ANNA dan memnun olan var mı ? Sizce performans yada buna benzer sorunları neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valent

valent

Üye
bndede anna yüklü oviden hemde joikuyu kurdum 3 saat 3.5g ve wifi açıkıtı şarj daha yeni 0 a indi ve sürekli download ve 3 saatın sonunda daha yeni batarya ısındı şaşırdım yha :) anna oke belle is comming soon xD
senin gene iyiymiş

TheMadness

TheMadness

Üye
Soft format çekip oviden yükledim. Şuan sorun yok. Gayet hızlı pil daha yavaş bitiyor. Uygulamalar yüklü şekilde yüklerseniz sorun çıkarabilir. Soft yada Hard format atıp öyle ovi den flashlayın sorun olmuyor. :oke:

----------Eklendi @ 17:30:07 ---------- Yazıldı @ 17:26:50 ----------

bende oviden yükledim bilgisayara bağlanarak şimdi telefon vifi den internete bağlanıyor ama oviye bağlanamıyor birde telefon ingilizce oldu bunun türkçesi yokmu ve yeniden türkçeye çevrilebilirmi
Navifirmden türkçe dosyaları yükle 24.001 anna Phoenixle flash at düzelir :oke:

valent

valent

Üye
Soft format çekip oviden yükledim. Şuan sorun yok. Gayet hızlı pil daha yavaş bitiyor. Uygulamalar yüklü şekilde yüklerseniz sorun çıkarabilir. Soft yada Hard format atıp öyle ovi den flashlayın sorun olmuyor. :oke:

----------Eklendi @ 17:30:07 ---------- Yazıldı @ 17:26:50 ----------

Navifirmden türkçe dosyaları yükle 24.001 anna Phoenixle flash at düzelir :oke:
Flaşh atmadan önce hard format atarsa iyi olur sorunla karşılaşmaması için biz zamanında atmadık şarj sorunu oluştu

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Annayı Oviden yükledim şarj bir gün zor zar gidiyor 2 sefer soft format üstü kurdum aşırı derecede donma ve kasma var mesajlar oturumları bile oldukça sıkıntılı açıyor en büyük sorun ise fotoğraflar bölümünde tek olan fotolari çift olarak göstermesi foto nun biri orjinal diğeri başka foto oluyor yakınlasinca 2 tane var deyip foto yu silincede başka bir fotoyu silmiş oluyorum nokia anna ile yine batırdi açık ve net artık symbian ı savunacak halim kalmadı inanç kaybı zaman kaybı .

Toros542

Toros542

Üye
Bende ovi den yüklemiştim anna yı ve tel sarji 6-7 saat ancak gidiyordu.gecen hafta nokia care gittim.adamlar ovideki anna nin hataları oldugunu ve orginal anna olmadıgını söylediler.tlfnu servise bıraktım ve gercek orginal anna yı yükleyip teslim ettiler.suan memnunum ayrıca sarj sorunu ortadan kalktı.cihaz gayet seri oldu.herkese tavsiye ederim.

kartal3x

kartal3x

Üye
anna yükledikten sonra 3g kayboldu

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Ben çok memnunum. Tel. şarjı bariz daha iyi gidiyor. Çok daha hızlı. Kesinlikle hiçbir donma yok. İnternet tarayıcısı çok hızlandı. Diğer görünüm farklarını yazmama gerek yok zaten. :oke:

• Beğen
Tepkiler: mrtbgs
Kingmortall

Kingmortall

Üye
allah cezasını versin bu annanın dokunmatiğide etkiledi geç cevap veriyor 5800 a döndü resmen :off:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bi ben yükleyemedim şu annayı ovi Hep hata veriyor :( phonex ile flashlamayı denedim oda hata verdi

selam12345

Üye
nokia c7 024.001 yükledim ama turkcell menülü sorunsuz kullanıyorum hatta çok beğendim dokunmatiği daha iyi oldu şimdiye kadar tek sorunla karşılaşmadım uygulamalarda sorunsuz yükleniyor

valent

valent

Üye
nokia c7 024.001 yükledim ama turkcell menülü sorunsuz kullanıyorum hatta çok beğendim dokunmatiği daha iyi oldu şimdiye kadar tek sorunla karşılaşmadım uygulamalarda sorunsuz yükleniyor
Şarj problemi varmı sende?

kafter

kafter

Üye
ya anna yı yükledim telefon daha kötü oldu widgetler doğru düzgün çalışmıyor mesaj geliyor bildirimde görünmüyor müzikçalar widgetinde şarkı adı değişmiyor
dokunmatik çok kötü oldu iyice bastırmadan almıyor. hard format atıp yeniden anna mı kursam yoksa eski sürümemi dönsem karar veremedim. ne önerirsiniz.

n000k

n000k

Üye
ya anna yı yükledim telefon daha kötü oldu widgetler doğru düzgün çalışmıyor mesaj geliyor bildirimde görünmüyor müzikçalar widgetinde şarkı adı değişmiyor
dokunmatik çok kötü oldu iyice bastırmadan almıyor. hard format atıp yeniden anna mı kursam yoksa eski sürümemi dönsem karar veremedim. ne önerirsiniz.
hard format at , annayı tekrar kur.. bence en iyisi bu.. eğer olmazsa yine flash ile anna at.. eğer flash yapamam diyosan.. nokia shop a götür.. ben anna yükledim oviden , tel bu hale geldi de.. bana adam gibi anna yükleyin de, hallederler

kafter

kafter

Üye
hard format at , annayı tekrar kur.. bence en iyisi bu.. eğer olmazsa yine flash ile anna at.. eğer flash yapamam diyosan.. nokia shop a götür.. ben anna yükledim oviden , tel bu hale geldi de.. bana adam gibi anna yükleyin de, hallederler

eyvallah hocam dediğin gibi önce bi format atıp anna yükleyeyim olmazsa flaşlarız.

serkan_karakose

Üye
arkadaslar bende siyah c7 var ve anna yuklemek istiyorum ama sorunlarin oldugunu duydum lutfen bana yardim edin hangi anna sorunsuzsa onu yukleyelim bir de ne yapmam gerektigini bana soylerseniz cok sevinrim simdiden tesekkurler

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
Arkadaşlar benim de N8 ve bu anna'yı yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Hangisi en iyisi, hangisi en kısası, hangisi en sağlıklısı.. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca bu telefon yedekleme nasıl oluyor, o kadar şey yükledim bir daha hiç yüklemek istemiyorum. Anlayacağınız sıfırım telefon konusunda. Lütfen yardım edin :s

Not: Telefonda yazılım güncellemesinde baktım ama 7082 kb bir şey var ve sanırım o değil.. Bende 260 mblık bir şey çıkmadı :s

poginaliii

Üye
anna ile vakit kaybetmeyin bence belle yi flashlayın müthiş olmuş sınırsız ev ekranı falan valla ben 8-9 tane açtım sonra çok oldu 4 e indirdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt