bizim ülkeye gelen anna da klavye türkçe mi olcak yoksa sizdeki gibi türkçe karakter için 2-3 sn beklicez mi :S berbat bi durum
umm neden bunu çözemiyorlarmı ?
Aynı durum ios'ta da var. Baya bekletiyor basılı tutunca.

tuş takımı yok derken ? alfanumerik varben yüklediğime pişman değilim elbetbi üst sürüm çıkacak fakat tek sıkıntım klavyede tuş takımı olmaması
----------Eklendi @ 13:50:51 ---------- Yazıldı @ 13:48:33 ----------
ki bence çıkacak olan sürüm ya çin sürümüyle aynı olacak yada daha üst sürüm çıkacak benim tahminim bu yönde![]()
Çin versiyonlu Annayı yükleyeli 5 gün oldu ve ilk defa bugün reset attı telefon, reset atmıyor dedim dedim nazar değdi
Yine iyi, PR 1.2 ile hergün en az 1-2 defa reset atardı, şimdi 5 günde 1..
n8'i 2 aydır kullanıyorum şimdiye kadar 2 defa reset attı sadece o da birinde cihazı ben bilerek zorladım ikincisinde tema yükledim üst üste 15-20 tane sonra teker teker temaları denerken reset attı senin cihaz servislik bence, sonra elinde ki cihaz sorunlu diye tüm s^3 cihazlara mal ediyorsun bu durumu.
benimki hergün reset atmıyo ama arada sırada reset atıyo ? sorunlumu yani telefon
imposible al sana kalp hemde qwerty klavyeden![]()
enter tusunun yaninda secenkler menusune gelninsert symbole tikla ve kucuktur isaretini koy
ve bironerim dha klavyedeyken harf gosterimini kapatirsan yani basinca hangi harfe bastigini gostermeyi kapatirsan daha rahat yazarsan sahsen ben ole kullaniom
![]()
(:bizim ülkeye gelen anna da klavye türkçe mi olcak yoksa sizdeki gibi türkçe karakter için 2-3 sn beklicez mi :S berbat bi durum
aldığın günden beri sık sık reset atıyorsa sorunludur, yok eğer sonrada olmaya başladıysa yazılımsaldır, üstte ki arkadaş aldığı günden bu yana sorun yaşıyormuş o yüzden onun ki servislik iş.
elbette telefonu ara sıra kapatıp açmak lazım, ram temizleniyor en basitinden, ram blow da temizliyor ama aynı şey değil ram içindekileri sıkıştırıyor aslında temizlemiyor o da pek sağlıklı değil o yüzden ram için bile olsa arada sırada kapatıp açmak lazım.

senin o zaman yazılımsal sorunun var hafıza kartını biçimlendirmeden önce içindeki uygulamaları uygulama yönetici ile kaldırman daha iyi olur, çünkü telefon hafızasında da dosyalar kalıyor sen direk biçimlendirince o dosyalar silinmiyor.
benim soru araya kaynadı sanırım![]()

umm neden bunu çözemiyorlarmı ?