ozgurde
Üye
ANNA İÇİN DEĞİL BELLE İÇİN Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları
Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları diye bir başlık açılıyor bizde telefonumuzla uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyor.
bana neden gelmedi diye düşünüyorsun.telefona nokia ya felan içinden demediğini bırakmıyorsun.
aradan zaman geçip pes ediyorsun sonradan bi bakıyosunki gelen güncelleme anna için değil BELLE için ama konuyu acan arkadaş nedense bunu başlığında bile belirtmiyor.
ben bu tip güncelleme geldi tarzındaki konulara cidden kızıyorum ve harcadığım zamana üzülüyorum
lütfen konuyu acanlar konuyu açmak için konu açmasınlar.
cidden rahatsız oldum.
benim gibi bu işe anlam veremeyip ''bu guncellemeler neden yok bende '' diye açılan konularda var.
bence bu tip konu acan arkadaşları forum yöneticileri gereken işlemi yapmalı..
bana neden gelmedi diye düşünüyorsun.telefona nokia ya felan içinden demediğini bırakmıyorsun.
aradan zaman geçip pes ediyorsun sonradan bi bakıyosunki gelen güncelleme anna için değil BELLE için ama konuyu acan arkadaş nedense bunu başlığında bile belirtmiyor.
ben bu tip güncelleme geldi tarzındaki konulara cidden kızıyorum ve harcadığım zamana üzülüyorum
lütfen konuyu acanlar konuyu açmak için konu açmasınlar.
cidden rahatsız oldum.
benim gibi bu işe anlam veremeyip ''bu guncellemeler neden yok bende '' diye açılan konularda var.
bence bu tip konu acan arkadaşları forum yöneticileri gereken işlemi yapmalı..