Anna ile Sorun Yaşayanlar Yeni Güncelleme Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sen hangisini yükledin sorun yaşıyor musun ivo mu yükledin pek cfw sevmesem de belki denerim akşam, çünkü sanki 24.1'den downgrade yapılamıyordu gibi hatırlıyorum.

önce ivo 3.1 yükledim o da iyiydi ama qt uygulamaları ve birkaç uygulama daha yüklenirken sorun çıkarıyordu yüklenmiyordu . Şimdi delight belle 3.1 var çok memnunum ama baştan söyliyim telefon dili ingilizce :) ama herşey yükleniyor sleeping screen flashtan sonra kendi geliyor hatta :)

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Telefon dili çok önemli değil Çince olmadığı sürece:) peki ivo 3.1 de olan efektler delight sürümünde var mı ekran yatay/dikey geçişlerinde efektli geçiyor mu kanıma girdin bak şimdi yüklesem mi acaba:hmmm

----------Eklendi @ 18:15:16 ---------- Yazıldı @ 18:13:37 ----------

siz nasıl sorunlar yaşıyorsunuz anlamadım.
telefonu 3 gündür deli gibi kurcalıyorum.ne reset ne kitlenme nede donma olmadı.

ayrıca sarj 3. gününde bataya yeni uyarı verdi daha bitmedi.

bizde de ne reset ne de donma yok batarya performansı konusunda da şikayetimiz yok, zaten önce ki sürümde de bu sorunlar yoktu yine yok
ben sevmedim Anna'yı o yüzden, diğer arkadaşlarda da qt sorunları var ve dil Türkçe olunca eski uygulamalar gidiyor vs.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefon dili çok önemli değil Çince olmadığı sürece:) peki ivo 3.1 de olan efektler delight sürümünde var mı ekran yatay/dikey geçişlerinde efektli geçiyor mu kanıma girdin bak şimdi yüklesem mi acaba:hmmm

delight bellede ki dönüş efektleri daha farklı ama bence daha güzel :) ilk o efekti videoda gördükten sonra yüklemeye karar vermiştim hatta :) bu arada telefon açılış müziğine ve açılış şekline dikkat et :) videosu var forumda ya da bakma videoya belleyi yükledikten sonra kendin gör sürpriz olsun :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Avrupa için söyledim ben zaten:) bize 2012 2. çeyrek gibi gelir heralde

bu arada sanırım Belle yüklü cihazların dağıtımına başlanmış 1 aya kadar Türkiye'de de satışa sunulur sanırım.
arkadaslar avrupaya turkiyeye ne farki kaldi artik.hatirliyorsaniz ilk beta anna cine gelmisti :ehe ve aynen cebimize girdigi gibi hayatimizida belle degistirdi.Valla ben anna kullanipda dil degistirip durucaksam bastim kendi turkcelestirdim belleyi cok sukur 20 gundur mutluyum ve huzur doluyum :good::alkis darisi anna'cilarin basina allahtan dilegim birgun onlarda mutlulugu bulurlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
amin bir an once bizde yasal belle istiyoz:D

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
İndireyim o zaman delight sürümünü belki akşama bende Belle'ciler kervanına katılırım ilk flashım olacak dead phone yapmadan başarırsam iyi olur:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
İndireyim o zaman delight sürümünü belki akşama bende Belle'ciler kervanına katılırım ilk flashım olacak dead phone yapmadan başarırsam iyi olur:)
dead phone yaptim diye uzulmene gerek yokki belle zaten dead phone olrak kuruluyor mecburen :aha::aha:

ama sunu bilmeni isterim delight dogru karar bende v3.1 versiyonun turkce yaptim bastim flash super oldu temiz bir hack yapmis adam gercekten.istersen paylasirim turkce ve son versi

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
eski uygulamaları tekrar kurarsan sorun yok çalışıyor ama kurmazsan telefon dilini İngilizce yapmadan kısayollar gözükmüyor, birde bende henüz qt uygulamaları denemedim sleep screen ve big screen kuruluydu zaten bende onlar çalışıyor ama yeni qt uygulamaları yüklenmiyormuş.

bu da bir sorun yani normal kullanıcının düzeltemeyeceği bir sorun hem de o yüzden yeni güncelleme yayınlayacak Nokia.

