Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
bekle yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin çıkmasına az bir süre kala illegal bir güncelleme yükleme.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
evet bide orası var erzurumda olduğum için buradaki servis pek takmıyor ben hackli x6yı yere düşürdüm bozuldu dokunmatik düşün hack falan vardı adamlar orjinal v31 atmışlardı garanti dahiline girmişti .d

insaflı olanlarda var evet :oke:

karasahinemre

Üye
hani çalışmıyo olsa ver anlarım daha önce de beklemedin kurdun anna yı gördün annayı bu sefer beklee :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yukledim ama bin pismanim ah ah kafami duvarlara vuram ah ...

Anußis

Anußis

Üye
çok ümitle bekliyoruz ama insallah bi sorunu cıkmaz bu annanın :aha:

karasahinemre

Üye
valla ben 1 hafta daha çıkmazsa yükleyecektim beklemişim iyi ki :D

karasahinemre

Üye
aynen aynen annemle papaz olurdum zaten kadın zar zor aldı :D

cardanadam

cardanadam

Üye
aynen öyle yaa abi ben açtım bana bu geldi bende kurdum de ne olacak :naughty:

onlarda diyecek telefondan veya nokia nın sitesindeki proğramla neden yüklemedin de naviden yükledin diyecekler hepten huylanacaklar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
niye ki elbet yuklerizz bu kadar takma., hem bu son guncelleme olmicak yaa ustu cikacaktir elbet

diger guncelleme ne zaman gelcek kim bilir.bu arada product kodunu deistirip yuklesek ne olur?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
onlarda diyecek telefondan veya nokia nın sitesindeki proğramla neden yüklemedin de naviden yükledin diyecekler hepten huylanacaklar
ya bence olay samimiyet gerçi direk içerdeki mühendislerle konuşamıyosun tabiki ama acırlar heralde adam 1000 tl vermiş yazıktır derler diye düşünüyorum o kadar insafsız olamazlar

Anußis

Anußis

Üye

bilgisayarım kaldırmıyo abi :naughty: 128mb ram var zor zoruna attım falan

Üst Alt