Anna ile Sorun Yaşayanlar Yeni Güncelleme Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Boş yere heveslenmeyin nokia nın müşteri hizmetlerindekiler müşterileri oyalamak için herşeye evet diyorlar ama öyle birşey yok. Banada Annayla 120 fps video ççekebilicez dediler anna değil belle değil hiçbirinde yok :naughty: Ona göre yani heveslenmeyin yükleyin phoenix'i atın flashı bari belle kurun ;)

aliriza90

Üye
C6-01 için belle çıksa da flashlasak artık :D

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Boş yere heveslenmeyin nokia nın müşteri hizmetlerindekiler müşterileri oyalamak için herşeye evet diyorlar ama öyle birşey yok. Banada Annayla 120 fps video ççekebilicez dediler anna değil belle değil hiçbirinde yok :naughty: Ona göre yani heveslenmeyin yükleyin phoenix'i atın flashı bari belle kurun ;)

orasını bilemem ama Serdar mantıklı birşey söyledi Belle olabilir dedi gelecek olan güncelleme, yalnız eleman yaşanan sorunları anlattı ve çok şikayet aldıklarını bu yüzden yeni güncelleme yayınlamak için uğraştıklarını söyledi.

frey29

frey29

Üye
beyler anna ovide herkese hayırlı olsun

----------Eklendi @ 20:56:50 ---------- Yazıldı @ 20:55:43 ----------

c6 01 annayı yukledi oviden

Suyaka

Suyaka

Üye
Alman annasının gözünü seveydim 10 numaraydı, şimdi Türkçe yükledik hepten yamuldu. 24.01'den 22.14'e dönüş mümkün mü acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

kerim5534

kerim5534

Üye
Nokia Türkiye sadece Yazılımları test eder.Nokia derki güncelleme yapacam sunu al test et.o ülkenin ana bayisi alır bunu test eder.Biz testler sonucunda bazı hatalara rasladık.bunları paylaşamam sizlerle.Nokia hataları gördü ama Türkiyeyi en sona attı sebep bazı hataların olmasıydı.arkadaşa demişler ya hatalar varmış güncelleme gelecekmiş.donanıma zarar verecek hiç bir hata yok.su ana kadar bulunmuş tek bir bug bile yok ama bu hatası yok bi düzeltme güncellemesi gelmeyecek anlamına gelmiyor. bizim veritabanımıza hatalar incelenir gercekten hata varsa ki su ana kadar bi hataya dünyanın hiç bir yerinde rastlanmamış az önce kontrol ettim.hata varsa Nokia türkiye Nokiaya şu hataları alıyorum diyerek rapor eder.Genelde bu durumda bir süre beklenir ya bize cevap gelir yada bi düzeltme güncellemesi gelir.yada hata yok sunu sunu yap der.su an anna stabil çalışan hatasız bir yazılımdır.
abımın n8 dıl turkcedeyken kendı web tv programları bıle gozukmuyo nasıl stabıl ya anlamadım

zgn94

zgn94

Üye
Nokia Türkiye sadece Yazılımları test eder.
Nokia derki güncelleme yapacam sunu al test et.
o ülkenin ana bayisi alır bunu test eder.
Biz testler sonucunda bazı hatalara rasladık.bunları paylaşamam sizlerle.
Nokia hataları gördü ama Türkiyeyi en sona attı sebep bazı hataların olmasıydı.
arkadaşa demişler ya hatalar varmış güncelleme gelecekmiş.
donanıma zarar verecek hiç bir hata yok.
su ana kadar bulunmuş tek bir bug bile yok
ama bu hatası yok bi düzeltme güncellemesi gelmeyecek anlamına gelmiyor.

bizim veritabanımıza hatalar incelenir gercekten hata varsa ki su ana kadar bi hataya dünyanın hiç bir yerinde rastlanmamış az önce kontrol ettim.
hata varsa Nokia türkiye Nokiaya şu hataları alıyorum diyerek rapor eder.
Genelde bu durumda bir süre beklenir ya bize cevap gelir yada bi düzeltme güncellemesi gelir.
yada hata yok sunu sunu yap der.

su an anna stabil çalışan hatasız bir yazılımdır.

müzikçalarda oyun seslerinin çıkması ve yüklü olan uygulamaların, oyunların silinmesi hata değil ise dediklerinize katılıyorum anna stabil.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Türkiye sadece Yazılımları test eder.
Nokia derki güncelleme yapacam sunu al test et.
o ülkenin ana bayisi alır bunu test eder.
Biz testler sonucunda bazı hatalara rasladık.bunları paylaşamam sizlerle.
Nokia hataları gördü ama Türkiyeyi en sona attı sebep bazı hataların olmasıydı.
arkadaşa demişler ya hatalar varmış güncelleme gelecekmiş.
donanıma zarar verecek hiç bir hata yok.
su ana kadar bulunmuş tek bir bug bile yok
ama bu hatası yok bi düzeltme güncellemesi gelmeyecek anlamına gelmiyor.

bizim veritabanımıza hatalar incelenir gercekten hata varsa ki su ana kadar bi hataya dünyanın hiç bir yerinde rastlanmamış az önce kontrol ettim.
hata varsa Nokia türkiye Nokiaya şu hataları alıyorum diyerek rapor eder.
Genelde bu durumda bir süre beklenir ya bize cevap gelir yada bi düzeltme güncellemesi gelir.
yada hata yok sunu sunu yap der.

su an anna stabil çalışan hatasız bir yazılımdır.

pardon da sen kimsin? kendini tanıt adın ne sanın ne görevin ne bunları kanıtla ondan sonra atıp tut.

Anna'da sorun var bunu Nokia Destek hattı bile kabul ediyor sen hangi sıfatla(konum) yalanlıyorsun, Anna da hata yokmuş nereye yok nerede yaşıyorsun sen telefon dilin nedir modelin nedir
forum da ki onca sorunu yaşayanlar forumu meşgul etmek için konu açmıyor heralde.

Önce kimsin nesin onu söyle Nokia elemanı olduğunu kanıtla ondan sonra görüşelim mümkünse bunu kanıtlamadan yazma buraya.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
Hataların Anna'sı.

erollcelik

erollcelik

Üye
Az önce telefonun dilini ıngilizce yaptım ve ovi store en son versiyonu yükledim.Daha sonra tekrar türkçeye çevirdim ve daha önce çalışmayan sleeping screen uygulaması çalıştı.

----------Eklendi @ 22:41:40 ---------- Yazıldı @ 22:38:40 ----------

Ovi storedeki sorun çok yoğun olduğu için oturum açılmıyor olabilir.Çünkü bazen sorunsuz girip oturum açıyorum ve birkaç uygulama yükledim.

Üst Alt