ANNA İÇİN DEĞİL BELLE İÇİN Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
ANNA İÇİN DEĞİL BELLE İÇİN Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları
Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları diye bir başlık açılıyor bizde telefonumuzla uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyor.
bana neden gelmedi diye düşünüyorsun.telefona nokia ya felan içinden demediğini bırakmıyorsun.

aradan zaman geçip pes ediyorsun sonradan bi bakıyosunki gelen güncelleme anna için değil BELLE için ama konuyu acan arkadaş nedense bunu başlığında bile belirtmiyor.
ben bu tip güncelleme geldi tarzındaki konulara cidden kızıyorum ve harcadığım zamana üzülüyorum

lütfen konuyu acanlar konuyu açmak için konu açmasınlar.

cidden rahatsız oldum.

benim gibi bu işe anlam veremeyip ''bu guncellemeler neden yok bende '' diye açılan konularda var.

bence bu tip konu acan arkadaşları forum yöneticileri gereken işlemi yapmalı..

valent

valent

Üye
KArdeş belle için diyorsunda anna olanlarda yükledi bende dahil ve kullanıyorumda hava durumu vs sorunsuz maşşallah sen neden bahsediyorsun sürümümde 25.07

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok boş konu açılıyor

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
siz güncellememi yaptınız yoksa mağzadan uygulamamı indirdiniz?

valent

valent

Üye
Kardeş şakamısın gece gece zırt pırt konu açıyorsunuz güncelleme yaptık diyoruz dimi sana ne yazmışım birdaha oku

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum Nokia C7 anna ve benim gibi bu işe sinir olup bana neden gelmedi diye konu açanlar var.
3 farklı c7 annalı cihazda denedik olmadı forumda açılan konularda cabası bana geldi demekle olmuyor demekki bi fark var

qsaw

qsaw

Üye
Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları diye bir başlık açılıyor bizde telefonumuzla uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyor.
bana neden gelmedi diye düşünüyorsun.telefona nokia ya felan içinden demediğini bırakmıyorsun.

aradan zaman geçip pes ediyorsun sonradan bi bakıyosunki gelen güncelleme anna için değil BELLE için ama konuyu acan arkadaş nedense bunu başlığında bile belirtmiyor.
ben bu tip güncelleme geldi tarzındaki konulara cidden kızıyorum ve harcadığım zamana üzülüyorum

lütfen konuyu acanlar konuyu açmak için konu açmasınlar.

cidden rahatsız oldum.

benim gibi bu işe anlam veremeyip ''bu guncellemeler neden yok bende '' diye açılan konularda var.

bence bu tip konu acan arkadaşları forum yöneticileri gereken işlemi yapmalı..

Konu belle için değildir ben şahsen c6-01 e yükledi her hangi bir ek yapmadım direk anna ya yükleniyor.

Ayrıca bu güncellemenin niye uyuşmadığını düşünüp ayrıca bir konu daha açtım http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-mi-geliyor-562774.html

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şakamısın gece gece zırt pırt konu açıyorsunuz güncelleme yaptık diyoruz dimi sana ne yazmışım birdaha oku

ya sen ne saçmalıyosun C7 ANNA geldimi adam gibi cevap ver ayrıca zırt pırt konu açmadım bu açtığım ilk konu........

sen bir daha oku sen güncelleme yaptın hangi telefonun hangi versiyonuna foruma bi bak bakalım bana gelmedi benim telefonumda olmuyo diyen kaç insan var.
oku anla dertleri ne bana böyle laga luga cevap vermekle olmaz bu işler...

qsaw

qsaw

Üye
Hem güncellemeler her zaman herkesde olacak diye bir şey söylemiyoruz olanıda var olmayınıda ben sadece oyarıyorum suitede güncelleme var diye gerisi size kalmış tabi elimden geldiğincede yardım ediyorum

valent

valent

Üye
Kardeşim ne fark olabilir benim telimde N8 kardeşimdede C6-01 var ikimizde güncelledik çatır çatır çalışıyor.Belle için olsa birkere anna yüklü cihazlarda gözükmez boş konu diyorsun sende açmışsın birtane senin ne farkın kaldıki şimdi

valent

valent

Üye
BAk c7 ye yükleyenlerde var sanada bugün yarın gelir gelsede işe yarayan birşey değil alt tarafı hava durumu kılavuz sürüş bunlar haritanın içinde zaten mevcut kafaya takılacak birşey değilki

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben v25 c7 ye yükleyince açılıyo ama havadurumu gelmiyo nedense

qsaw

qsaw

Üye
senin konu başlığın Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları çok genel nokia c7 anna ya gelmedi bi bir çok insana gelmedi.

Böyle genel konular gördünmü usb yi bağla sonra bak bakalım güncelleme varmı yoksa birde yarın bak yine yoksa demekki sana gelmemiş yani bunu yapmak yerine neden konu açıyorsun anlamadım

----------Eklendi @ 23:18:54 ---------- Yazıldı @ 23:17:12 ----------

Ben v25 c7 ye yükleyince açılıyo ama havadurumu gelmiyo nedense
uygulamada hatalar var yakın da düzelir diyorum bendede sistem hatası diyip duruyor belle gelince buda çıkar ardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt