Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

ucar-suat

ucar-suat

Üye
bende indirdim guncellemeyi sorunsuz calisiyor

SilentOne

SilentOne

Üye
herkezde sorunsuz çalışıyor

YkPkY

YkPkY

Üye

Not:

Güncellemeyi yaptıktan sora büyük ihtimalle haritalar açılmayacak bu konu forumda tartışıldı.Telefonunuz bilgisayara bağlıyken Ovi Mağzaya girin Haritalar ve Şehir Rehberleri kısmına tıklayın 10.3 mb lık dosyayı
indirip telefonunuza kurun link:
c6-01 de Denendi Sorun Yok.
İşletim Sistemi 25.007 Anna

İşte Fotoğraflar:

Widgetler Eklenmiş Ayriyetten Uygulama Olarak Hava Durumu ve Harita Güncellemelerini de ekleye ......................bilirsiniz.Diğerleri Artıya tıkladığınız anda Harita Uygulamaları Diye Çıkıyor.

.................

...................................................Uygulamalar Klasöründeki Görünümler

...........................................................

.................................Güncellemelerden Biri Bellede Bulunan Gelişmiş Hava Durumu Yükleyicisi

............................................................

...................................................Artık Menü Seçeneği Yok Widget ler direk olarak Yönlendiriyor

.......................................................................................İşte Haritalar

................................

.................................Açıkçası bunun ne olduğunu fazla bilmiyorum bilen varsa yazsın ekleyeyim

..............................................................

.....................İşte Kılavuzlarımız Ovi Mağzaya Benzetile Bilir Fakat Sadece Yer Bulma Hava Durumu gibi Uygulamalar var.
...............................................................Bence Zaten Oviden Köprülüyor Bunları
.............................................................

Fotolar kendi telefonuma aittir.

BELLE UYGULAMASI DEĞİLDİR.Anna'ya da Yükleniyor

konu daha önce açıldı arkadaşım

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-surum-3-8-s-3-anna_belle_android-557654.html

sahabeayta

sahabeayta

Üye
sırf bu güncelleme yüünden nokia destek hattını aradım bana şu sorulrı sordu Anna nın tüm güncellemelerini yaptınız mı evet yaptım peki uygulamaları kontrol ettinizmi evet ettim ozaman yapacağımız hiçbirşey yok dedi ben dedim eski sürümü yüklemek istiyprum yükleyemezsiniz eeee siz beni yönlendirin ypk bunuda gerçekleştiremiyoruz eeee o zaman orda ne yapıyorsunuz dedim en spn telofonu yakaçaktım bi telofoncu arkadaş yetişti ben dedi eski sürümü yüklerim dedim yükle telofonu frmatldığımız gibi açılmadı 1 gün uğraştık şimdi yeni sürüş navigasyon hariç heeşeyi tam ama bir daha smbian telofon alanın taaaaaaaa kendi adıma konuşuyorum bide avigasypn sırf harita demek değiilki yönlendirme yapamadıktan sonra..... neymiş yeri işaretle imiş eeee o yerin nerede olduğunu bilmiyorsam bilsem zaten sana ihtiyaç duymam alırım bi harita bakar bakar giderim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yükledim sanırım.

Üst Alt