Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar modaratörümüz konuyu sabitlemiş durumda sağ olsun beni kırmadı ama sizden ricam konunun kapatılmasını istemiyorsak düzgün ve bir birimizi kırmadan konuşalım

ahmetdemircim

Üye
evet hocam birde şu nfc konusu var. n8'de nfc varmı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olsa suan bilirdik bence..sonucta anna kullaniyoz suan

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar modaratörümüz konuyu sabitlemiş durumda sağ olsun beni kırmadı ama sizden ricam konunun kapatılmasını istemiyorsak düzgün ve bir birimizi kırmadan konuşalım

Herşey için çok teşekkür ederim arkadaşlar..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umarim v22de duser...

uMTOku

Üye
Hiç bir şey olmaz ben anna yükledm sonra eskisine döndüm şimdi bi şey olmaz

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
harbi geri dondunmu?

sharpie

Üye
@TUKSEDON
arkadaşım ben şimdi n8'imi nokia care götürsem ve bu cihazın kamerasında parlama var kamerasında üretim hatası var desem ne yaparsınız?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
@TUKSEDON
arkadaşım ben şimdi n8'imi nokia care götürsem ve bu cihazın kamerasında parlama var kamerasında üretim hatası var desem ne yaparsınız?

Arızayı yerinde tespit etmeye çalışırız eğer haklıysan rapor tutulur ve üst seviyeye gönderilir 15 gün içinde cihazın tamir olur gelir. Eğer tamir olmazsa değişir gelir. Her durumda cihaz onarılır yani tabi kullanıcı kaynaklı sorun olmaması şartı da var. Kullanıcı kayaklı sorunlar garantiyi bitirir.

----------Eklendi @ 12:45:12 ---------- Yazıldı @ 12:44:02 ----------

Üst cevaplarımda da yazdım geri dönüş yok arkdaşlar. Her zaman ileri gitmek zorundasınız.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Peki benm alt plastik kapak kasadan biraz çıkıntılı bazı arkadaşlar işçilik hatası diyorlar bunu garanti kapsamında yapabiliyormusunuz TUKSEDON.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dostum belle N8 e kesinlikle gelcek dimi ?

time_shift

time_shift

Üye
herkes symbianı soruyo ya ortada sorulcak soru varsa nokianın neden Kaliteli oyun ve uygulama yapmadığını yada yaptırmadığını sormak? ovi de bilmem ne kadar uygulama oyun vs. var gibisinden cvp lar almak istemiyorum ateri oyunlarından bıktık. dokunmatığın hakkını veren oyunlar yok (guitar,jenga ,...) grafiğin hakkı veren oyunlar yok ( Asphalt 6, hızlı öfkeli 5 , ... ) telefonla desteği arayınca pek biblemiyolar siz oranın calışanıysanız tam bilmiyorum ama bu tarz kararlar nokiatürkiyede alınmıyodur heralde ama yinede bildirirseniz sevinirim. nokia nın en büyük yanlışı bu zaten sunmuyo kaliteli oyun uygulama millet napsın nokia5800 oyunlarıyla symbian öldü die konuşmaya başlıyolar .

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Peki benm alt plastik kapak kasadan biraz çıkıntılı bazı arkadaşlar işçilik hatası diyorlar bunu garanti kapsamında yapabiliyormusunuz TUKSEDON.
En yakın servise götür baksınlar, servisin insiyatifi de önemli tabi.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Teşekkürler.

_ardaa

_ardaa

Üye
n8 güzel telefonda işçiliği biraz kötü sanki, geçen 15cm yüksekten halı'nın üstüne düştü HDMI kapağı çatladı sonra ekranı çevreleyen metal levha ile kasa arasında bir hayli boşluk var ve ekran ile onu çevreleyen metal arasında da boşluk var, servislik bir durum mudur bilmiyorum, @TUKSEDON arkadaşım sence servise vermeli miyim bunu HDMI kapağı garanti dahilinde değişir mi(gerçi sanırım üstünde HDMI yazmayan bir plastik takıyorlarmış) birde o boşluklar giderilir mi tam oturtulur mu? yoksa bütün n8'ler böyle mi?

Üst Alt