ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye

Bu adamın sucu bu kadar beklemek :ehe :ehe :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
elop için oyun bile yapmışlar yumrukluyorsun elop'u demek tek sevmeyen biz değiliz kimse sevmiyor adamı:D

cardanadam

cardanadam

Üye
elopun suçu ne :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
lan ac karnina paylasmayin soyle seyler:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:d: kediler bile yemez

----------Eklendi @ 18:49:49 ---------- Yazıldı @ 18:49:20 ----------

ustune sogan koy usta

cardanadam

cardanadam

Üye
soğana gerek yok adamın tipe baksana soğan tipi var zaten

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:kop: bu pozlari ne amacla vermis bu adam ya:d:

----------Eklendi @ 18:56:41 ---------- Yazıldı @ 18:55:07 ----------

iste boyle tipler okuyo adam oluyo bizde arkasindan konusuyoz ona bagli kaliyoz mk. Boyle isin:tebessüm:

cardanadam

cardanadam

Üye
boş ver kötü konuşmuyacam bir i... Yüzüne ban yemiyecem

----------Eklendi @ 20:02:44 ---------- Yazıldı @ 20:01:04 ----------

ops küfür etme sadece i de

mcnpl4

mcnpl4

Üye
varya anna yerine belle sunarlarsa o zaman buyuk ayip etmis oluruz arkasindan.. Ama gelmezse sovmeye devam:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
ben yoldayım şu an denizliden dönüyorum

----------Eklendi @ 20:05:01 ---------- Yazıldı @ 20:04:15 ----------

ben yoldayım şu an denizliden dönüyorum bazen şebek :D gidip geliyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayirli yolculuklar bende 15 dakkaya iftar da olcam.. 1 saat girmem..:D tcell olsa 4 cekerdi iste... :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
benimki vodafone turkcell kullanmam çok kazıklıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben avea kullandim bi sure.. Turkcell i cok aradim valla.. Kazikliyo felan bos geliyodu o zamanlar.. Avea da musteri hizmetleri bile parayla. Bide kontorkarti aldin diyelim.. Hattimda kontir yoksa yukleyemiyordum o kontoru. Anca bakkaldan parca kontor..

cardanadam

cardanadam

Üye
vodafone ageç bence ben memnunum birde faturalı yaptım ayda 39 tl 750 dk. Her yöne 8 tl. Sınırsız internet yetiyor bana sms paketleride var uygun fiyata

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Veeeeeeeeeeeeeee en sonunda anna....

-yine gelmedi

:aha:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Anna mı :D oruçtan annayıda unuttum bu arada çin annası forever :D

Larismus

Larismus

Üye
ben avea kullandim bi sure.. Turkcell i cok aradim valla.. Kazikliyo felan bos geliyodu o zamanlar.. Avea da musteri hizmetleri bile parayla. Bide kontorkarti aldin diyelim.. Hattimda kontir yoksa yukleyemiyordum o kontoru. Anca bakkaldan parca kontor..
ben de avea kullandım smdi trkcell kullanıyorum. gercekten avea tam bir kazıkcı. özellikle de konusma sms dısında internet vs gibi ek özellikler kullanıyorsan baya bir soyuyorlar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende vodafone kullanıyorum sms+internet falan ayda 20 lira çıkıyor cebimden :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de avea kullandım smdi trkcell kullanıyorum. gercekten avea tam bir kazıkcı. özellikle de konusma sms dısında internet vs gibi ek özellikler kullanıyorsan baya bir soyuyorlar

beni telefoncu kandirdi sen ogrencisin napcan tcell i kazikliyo onlar. Hem millet tcellden kurtulmaya calisiyo sen tcekl diyon. Heryone dakikalar smsler felan dedi aldim fos cikti.s bide bnm aveada cok az arkadasim vvardi.. Pek bi guzelligini goremedim..