Arkadaşlar e private klasörünün içinde ctrl+f yapıp audio yazın,çıkan audio klasörlerini gizli yapın,şarkıların olduğu klasörü karttan bilgisayara atıp sonra tekrar telefona atın düzeliyor.
Arkadaşlar e private klasörünün içinde ctrl+f yapıp audio yazın,çıkan audio klasörlerini gizli yapın,şarkıların olduğu klasörü karttan bilgisayara atıp sonra tekrar telefona atın düzeliyor.
sadece audio klasörünü gizleyin ben öyle yaptım mp3 leri pcye atıp tekrar geri kopyalamaya bile gerek kalmadı audioyu gizleyince otomatikman müzik çalardaki kendi mp3 lerimin haricindeki sesler gitti tahminimden çok daha basit oldu private yi falan gizlemeyin uyglamalar kayboluyor
Depolama modunda bağladım ama private ve resources denen klasörler bilgisayarda görünmüyor. Gizli dosyaları da göster yaptım ama görünmüyor. Bu müzikleri silmek için napmalıyım ya off
herkes bişey söylüyor şimdi net bi çözüm yazabilecek kimse yokmu? hem müzik çalardaki gereksiz sesler gitsin hem uygulamalar kaybolmasın hemde galeri fotoğraf sorunu çıkmasın(gerçi bende galeri sorunu yok ama sorunu olanlar var onlara da yardmcı olsun) bunu çözecek babayiğit varmı?...
müzikçalardaki bilinmeyen adlı albümü sildim angrybird çalışmaz oldu ama olsun sildim angrybird ü de. dier bütün oyunlar sağlam. tekrar atçam şmdi silinen kendi müziklerimi. yemişim oyun müziğini. olmuşu angrybird dier oyunlar kalsında bunu oynamayız napalım
yha bn teli servise verdim amoled ekranı patlatım yha ama dış camda cizk bile yok şimdi servisten gelince bittim yha bndede osorun olucak ne güzl güncellemiyodm müzik çaları iyi oluyordu artık şarkı listesi yapıcaz
çözbilen yok mu ya? ya c601 e yükledim böyle bir sorun yok.. c7e yükledim müzikçalarda bütün şarkılar dosyayı gizledim bu seferde bluetoothla resimler gözükmüyor..
dediğim gibi angrybird oynamıycanız dier oyunlarda böyle bişiyi yapmıo. pes2011,nfs shift, asphald 6 adrenaline, worms war hiçbirinde sorun çıkarmadı. tek angrybird