valent
Üye
senin gene iyiymişbndede anna yüklü oviden hemde joikuyu kurdum 3 saat 3.5g ve wifi açıkıtı şarj daha yeni 0 a indi ve sürekli download ve 3 saatın sonunda daha yeni batarya ısındı şaşırdım yhaanna oke belle is comming soon xD
senin gene iyiymişbndede anna yüklü oviden hemde joikuyu kurdum 3 saat 3.5g ve wifi açıkıtı şarj daha yeni 0 a indi ve sürekli download ve 3 saatın sonunda daha yeni batarya ısındı şaşırdım yhaanna oke belle is comming soon xD

Navifirmden türkçe dosyaları yükle 24.001 anna Phoenixle flash at düzelirbende oviden yükledim bilgisayara bağlanarak şimdi telefon vifi den internete bağlanıyor ama oviye bağlanamıyor birde telefon ingilizce oldu bunun türkçesi yokmu ve yeniden türkçeye çevrilebilirmi

Flaşh atmadan önce hard format atarsa iyi olur sorunla karşılaşmaması için biz zamanında atmadık şarj sorunu oluştuSoft format çekip oviden yükledim. Şuan sorun yok. Gayet hızlı pil daha yavaş bitiyor. Uygulamalar yüklü şekilde yüklerseniz sorun çıkarabilir. Soft yada Hard format atıp öyle ovi den flashlayın sorun olmuyor.
----------Eklendi @ 17:30:07 ---------- Yazıldı @ 17:26:50 ----------
Navifirmden türkçe dosyaları yükle 24.001 anna Phoenixle flash at düzelir![]()
phonexten nasıl bir hata aldın kardeşim?bi ben yükleyemedim şu annayı ovi Hep hata veriyorphonex ile flashlamayı denedim oda hata verdi
Şarj problemi varmı sende?nokia c7 024.001 yükledim ama turkcell menülü sorunsuz kullanıyorum hatta çok beğendim dokunmatiği daha iyi oldu şimdiye kadar tek sorunla karşılaşmadım uygulamalarda sorunsuz yükleniyor
hard format at , annayı tekrar kur.. bence en iyisi bu.. eğer olmazsa yine flash ile anna at.. eğer flash yapamam diyosan.. nokia shop a götür.. ben anna yükledim oviden , tel bu hale geldi de.. bana adam gibi anna yükleyin de, hallederlerya anna yı yükledim telefon daha kötü oldu widgetler doğru düzgün çalışmıyor mesaj geliyor bildirimde görünmüyor müzikçalar widgetinde şarkı adı değişmiyor
dokunmatik çok kötü oldu iyice bastırmadan almıyor. hard format atıp yeniden anna mı kursam yoksa eski sürümemi dönsem karar veremedim. ne önerirsiniz.
hard format at , annayı tekrar kur.. bence en iyisi bu.. eğer olmazsa yine flash ile anna at.. eğer flash yapamam diyosan.. nokia shop a götür.. ben anna yükledim oviden , tel bu hale geldi de.. bana adam gibi anna yükleyin de, hallederler
Eniyisini yaparsın kardeşeyvallah hocam dediğin gibi önce bi format atıp anna yükleyeyim olmazsa flaşlarız.