Yeniden Güncellendi. sıfır hata Yüksek performans..
Pesimist_61x arkadaş ben bu cfw olayında acemiyim ama yaptıkların hoşuma gitti bende n97 mini var senin dosyaları yükledim pc ye windows 7 kullanıyorum.Phoenix programı kurulu bende nasıl yüklerim telefona ne yaptıysam senin dosyaları Phoenix programı göremiyor.Devamlı bu hatayı alıyorum neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified başka dosyalarda yüklemem gerekmi.Mesala orijinal dosyaları gibi
Kardeş navifirmde benim telin kodu yok 0591466 ne yapmam lazım.Eski versiyon var onu indirsem olurmu.
arkadsım yazdıklarını aynen yaptım , son asamaya kadar sıkıntı olmadı. yazdıgın zaman telefonu bagladım . yukleme oldu fakat sonra bı hata verdı , sonra done ! yazdı fakat su an telefon acılmıyor. . acılmadıgı ıcın nokıa software update tende yapamıyorum formatta atamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursan sevınırım
dokunmatik ekran titreşimini aktif yapamazmıyız acaba?
Navifirmde urun koduna uygun v30 surum varsa olur. Ayrıca bu işlem sanıldıgı kadar korkulacak bir işlem deildir herşey dogru oldugu takdırde cıkan problemlerde çözülebilr.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilgilendiğin için saol ürün koduna uygun v30 sürümü var yalnız türkiye kodu yok telin kodunu mu değiştirmek lazım
her şeyi yaptım ama ne yaptıysam jaf teli görmüyo phone not found yazısı çıkıyor tekrar tekrar denememe rağmen olmuyo bi çözümü olan varmı kafayı yedirttircek bana