Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!
Sponsorlu Bağlantılar
karasahinemre
Üye
ben my nokia adıyla hepinize sms atıcam güncelleme geldiğinde sakin olun
ya bence olay samimiyet gerçi direk içerdeki mühendislerle konuşamıyosun tabiki ama acırlar heralde adam 1000 tl vermiş yazıktır derler diye düşünüyorum o kadar insafsız olamazlar
ama haklısın ya geçende ankaradaki nike mağazasına gittim n8e mesaj gelmişti ona bakıyodum oradaki çalışan n8 i gördü bu yaşta bu telefonu almıssın ben geldim 29 yaşıma hala alamadım dedi ayakkabıyı satmıyodu az daha adamda öyle bi ukte kalmış ki artık
ama haklısın ya geçende ankaradaki nike mağazasına gittim n8e mesaj gelmişti ona bakıyodum oradaki çalışan n8 i gördü bu yaşta bu telefonu almıssın ben geldim 29 yaşıma hala alamadım dedi ayakkabıyı satmıyodu az daha adamda öyle bi ukte kalmış ki artık
harbi bana bazen oluyo çekiniyorum telefonu çıkarmaya cidden hatta bazen öyle oluyoki kalabalıkta felan lan çaldırırz çıkarmıyım cepten en iyisi diyorum