ANNA dan memnun olan var mı ? Sizce performans yada buna benzer sorunları neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
ANNA dan memnun olan var mı ? Sizce performans yada buna benzer sorunları neler?
Tüm programlar çalışıyormu? skype nimbuz vs..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
bende flashlı anna var farklı bi sürüm ben gayet memnunum orjinal oviden yüklediğimden memnun değildim bu sürüm çok güzel. hertürlü program çalışıyo özellikle nimbuzz ve skype yı kullanıyorum sorunsuz tavsiye ederim ama orjinali değil

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bende şuana kadar sorun yaşayamayanlardan biriyim :) Eminim benim gibi çok kişi var...
Bence Anna sürümü gayet başarılı anna temaları çok hoş ovi store'den indirip kurmanızı tavsiye ederim.
Şuanda dört gözle Belle sürümünü bekliyorum :) Flash atabilirim ama buna gerek olmadığını düşünenlerdenim :)

• Beğen
Tepkiler: aagkn
idris-tolar

idris-tolar

Üye

sorunlar var ..

mesela ben oviden güncelledim hafıza kartımdaki müzikler var resimler yok...

yüklediğim programların yarısı yok dili değişince geri geliyorlar ....nasıl bir saçmalık sa artık..

ilk yüklediğimde şarj aniden bitiyordu şuan düzelmiş durumda..

bazı programları yarıda sonlandırıyor sistem kabul etmiyor daha önce hiç bir symbian sürümlerinde rastlamadığım bişey.....

----------Eklendi @ 22:50:41 ---------- Yazıldı @ 22:47:33 ----------

Beyler symbian anna da eski s^3 teması siliniyor acaba elinde olan varsa link verebilir mi...?

orjinal tema

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Kısa yollar widget ler gene bar halindemi yer değişiyor yoksa tek tek değişiyor mu? birde kaç masa üstü var 6 kadar oluyormu?

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Kısa yollar widget ler gene bar halindemi yer değişiyor yoksa tek tek değişiyor mu? birde kaç masa üstü var 6 kadar oluyormu?

ekran sayısı 3 sadece geçişler belle gibi geri kalanlar aynı değişen bişey yok...

iatis

iatis

Üye
Bende anna kullanıyorum.Teli yeni hackledim.Dili ing.yapıp bütün prog.yükledim ve türkçeye dönüp hepsini sorunsuz olarak kullanıyorum. Baloncuklar,play to,nokia drop,beta nokia store ,beta navigasyon....vs tüm prolar yüklü ve sorunsuzca çalışıyor.Ben orjinal annayı hard format ve biçimlendirmeleri yaptıktan sonra yükleyip 4 tane güncelleştirmeyi yapmıştım.:oke:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
OVI'deki Anna Bozuk Bozuk. :D :D

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonun menüsünden yükledim şimdi hiçbir sorunu yok resim galerisi sadece tuhaf çalışıyor sadece images klasöründeki resimleri alıyor

SeDo_1

Üye
Forumdaki tüm anna sorunları hepsi OVI'de yükleyenlerde çıkıyor. bende oviden yükledim bendede sorun bol. Flashlayanların hicbirinde sorun yokmus mesela

aynen katılıyorum oviden yükledim sorunların ardı arkası kesilmedi şarj ile ilgili bir sorun yaşamadım fakat forumdaki bilgilerden yola çıkarak anna yükledim çok çok çok süperr ))

mdogan58

Üye
oviden annayı yükledim ve berbat oldu cihaz çabuk şarj bitio türkçede uygulamalarım yok ingilizce olunca geri gelio pişman oldum annayı yüklediğime !!!!

• Beğen
Tepkiler: zenci2323
chill35

chill35

Üye
Forumdaki tüm anna sorunları hepsi OVI'de yükleyenlerde çıkıyor. bende oviden yükledim bendede sorun bol. Flashlayanların hicbirinde sorun yokmus mesela

ben flash attım ama benimkinde de poroblemler mevcut

forbidden5

forbidden5

Üye
Bende oviden yükledim hiçbir problemim yok çokda memnunum ne şarj ne performans konusunda hiç şikayetim yok

valent

valent

Üye
Kardeş bende flaşhladım hiçbir sorunum yok herşey on numara ama tek sıkıntım şarj dayanmıyor su gibi içiyor şarjı bukadar şarj süresinin azalmasına anlam veremiyorum iki kez flaşh attım düzelme yok 1 saat telefonla konuştum 4 diş şarjı düştü fullken.Şuan orjin türkiye annası kullanıyorum v024.001

ozelbaris

ozelbaris

Üye
sorunlar var ..

mesela ben oviden güncelledim hafıza kartımdaki müzikler var resimler yok...

yüklediğim programların yarısı yok dili değişince geri geliyorlar ....nasıl bir saçmalık sa artık..

ilk yüklediğimde şarj aniden bitiyordu şuan düzelmiş durumda..

bazı programları yarıda sonlandırıyor sistem kabul etmiyor daha önce hiç bir symbian sürümlerinde rastlamadığım bişey.....

----------Eklendi @ 22:50:41 ---------- Yazıldı @ 22:47:33 ----------

Beyler symbian anna da eski s^3 teması siliniyor acaba elinde olan varsa link verebilir mi...?

orjinal tema

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Ben gelir gelmez yükledim. Telefon her açıldığında sistem hatası vermeye başladı. Sonra uygulamaların neredeyse hiç birisinin kısayollarının olmadığını anladım. Ayrıca şarjımda hızlıca bitiyordu.
Sonra telefonu ingilizce yaptım. Uygulamalar göründü ve çalışmaya başladı. QT'ile ilgili olduğunu yazmış sanırım herkes. Ben telefondan çok iyi anlayan birisi olmadığım için; Telefonu tekrar Türkçe'ye çevirip, uygulama yöneticisinden sisteme ait uygulamalar haricindeki bütün uygulamaları sildim ve onları tekrar yüklemeye başladım. Şimdi açılışta herhangi bir hata vermiyor; şarj durumu düzeldi (hatta daha çok gidiyor şarjı), telefondaki yavaşlama ve takılmalar azaldı ve telefon hissedilir biçimde hızlandı. Aktif olarak kullandığım 20 civarında program var (oyun değil bunlar). Bu programlardan 2 tanesini kuramadım. Diğerlerinin hiç birisinde bir sorun yok.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Facebook application yüklenmiyor.

• Beğen
Tepkiler: zenci2323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt