anna ve quverty klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
ben annayı 1 ay önce yüklemiştim qwerty klavyeye alıştım şimdi tek elle yazıyorum.. belle yükledim belledeki qwerty daha rahat. kaç aylıksınız arkadaşlar az biraz bekleyin sanki dokunmatik telefona pat diye alıştınız ilk aldığınızda :S

swype 2.1 yükleyip bi de öyle kullan ve farkı gör daha kullanışlı ama henüz beta aşamasında hala ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben çok memnunum tam istedginizi yazıyor çok iyi yapmış nokia zaten alışıyorsun :) yani basmak istediğin yere basılıyor...

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
aykutozkann

aykutozkann

Üye
bende anlamadım ama farkında olmadan istediğim yeri algılayabiliyor :D elim büyük diye önce yazamam dedim kullanmadım fakat hızlı ve rahat yazım için iyi ;)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İlk zamanlar sorun yaşıyordum ama şuan o kadar değil...
Belle ve diğer güncellemelerde bu sorun giderilecektir mutlaka
...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
alıstıktan sonra sorun olmuyo cok sorun yasıyosanız swype vat beta labs'da onu deneyin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben e71 kullanıcısıydım cok hızlı yazıyordum sonra c601 aldm msjda bıraz problem yasadım alfasayısalla bile yazamıyordum annada dikey qwery gelicek dediler sevindim bi geldi hiç yazamıyordum ama e71den alısık oldugum içiin alısmam 2 gün sürmedi suan klavyeli telefonlarda bile bu kdr hızlı yazamıyorum nerdeyse bakmadan yazacam bence önyargılı olmayın biraz kullanın alısacaksınız benim parmaklarda dolma gibi ama iş yapıyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt