ANNA dan memnun olan var mı ? Sizce performans yada buna benzer sorunları neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende ovi den yükledim ... Ama hiç bir sorun yok .. Gayet memnunum ... Çatır Çatır ... :D

akyazılı54

Üye
bende oviden yükledim bilgisayara bağlanarak şimdi telefon vifi den internete bağlanıyor ama oviye bağlanamıyor birde telefon ingilizce oldu bunun türkçesi yokmu ve yeniden türkçeye çevrilebilirmi

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Çevrilir akyazılı:D

----------Eklendi @ 13:08:01 ---------- Yazıldı @ 13:07:10 ----------

Facebook application çalışan varmı ?

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Hard Format atarak bende normal güncelleştirme ile yükledim ama eski telefonuma göre bi artısını göremedim sadece temalar ve widgetlar değişti üstüne bide giden oyun save lerim ve kopyalamayı unuttugum numalarımın silinmesiyle annaya ayar olduğumu söyleyebilriim (: telefon konusunda biraz acemi oldugum için olabilir ama extra nler kazandırdı bize bu anna birileri yazsında sevinelim (:

andry77

andry77

Üye
Herkes derdini ya da izlenimini yazmış arkadaşlar yok mu bu anna yı en sağlıklı nasıl yükleyeceğimizi bilen... ben de ovi den yükledim program kuramıyorum flash attım ovi ye giremiyorum bile... Anna yüklemenin en sağlıklı tam performans alabileceğimiz yükleme şekli nerdir bilen varsa paylaşsın lütfen... Teşekkürler iyi forumlar...

Lenneth

Üye
Hayir, beklentimi karsilamadi tam olarak

valent

valent

Üye
Herkes derdini ya da izlenimini yazmış arkadaşlar yok mu bu anna yı en sağlıklı nasıl yükleyeceğimizi bilen... ben de ovi den yükledim program kuramıyorum flash attım ovi ye giremiyorum bile... Anna yüklemenin en sağlıklı tam performans alabileceğimiz yükleme şekli nerdir bilen varsa paylaşsın lütfen... Teşekkürler iyi forumlar...
Başka yolu yok kardeş en sağlıklı yolu flaşh atmak onuda yapmışsın zaten.Benim tek derdim şarj sorunu oyun kurulumlarında sıkıntı yaşamıyorum ama hepimizin aynı veya benzer sorunları olduğu ortada nokia güncelleme çıkarana kadar bence beklemekten başka yol yok.

----------Eklendi @ 19:04:40 ---------- Yazıldı @ 19:00:58 ----------

Resmen nokia güncellemeyi test etmeden yayınlamış acayip sorunlu müzik çalarda oyun uygulama sesi çıkıyor oyun kurulumları sıkıntılı şarj problemi var sanki demo sürüm kullanıyoruz bunlar göze çarpan şeyler nasıl bunları görmezden geldi anlayamıyorum

• Beğen
Tepkiler: andry77

zenci2323

Üye
hiç bir şey yükleyemiyorum ne oviden ne forumdan nede başka sitelerden
takılmalar arttı
şarj çabuk bitiyor
kısacası hiç memnun değilim

sefbay2

Üye
ben ovıden yukledım nımbuzz calısıyor hıc bır sorun yok memnunum

Artles

Artles

Üye
Forumdaki tüm anna sorunları hepsi OVI'de yükleyenlerde çıkıyor. bende oviden yükledim bendede sorun bol. Flashlayanların hicbirinde sorun yokmus mesela
Oviden yükledim ve sorun yok şarj 2 günden fazla gidiyor.

mrtbgs

mrtbgs

Üye
Arkadaşlar ben de N8'ime geçen gün yükledim. Yükleme sonrası telefon şarjı adeta yedi. 6 saat içinde kendi kendine bütün şarj bitti; fakat forumda hard formatın çözüm olduğunu duyunca attım. Şimdi batarya ömrü eskisi gibi oldu çok şükür. Tek problem de ortadan kalktı.

emreipekci

emreipekci

Üye
hayır benim anlamadığım nokta ilk oviye düşen alman annasını yükledim ve bir sorun çıkmadı hala. ama ondan 1 ay sonra gelen orjinal türkiye annası nasıl böyle sorunlar çıkarıyor? yazılanları okudukça iyiki de geçmemişim diyorum. garip :bilmm

fikret3968

fikret3968

Üye
arkadaşlar boş verin anna yı belle ye geçin hemde türkçe ve farkı görün derim anna güncelleme değil artıkbenim için belle varken

ugur6565

ugur6565

Üye
bu şarj sorunu n8 tekmi var bendede var

valent

valent

Üye
Bu şarj sorunu beni bitirdi artık

----------Eklendi @ 09:14:35 ---------- Yazıldı @ 08:20:46 ----------

Hard format attım tele bakalım şarj sorunu düzelecekmi birkaç arkadaş önermiş denemekte fayda var

Kingmortall

Kingmortall

Üye
şarj sorunu ciddi 2 ekran parlaklıgı yükselip düşüyor süreki çok sinir bozucu

valent

valent

Üye
şarj sorunu ciddi 2 ekran parlaklıgı yükselip düşüyor süreki çok sinir bozucu
Ekran parlaklığının düşüp yükselmesi sensörden kaynaklanıyor ışıklı ve güneşli ortamlarda ışık sonuna kadar açılıyor karanlık ortamlarda ise ışık oldukca kısılıyor böylelikle şarjdan tasarruf sağlıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede anna yüklü oviden hemde joikuyu kurdum 3 saat 3.5g ve wifi açıkıtı şarj daha yeni %30 a indi ve sürekli download ve 3 saatın sonunda daha yeni batarya ısındı şaşırdım yha :) anna oke belle is comming soon xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt