Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
aslında bu problem aşırı derecede sıkıntı yapıyor hocam. bir çoğumuz kamera camında stickerle geziyoruz ki o şekilde gerçek kamera performansı ortaya çıkıyor. bu stickerler olmadan xeon flash bile bir dezavantaja dönüşüyor. resimler çoğu durumda sisli çıkıyor. gündüzde öyle sadece ışık kaynağının olmadığı ortamlarda düzgün fotoğraf çekilebiliyordu. bence nokia bunun üstüne düşmeli.

----------Eklendi @ 13:18:41 ---------- Yazıldı @ 13:18:21 ----------

aslında bu problem aşırı derecede sıkıntı yapıyor hocam. bir çoğumuz kamera camında stickerle geziyoruz ki o şekilde gerçek kamera performansı ortaya çıkıyor. bu stickerler olmadan xeon flash bile bir dezavantaja dönüşüyor. resimler çoğu durumda sisli çıkıyor. gündüzde öyle sadece ışık kaynağının olmadığı ortamlarda düzgün fotoğraf çekilebiliyordu. bence nokia bunun üstüne düşmeli.

o sticker i nerden temin edebiliriz banada lazim gercekten...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
resim cekerken eliniz kameraflasini yansitcak gibi telefonun arka kismina gecerse yansitma yaapiyo ve sisli cikiyo..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
benimde alt kasada açıklık vardı verdim yaptılar fabrika montaj hatası gibi bişey oluyo galiba

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya ben bi denicem eski versiyona donmeyi...

Anußis

Anußis

Üye
resim cekerken eliniz kameraflasini yansitcak gibi telefonun arka kismina gecerse yansitma yaapiyo ve sisli cikiyo..

aynen öyle eğer iyi bir açıyla çekerseniz her hangi bi havada (güneşli vs) hiç problem olmadan çekebiliyor çok büyütmemek lazım :nono:

ahmetdemircim

Üye
o sticker i nerden temin edebiliriz banada lazim gercekten...

hocam o stickeri hiç bir yerden temin edemezsiniz. bu işlerle uğraşan dh'daki sharpie -buradaki yukarda soru soran mobil73 'te kendisi oluyor- nickli arkadaş kendi çalıştığı yerde bir miktar yapıp bizlere postalamıştı. fakat sizde bir sticker yapan yerde kendiniz yaptırabilirsiniz. ölçüler şöyle kamera çukuru yuvarlak 0,5 cm , camın çapı 0,8-0,9 cm . yani sadece kamera çukurunu açıkta bıracak şekilde bir yapıştırma olacak. karera etrafındaki parlak çerçevenin parlama olayında hiç bir faktörü yok. onu açıkta bırakabilirsiniz. ki bizde öyle. sadece cam kamera çukuru açıkta kalacak şekilde maskelenmesi gerekiyor.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
servise verirsin adamlar orjinal yazılımı yükler bi bahane bul . deki bana böyle geldi güncelleme bende bunu kurdum böyle oldu falan (h)

downgrade yapip acilmaz konuma getirsem yaparlarmi?

Anußis

Anußis

Üye
mutlaka çıkar yeni sürüm

----------Eklendi @ 13:28:02 ---------- Yazıldı @ 13:27:32 ----------

adamda bizde yedik diyomuş :ehe

evet bide orası var erzurumda olduğum için buradaki servis pek takmıyor ben hackli x6yı yere düşürdüm bozuldu dokunmatik düşün hack falan vardı adamlar orjinal v31 atmışlardı garanti dahiline girmişti .d

karasahinemre

Üye
uğraşma ya elindeki telefon çalışıyo ne zorun var

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yanlislikla naviden cin versiyonu yuklemisim dersiniz:ehe

Üst Alt