----------Eklendi @ 18:29:00 ---------- Yazıldı @ 18:27:24 ----------

Delight'ı sorunsuz nerden kurdunuz cfw bölümünde sürüyle Belle konusu var bir link atarsanız çok makbule geçer:)

deap phone demek:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Ben kurmaktan vazgeçtim kurmayan arkadaşlara belle'yi beklemelerini öneriyorum. Arda bence bahsettikleri güncelleme belle.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir Serdar bende kurduğuma pişman oldum zaten, akşam Belle'ye geçerim büyük ihtimal sonra orjinalini beklerim, yüklemeyenler yüklemesin Anna.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar haklı çünkü pr2.5 diye bir şey düşünmüyor nokia kaldı ki nokia yılın sonunda diyor aynı zaman nokia tr de aynı şeyi söylüyor ki yeni cihazlar çıkaracaklar sonuçta her yıl yeni cihaz eklemesi gerekir

----------Eklendi @ 18:37:36 ---------- Yazıldı @ 18:35:41 ----------

@NoRock yıl sonu yani 2012 sonu olduğunu nerden çıkardın nokia 500 konusuna bak ona bile yıl sonu dedi nokia bu kadar küçük emraha bağlamayın

pRime.

pRime.

Üye
sen niye vazgeçtin :)
Hayır, yıl sonuna veya '12 yılının ocak ayına kadar beklemelerini öneriyorum. ;) Neden vazgeçtiğime gelicek olursak forumdaki konuları gördüm diyelim. :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
serdar haklı çünkü pr2.5 diye bir şey düşünmüyor nokia kaldı ki nokia yılın sonunda diyor aynı zaman nokia tr de aynı şeyi söylüyor ki yeni cihazlar çıkaracaklar sonuçta her yıl yeni cihaz eklemesi gerekir

----------Eklendi @ 18:37:36 ---------- Yazıldı @ 18:35:41 ----------

@NoRock yıl sonu yani 2012 sonu olduğunu nerden çıkardın nokia 500 konusuna bak ona bile yıl sonu dedi nokia bu kadar küçük emraha bağlamayın

annayı 6 ay bekleyen biri olarak onların verdiği tarihe marihe inanmıyorum . küçük emraha bağlıcak bişey yok zaten bende belle yüklü ;)

----------Eklendi @ 18:40:53 ---------- Yazıldı @ 18:38:53 ----------

Hayır, yıl sonuna veya '12yılının ocak ayına kadar beklemelerini öneriyorum. ;) Neden vazgeçtiğime gelicek olursak forumdaki konuları gördüm diyelim. :)

ocakta gelmiycek eminim :) o yüzden bu kadar belle yükleyin yükleyin deyip duruyorum :) istiyorum ki siz de belleyi deneyin ve mutlu olun :) nokia anna için kaç ay bekletti biliyorsun :)

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen ocak ayına Avrupa da çıkar ama Türkiye'ye bu yıl geleceğine ihtimal vermiyor gerçi Anna sorunları yüzünden ki bu sorunları sadece bi Türkiye kullanıcıları değil nerdeyse tüm dünya yaşıyor Avrupta tartışma panosunda sürüyle Anna sorunları konusu var o yüzden Belle'nin bu yıl sonuna çıkma ihtimali olabilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bellede artık iyicene uğraşmaları lazım ki adamların başı aqrımasın diecemde oda olmaz ki kesin bir hata çıkar başka bir sisteme geçer

uribaju

uribaju

Üye
doğru düzgün yüklerseniz annada sorun yok aslında ama bazıları yanlış şekilde yüklüyorlar oviyi beklemeye değmez flash atacaksınız şuan ben alman annasını 0 kusur ile kullanıyorum ve gayet memnunum işi sizde bitiyo yani

asperea

Üye
annayı daha yüklemedim acaba yüklemeyip belleyimi beklesem:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
annayı 6 ay bekleyen biri olarak onların verdiği tarihe marihe inanmıyorum . küçük emraha bağlıcak bişey yok zaten bende belle yüklü ;)----------Eklendi @ 18:40:53 ---------- Yazıldı @ 18:38:53 ----------ocakta gelmiycek eminim :) o yüzden bu kadar belle yükleyin yükleyin deyip duruyorum :) istiyorum ki siz de belleyi deneyin ve mutlu olun :) nokia anna için kaç ay bekletti biliyorsun :)
Yakın bi tarihte gelcek orası kesin, ;) flashlarken telefon elimde kalsın istemiyorum ondan flash atmıyorum. Yoksa biliyorum belle'i

Üst Alt