Bende facebook da bir sorun yok çatır çatır giriyorÇevrilir akyazılı
----------Eklendi @ 13:08:01 ---------- Yazıldı @ 13:07:10 ----------
Facebook application çalışan varmı ?
nasıl çevrilir açıklamasını da yaparsan iyi olurBende facebook da bir sorun yok çatır çatır giriyor
Başka yolu yok kardeş en sağlıklı yolu flaşh atmak onuda yapmışsın zaten.Benim tek derdim şarj sorunu oyun kurulumlarında sıkıntı yaşamıyorum ama hepimizin aynı veya benzer sorunları olduğu ortada nokia güncelleme çıkarana kadar bence beklemekten başka yol yok.Herkes derdini ya da izlenimini yazmış arkadaşlar yok mu bu anna yı en sağlıklı nasıl yükleyeceğimizi bilen... ben de ovi den yükledim program kuramıyorum flash attım ovi ye giremiyorum bile... Anna yüklemenin en sağlıklı tam performans alabileceğimiz yükleme şekli nerdir bilen varsa paylaşsın lütfen... Teşekkürler iyi forumlar...
Oviden yükledim ve sorun yok şarj 2 günden fazla gidiyor.Forumdaki tüm anna sorunları hepsi OVI'de yükleyenlerde çıkıyor. bende oviden yükledim bendede sorun bol. Flashlayanların hicbirinde sorun yokmus mesela
Ekran parlaklığının düşüp yükselmesi sensörden kaynaklanıyor ışıklı ve güneşli ortamlarda ışık sonuna kadar açılıyor karanlık ortamlarda ise ışık oldukca kısılıyor böylelikle şarjdan tasarruf sağlıyorşarj sorunu ciddi 2 ekran parlaklıgı yükselip düşüyor süreki çok sinir bozucu