Bir Bilene Danışalım Anna ve QWERTY Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omersah

Üye
    Konu Sahibi
Bir Bilene Danışalım Anna ve QWERTY Klavye
Merhaba

1,5 yıldır beklediğim Anna versiyonunu az önce yükledim. Ümidimi kestiiğim nokiadan tek dileğim patroit qwerty klavye idi ama yine hüsran.
Arkadaş yazılım sektöründe çalışıyom gün boyu klavye kullanıyorum tuşları ezberledik.
Ellerim için çok küçük cerrahmısın diyorlar ama gelgelim o dikey qwerty klavyede doğru harfi yazmanın imkanı yok çok küçük.

Değerli arkadaşlar sevabına bilen varsa harfleri biraz daha geniş göstermek daha rahat ve düzgün yazmak için bir yol var mı
Font büyütme, başka bir program kullanma vb her öneriye açığım
teşekkürler...

risqkrt

risqkrt

Üye
yazma dilini ingilizce yap ı ğ falan gidiyo biraz daha kalınlaşıyor.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
ç, ı, ğ, ö, ş, ü gitmiyor harflerin üzerine basılı tutarsan Türkçe karakterler çıkıyor örneğin g ye basılı tutunca ğ çıkıyor v.b.

Emre-45

Emre-45

Üye
dili ingilizce yap kullan. Kardes benim parmaklarim cok buyuk ama alistim ve takilmadan cok hizli yazabiliyorum

omersah

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler denedim eskisine göre daha iyi ancak aban mı öyle geliyor yoksa diğer markalar bu qwerty klavye meselesini daha ergonomoik mi çözmüşler.
nedense özellikle htclerde dikey yazmak sanki çok daha kolay gibi duruyor.
İlginize teşekkürler bunun dışında bir yol bulan uygulama filan yükleyen varsa fikirlere açığız

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
teşekkürler denedim eskisine göre daha iyi ancak aban mı öyle geliyor yoksa diğer markalar bu qwerty klavye meselesini daha ergonomoik mi çözmüşler.
nedense özellikle htclerde dikey yazmak sanki çok daha kolay gibi duruyor.
İlginize teşekkürler bunun dışında bir yol bulan uygulama filan yükleyen varsa fikirlere açığız
Baidu input diye bir program var dene istersen ama dili çince.

serkanet

Üye
yeni telefon alırsında mesaj yazmasına alışamazsın ya bu da öyle bişey 1 ay sonra o klavyeyle döktürürsün alışman zaman alıyor ama emin ol alışıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...