Anna ile Sorun Yaşayanlar Yeni Güncelleme Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
doğru düzgün yüklerseniz annada sorun yok aslında ama bazıları yanlış şekilde yüklüyorlar oviyi beklemeye değmez flash atacaksınız şuan ben alman annasını 0 kusur ile kullanıyorum ve gayet memnunum işi sizde bitiyo yani

kardeş millet flashtan tırsıyor biz anna yükleyin belle yükleyin deyince de biz kötü oluyoruz :) en iyisi karışmıycan beklesinler 2016 ya kadar :ehe:ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yakın bi tarihte gelcek orası kesin, ;) flashlarken telefon elimde kalsın istemiyorum ondan flash atmıyorum. Yoksa biliyorum belle'i

anna 1 ay sonra gelcek diyen bazı arkadaşlar vardı o laftan sonra 4 ay daha beklediler ;) sen de bekle biraz ben karışmıyorum telefon senin telefonun ;) flashla telefonunun elinde kalması gibi bir durumda söz konusu değil flash atan kim varsa sor forumda . dead phone ile telefonu geri getirebiliyorsun

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Bu bilgiyi nerden ve kim verdi söyleyebilirmisiniz?

Nokia Türkiye, yaşanılan sorunlardan haberleri var.

----------Eklendi @ 18:56:40 ---------- Yazıldı @ 18:55:46 ----------

Benim düzgün Belle delight linki ne oldu arada kaynadı:)

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Kanıt derken neyin kanıtı benimmi bu bilgiyi alan arkadaşımmı.

Arkadaşım ben sadece güncellemeden sonra neler konuşuluyor bize neler gelecek merak ettiğim için bu foruma uye oldum.

hatta dayanamayıp bazı arkadaşlara yanıt verdim.
ama öyle açıklamalar yazılar varki cidden hayretler içinde kalıyorum

Kim olduğunu biliyorum merak etme.

----------Eklendi @ 19:05:26 ---------- Yazıldı @ 19:04:14 ----------

Teşekkürler indirip akşam kendimi gaza getirip yükleyeyim:) gaza getiremezsem vazgeçerim:D

asperea

Üye
merak etmeyin arkadaşlar belle 2-3 gün sonra gelecek az önce elop u (elop benim amcaoğlu) aradım dedim böyle böyle
dedi afedersim abi ayıp ettik dedi 2-3 güne kadar gönderiyoruz belleyi dedi okadar :d:

Uruloki

Uruloki

Üye
ne zaman beni aradım yalan söyleme kuzen

pRime.

pRime.

Üye
anna 1 ay sonra gelcek diyen bazı arkadaşlar vardı o laftan sonra 4 ay daha beklediler ;) sen de bekle biraz ben karışmıyorum telefon senin telefonun ;) flashla telefonunun elinde kalması gibi bir durumda söz konusu değil flash atan kim varsa sor forumda . dead phone ile telefonu geri getirebiliyorsun
Tamam şöyle diyeyim ozaman daha önce hiç flash atmadım telefonuma/gerek duymadım şimdi de riske almak istemiyorum. Bekletmeyecekler o kadar bu sefer. :oke:

----------Eklendi @ 19:23:02 ---------- Yazıldı @ 19:21:30 ----------

ne zaman beni aradım yalan söyleme kuzen
:D :ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Tamam şöyle diyeyim ozaman daha önce hiç flash atmadım telefonuma/gerek duymadım şimdi de riske almak istemiyorum. Bekletmeyecekler o kadar bu sefer. :oke:

daha fazla uzatmıycam ocak geldiğinde yanılmış olurum inşallah :angry:

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide adam diyor ki flash atmak istemiyorum yusuflardayım sen kızoyorsun adama ne olcak bende bilmiyorum ve bende yusuflardayım ya bir şey olursa diye

pRime.

pRime.

Üye
iyide adam diyor ki flash atmak istemiyorum yusuflardayım sen kızoyorsun adama ne olcak bende bilmiyorum ve bende yusuflardayım ya bir şey olursa diye
Boşver hasan arkadaş tanımıyor bizi. Bu işin başından beri burda olduğumuzu bilmiyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
heheyt buralar hep ağaçlıktı kimse yok biz annayı bekliyoruz sabahın köründe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Nokia Türkiye, yaşanılan sorunlardan haberleri var.

----------Eklendi @ 18:56:40 ---------- Yazıldı @ 18:55:46 ----------

Benim düzgün Belle delight linki ne oldu arada kaynadı:)
geliyor dostum isim cikmisti geldim gonderiyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Bende vazgeçtim hiç flash işine girmedim orjinalden yanayım her zaman varsın şubatta gelsin sorun değil ama ara güncelleme versinler de şu smart installer sorunu düzelsin.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
heheyt buralar hep ağaçlıktı kimse yok biz annayı bekliyoruz sabahın köründe

ben kimseye zorla flash attırmıyorum !!! ama en azından atmak isteyenleri caydırıcı konuşmalar yapmasın kimse diyorum . millet korkuyor flash atmaktan sizin yüzünüzden . ben de bu forumda eskilerdenim . Bu forum sayesinde öğrendim flash atmayı dead phone yapmayı !!! ben zaten bilmeyenlere öğrenmeden, videoalrı arastırıp iyice incelemeden yüklemeyin diyorum forumun her yerinde msjlarım var okuyabilirsiniz !!! insanlar nankör onlara yardım etmeye çalışanları bu durumlara sokuyorlar saatlerdir burda insanlara bişeyler anlatmaya çalışıyorum . siz belle yükleyince kimse bana para falan vermiycek . 6 aydır anna bekleyen biri olarak diyorum ki flashla yüklediğinizle orjinalde yüklediğiniz arasındaki fark neredeyse sıfır . yüklemek istiyorum diyenlere link veriyorum o kadar .

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu kimseye yükleme dedim mi ben nasıl okuyorsun acaba serdar benim kankam adam ne düşünüyor biliyorum ki konuştuğumuz şeylerde bunlar bizi flashlasak mı dediği lafta o korkuyor bende korkuyorum yazdım değil mi arkasına ekledim mi aman siz yüklemeyin diye Allah Allah

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ben bugünde anladım ki insanları memnun etmek imkansız . o yüzden bu konuya daha fazla yorum yapmıycam . birinin kalbini kırdıysam da özür dilerim . benim flash atmak konusunda yüreklendirdiğim insanlar forumda bana defalarca teşekkür ettiler . bende başkalarına da yardım etmek istedim sadece . bu konuya attığım son yorum budur .

uribaju

uribaju

Üye
n73 telefonumdan bu yana flash atıyorum telefonumlarıma ve ne zaman flash atsam telefonu ilk aldığım gibi kullanıyorum ne varsa flashda var arkadaş yoksa telefonla uğraşılmaz valla..birşey bozulur onu düzelteyim derken başka birşeyi bozarsın atıklar birikr telefon ağırlaşır bunu pcyede benzetebilirsiniz ama bir flash ile herşey kökten çözülür yeni bir sayfa açarsınız sonuçta telefonlarımızı kullanalım diye alıyoruz o sorunla bu sorunla uğraşalım diye değil.

Üst Alt