru söylüyor.ama hepsinden farklı bir cihaz almak istersen bence MeeGo yüklü N9 almaya nedersinslm,arkadas sony ericsson alma piyasada pek fazla tutulan telefon degil cardanadam arkadasin dedigi gibi ileride satmaya kalksan asiri fiyat kaybin olur alacaksan ya htc yada samsung al.

N9 Türkiye'ye gelmeyecek deniliyor.Bence bu arkadaş çok doğru söylüyor.ama hepsinden farklı bir cihaz almak istersen bence MeeGo yüklü N9 almaya nedersin![]()
slm,arkadas sony ericsson alma piyasada pek fazla tutulan telefon degil cardanadam arkadasin dedigi gibi ileride satmaya kalksan asiri fiyat kaybin olur alacaksan ya htc yada samsung al.

N9 Türkiye'ye gelmeyecek deniliyor.
Kim diyor yahu inanmayın bence,bu cihaz ülkemize gelecek vede harika bir cihazdır bu.