Anna ile Sorun Yaşayanlar Yeni Güncelleme Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Anna ile Sorun Yaşayanlar Yeni Güncelleme Gelecek
Arkadaşlar bende en sonunda kurdum fakat bütün sorunları bende yaşıyorum, ve Nokia'dan bunları düzeltmesini talep ettim ve bu konu hakkında yoğun bir şikayet olduğunu ve üzerinde çalışıldığını söylediler yeni bir güncelleme çıkacakmış ama tarih belli değil.

Format veya flash atmaktan çekinenlere tavsiyem beklesinler ne zaman geleceği belli değil ama yeni güncelleme gelecek bu sorunların çözümü için, yani Nokia bu sorunlardan haberdar ve uğraşıyor o yüzden beklemek isteyen olur diye konu açma gereği duydum.

• Beğen
Tepkiler: crazydange, iatis ve gkyrn

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tşkkrlr

slant1111

slant1111

Üye
uzun bir süre sonra gelr :) hatta belleyle gdermeye calsırlar dye düsünyorm

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum ama 1 ay'ı bulur benim tahminim, en azından bu sorunlardan haberdar olduklarını ve çözüm için uğraşarak yeni güncelleme sunacaklarını biliyoruz, o yüzden format vs uğraşmak istemeyenler bekleyebilir.

Zaten Belle ocaktan önce gelmez bence:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sanmıyorum ama 1 ay'ı bulur benim tahminim, en azından bu sorunlardan haberdar olduklarını ve çözüm için uğraşarak yeni güncelleme sunacaklarını biliyoruz, o yüzden format vs uğraşmak istemeyenler bekleyebilir.

Zaten Belle ocaktan önce gelmez bence:)

Ocak mı :) çok iyimsersin :D

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa için söyledim ben zaten:) bize 2012 2. çeyrek gibi gelir heralde

bu arada sanırım Belle yüklü cihazların dağıtımına başlanmış 1 aya kadar Türkiye'de de satışa sunulur sanırım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Avrupa için söyledim ben zaten:) bize 2012 2. çeyrek gibi gelir heralde

bu arada sanırım Belle yüklü cihazların dağıtımına başlanmış 1 aya kadar Türkiye'de de satışa sunulur sanırım.

o telefonların satışa sunulması demek orjinal bellenin ayrıntıları hakkında daha iyi bilgi elde etmek demek . üstelik ivo 3.1 ve delight belle 3.1 gibi sızdırılmış belle sürümlerinin bize daha iyi ve stabil bir şekilde geliştirilip sunulması demek . :)

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Belle henüz erken önce Anna ile ilgili sorunların çözülmesi gerekiyor, ben şahsen bu sorunlardan mıdır bilmem ama Anna'yı sevmedim eski dosyaları indirdim akşam geri dönerim büyük ihtimal 14.02'ye:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Belle henüz erken önce Anna ile ilgili sorunların çözülmesi gerekiyor, ben şahsen bu sorunlardan mıdır bilmem ama Anna'yı sevmedim eski dosyaları indirdim akşam geri dönerim büyük ihtimal 14.02'ye:)

bende belle yüklü şu an orjinal anna dan daha stabil diyebilirim :) belle li telefonlar çıkınca daha da geliştirip bize sunarlar :) n8 aldığım güne lanet ederken belle yüklediğimden beri telefonumla yatıyorum :)

serinaga

serinaga

Üye
Beklemeyi tercih efiyorum ...

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Bende 14.02'ye geri dönüp yeni güncelleme çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum, isterse Belle gelene kadar çıkmasın Anna'yı gördüm göreceğim kadar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende 14.02'ye geri dönüp yeni güncelleme çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum, isterse Belle gelene kadar çıkmasın Anna'yı gördüm göreceğim kadar

Anna da pek birşey yok zaten tarayıcı geliştirilmiş , ikonlar değişmiş . Telefon belle sistemine hazırlanmış . Aslında anna , telefonu belle ye hazırlamak için çıkarılmış bir ara güncelleştirme olarak ta görülebilir .

SilentOne

SilentOne

Üye
yani olede zaten

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Belle çıkana kadar bir oyalama güncellemesi bence, yeni uygulamalar uzun zamandır Belle ikonuyla çıkıyor hatta artık Belle arayüzlü çıkıyor fMobi mesela, tabi Anna'da görünen geliştirmeler dışında görünmeyenler de var ama ben yine de sevmedim

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Belle çıkana kadar bir oyalama güncellemesi bence, yeni uygulamalar uzun zamandır Belle ikonuyla çıkıyor hatta artık Belle arayüzlü çıkıyor fMobi mesela, tabi Anna'da görünen geliştirmeler dışında görünmeyenler de var ama ben yine de sevmedim
ben anna yükledim 2 gün durdu belle ye geçtim . keşke bu kadar beklettiklerine değseydi .

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Aslında çok kötü değil ama arada kalmış bir güncelleme sanki, eski versiyona göre çok renksiz telefon canlılığını yitirdi sanki sonra bazı yerlerde kinetik kaydırma pek iyi olmamış, rehbere, mesajlara ve ayarlara girince içim kararıyor resmen kaç tane tema denedim sevmedim.

bende kararsızım Belle'mi 14.02 mi diye.

Lenneth

Üye
Anna böyleyse bellede nasıl sorunlar olur Allah bilir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​oo birde bunu mu bekleyecez..bitmez bu nokianın sorunları..

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Durum böyleyken flashlamayı bilen arkadaşlara orjinal belleyi beklemelerini önermiyorum yüklesinler ivo 3.1 ve ya delight belle 3.1 i :)

----------Eklendi @ 18:02:18 ---------- Yazıldı @ 17:55:03 ----------

​oo birde bunu mu bekleyecez..bitmez bu nokianın sorunları..

bekletmek nokianın felsefesi bende beklememek için yükledim şimdiden belleyi :)

Anna böyleyse bellede nasıl sorunlar olur Allah bilir.

belle bu betanın betası haliyle bile orjinal annayı 10 a katlar sen birde orjinali çıktığında düşün :)

Aslında çok kötü değil ama arada kalmış bir güncelleme sanki, eski versiyona göre çok renksiz telefon canlılığını yitirdi sanki sonra bazı yerlerde kinetik kaydırma pek iyi olmamış, rehbere, mesajlara ve ayarlara girince içim kararıyor resmen kaç tane tema denedim sevmedim.

bende kararsızım Belle'mi 14.02 mi diye.

bence yükle belle'yi küçük bug lar dışında neredeyse %100 stabil :)

Durum böyleyken flashlamayı bilen arkadaşlara orjinal belleyi beklemelerini önermiyorum yüklesinler ivo 3.1 ve ya delight belle 3.1 i :)

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Sen hangisini yükledin sorun yaşıyor musun ivo mu yükledin pek cfw sevmesem de belki denerim akşam, çünkü sanki 24.1'den downgrade yapılamıyordu gibi hatırlıyorum.

Üst Alt