ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Larismus

Larismus

Üye
beni telefoncu kandirdi sen ogrencisin napcan tcell i kazikliyo onlar. Hem millet tcellden kurtulmaya calisiyo sen tcekl diyon. Heryone dakikalar smsler felan dedi aldim fos cikti.s bide bnm aveada cok az arkadasim vvardi.. Pek bi guzelligini goremedim..
avea boş ya. vodafone da her yerde cekmiyo. en iyisi trkcell

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bende vodafone kullanıyorum sms+internet falan ayda 20 lira çıkıyor cebimden :)

bende de 10 tl heryone 5.000 ve 5 tl 100mb internet.. Internet kotasi kotu bide gunluk sms siniri 167.. Bende bazen sorun cikiyo ama sans iste en olmadik anda limit dolabiliyor..

----------Eklendi @ 20:13:16 ---------- Yazıldı @ 20:12:19 ----------

ama tcell bir numara:tebessüm:

cardanadam

cardanadam

Üye
ben de avea kullandım smdi trkcell kullanıyorum. gercekten avea tam bir kazıkcı. özellikle de konusma sms dısında internet vs gibi ek özellikler kullanıyorsan baya bir soyuyorlar

turkcellde kazıkcı bence en ideali vodafone

Uruloki

Uruloki

Üye
şimdide anna dan vodafone turkcell muhabbetine mi geçtiniz bu arada nokia twitter hesabında ağustos aynın sonunda çıkarmayı planlıyoruz diyor sürekli anna için

Larismus

Larismus

Üye

turkcellde kazıkcı bence en ideali vodafone
babam vodafone ve vodafoneda çekim gücü sorunu var. önce telefondan kaynaklanabilir diye düşündüm fakat öyle değil. her yerde cekmiyor vodafone ve vodafone pek arkadas cevrem yok. o yuzden

----------Eklendi @ 21:18:06 ---------- Yazıldı @ 21:17:46 ----------

şimdide anna dan vodafone turkcell muhabbetine mi geçtiniz bu arada nokia twitter hesabında ağustos aynın sonunda çıkarmayı planlıyoruz diyor sürekli anna için
o anna işi yalan oldu :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ay sonuna belle cikartirlar isteseler.

cardanadam

cardanadam

Üye
vodafone aylık 39 tl 750 dk.her yöne ayrıca 1tl karşılığında katlanıyor 8 tl sınırsız internet 4tl den başlayan sms paketleri ayrıca şu anda denizliden istanbula gidiyorum ve rahat rahat internete girebiliyorum

marsharun

marsharun

Üye

daha 26 gün bekleriz biz. Ay sonunda navi ye anca düşer|-)

Larismus

Larismus

Üye
vodafone aylık 39 tl 750 dk.her yöne ayrıca 1tl karşılığında katlanıyor 8 tl sınırsız internet 4tl den başlayan sms paketleri ayrıca şu anda denizliden istanbula gidiyorum ve rahat rahat internete girebiliyorum
denizli ve istanbul batı şeridi ondandır :p :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ay sonu da ne oluyo ya... Hani agustosta tum cihazlar annaya gecmis olcakti?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bari annadan vazgectik belleyi suncaz ama en az bir ay surer desinler raziyim eylule ekime..

cardanadam

cardanadam

Üye
alıştık zaten beklemeye

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ßu çiN aNNashi dha 0LMasha...:ah

Larismus

Larismus

Üye
adana gaziantep trabzonda yaptım merak etme problem yok kendini geliştirmiş bende kullanmam diyordum
ama ben gördüklerimden sonra pek de vodafone taraftarı değilim çekim konusunda. ve şundan da eminim ki trkcell vodafonedan daha iyi çekiyor ve daha kaliteli

bari annadan vazgectik belleyi suncaz ama en az bir ay surer desinler raziyim eylule ekime..
dedikleri gibi sözlerini tutsalar zaten simdiye cıkmıstı hepsi.. ama sözlerini tutmuyolar

cardanadam

cardanadam

Üye
herkezin düşüncesi farklıdır sana göre turkcell bana göre vodafone diyerine göre avea

mcnpl4

mcnpl4

Üye
beta surum sunsular.. Suanki 1.2 versiyonundan daha kotu olmaz ya..

cardanadam

cardanadam

Üye
neyse konuyu dağıtmayalım anabella ne zaman geliyor

altannemre

Üye
valla ben vodafone üstüne tanımam 8 tl internet 9 tl sms çekim gücü de iyi turkcell kardeşim Oda vodi ye geçti:)