anna ve quverty klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
anna ve quverty klavye
annayı yükleyıp deneyen arkadaşlar yenı klavyeden memnunmusunuz..baıdu input klavye kullanıyorsanız eğer, ne farklılıgı var..tarayıcı işini operayla halladiyoduk zaten..tek bekledığımız quverty klavye idi..değermi bu kadar bekledığımıze....lutfen yorumlarınızı bekliyorum....

marsoy

marsoy

Üye
hayır hiç memnun değilim küçük ama bu n8 veya c7 ile alakalı değil ekranımız 3.5 yapcak bişe yok malesef

mesut1979

Üye
slm,bizim telefonlarin genisli dar oldugu icin qwerty klavye dar oluyor örnegin iphone ekranida 3.5 ama genisligi bizimkilere bakarak genis o yüzden zorluk cekmiyorlar

rafet383838

rafet383838

Üye
aynen hocam ekranlarımız dar ıphonede cok rahat bı sekılde kullanılıyor

karasahinemre

Üye
türkçe karakterden dolayı o yazma dilini ingilizce yapıp deneyin

szralp

szralp

Üye
Ben n8 imde çok memnunum ingilizce klavye ve düzgün bir temayla gayet rahat kullanılıyor çin annasından farkı isterseniz numerik harflere dönebiliyorsunuz çok hoş olmuş bence

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
Ben n8 imde çok memnunum ingilizce klavye ve düzgün bir temayla gayet rahat kullanılıyor çin annasından farkı isterseniz numerik harflere dönebiliyorsunuz çok hoş olmuş bence

slm,hakikaten inglizceye aldiydim biraz daha büyüdü

emreipekci

emreipekci

Üye
Benim parmaklar biraz büyük ondan kullanamadim pek ama bizim çin klavyesinden daha iyi sonuçta. Alfanümerik kullanıyorum yinede yazarken oturumla aynı ekranda sonuçta. Tarayıcı yine tatmin etmedi ama genel olarak bir performans artışı var. Dananın kuyruğu belle de kopacak ama :)

rafet383838

rafet383838

Üye
annayı bı yukleyekte belleye geceerız artık :D

benighted

benighted

Üye
arkadaslar bi ekran goruntusu koyma imkaniniz varsa iyi olur merak ettim nasil oldugunu klavyenin

slant1111

slant1111

Üye
bu linkten bakablirsiniz klavyeye..

slant1111

slant1111

Üye
rica ederm.

time_shift

time_shift

Üye
parmakların biraz büyükse annanın qwert si hiç kullanışlı değil tabi türkçe karakterler ile . ingilizce kullanırsan biraz daha rahat edersin aslında nokia harfleri birbirine daha yaklaştırıp kenarlarda köşerlerde boşluğu en az bırakarak biraz daha iyileştirme yapabilirmiş

slant1111

slant1111

Üye
alisırsan cok iyi bi klavye :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaw t9 gibisi var mi Allah için yaw:)

assortik

Üye
Arkadaşlar alakasız olacak ama mesaj yazarken klavye boş ekranda mı geliyor?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala kardesss ben gayet memnunum brz alısmayla alakalı alısınca sorun kalamıyo ;)

Devildare66

Üye
ben annayı 1 ay önce yüklemiştim qwerty klavyeye alıştım şimdi tek elle yazıyorum.. belle yükledim belledeki qwerty daha rahat. kaç aylıksınız arkadaşlar az biraz bekleyin sanki dokunmatik telefona pat diye alıştınız ilk aldığınızda :S

ciqdem10

Üye
merhabalar
nokia c7 kullanıcısıyım. telefonuma symbian anna yükledikten sonra dik ve yatay kullanımda sadece q klavye görünüyordu. eski kullandığımız yazı ve sayısal olan T9 klavyeyi yeniden ayarlamak istedim. ayarın nasıl yapılacağını webde aradım. ve malesef bulamadım.
sonra telefonu kurcalayınca istediğim eski görünüm ayarının çok basit bir yerde olduğunu buldum. belki benim gibi anna'daki q klavyeden hoşnut olmayanlar vardır diye nasıl ayarlanıcağını paylaşmak istedim.

yeni mesaj yazmak için açtığınızda telefon dik konumda iken en altta sağdan ikinci butona tıklarsanız açılan menude "Alfasayısal tuş takımı" 'nı seçerek eski t9 görünümüne kavuşabilirsiniz. q klavyeye dönmek isterseniz yine aynı yerden ayarlayabiliyorsunuz.
umarım faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt