Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
ben my nokia adıyla hepinize sms atıcam güncelleme geldiğinde sakin olun :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
:d::d::d::d: bak bu güzeldi

----------Eklendi @ 13:37:52 ---------- Yazıldı @ 13:37:16 ----------

haber alınca banada bilgi verirsen sevinirim :yuru
tamam arkadaş soruyu gördüyse yazcak zaten cevabı buraya :oke:

nonamex

Üye
Oyle buyuk bir sorun yok, yukledikten sonra sorun yasasaydik asil o zaman kotu olurdu :ehe tek eksik turkce dil.

karasahinemre

Üye
ya bence olay samimiyet gerçi direk içerdeki mühendislerle konuşamıyosun tabiki ama acırlar heralde adam 1000 tl vermiş yazıktır derler diye düşünüyorum o kadar insafsız olamazlar

ya da ulan bu bile almış içimde ukte bi ben alamadım sen misin alan... falan :D

Anußis

Anußis

Üye
biz bu güncellemeleri beklemekten bi gün pc basında ölecez ona yanıyorum

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
onlarda diyecek telefondan veya nokia nın sitesindeki proğramla neden yüklemedin de naviden yükledin diyecekler hepten huylanacaklar

Navifirm de nokianın serverinden alıyor yazılımı problem olmaz.

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Symbian acik kaynak kodlu olup yazilimcilara gelistirme sansi verilecek mi? Ancak bu sekilde uzun yillar nokia symbian tutunabilir.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
degistirebilirmisin ki? Yaw bu klavye de turkce karakter yok swype la bi cozum fln olurmu?

nemesisle degisiyor birde bisi daha sorcam bu flash silinmezmi ya da hic bosaltamazmiyiz?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Symbian acik kaynak kodlu olup yazilimcilara gelistirme sansi verilecek mi? Ancak bu sekilde uzun yillar nokia symbian tutunabilir.

2016 da bitirceklerse açık kaynak kodlu olur zaten bu sene gündeme gelip yalanlanmıştı tam olarak açık kaynak denemez felan denmişti

Anußis

Anußis

Üye

ya da ulan bu bile almış içimde ukte bi ben alamadım sen misin alan... falan :D

ama haklısın ya geçende ankaradaki nike mağazasına gittim n8e mesaj gelmişti ona bakıyodum oradaki çalışan n8 i gördü bu yaşta bu telefonu almıssın ben geldim 29 yaşıma hala alamadım dedi ayakkabıyı satmıyodu az daha adamda öyle bi ukte kalmış ki artık :naughty:

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::d::d: bak bu güzeldi

----------Eklendi @ 13:37:52 ---------- Yazıldı @ 13:37:16 ----------

haber alınca banada bilgi verirsen sevinirim :yuru

Ewet Belle Symbian^3 kullanan cihazlara gelecek. O yüzden dedim zaten N8 kolay kolay pabucu dama atılacak değil diye..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ama haklısın ya geçende ankaradaki nike mağazasına gittim n8e mesaj gelmişti ona bakıyodum oradaki çalışan n8 i gördü bu yaşta bu telefonu almıssın ben geldim 29 yaşıma hala alamadım dedi ayakkabıyı satmıyodu az daha adamda öyle bi ukte kalmış ki artık :naughty:

harbi bana bazen oluyo çekiniyorum telefonu çıkarmaya cidden hatta bazen öyle oluyoki kalabalıkta felan lan çaldırırz çıkarmıyım cepten en iyisi diyorum :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ewet Belle Symbian^3 kullanan cihazlara gelecek. O yüzden dedim zaten N8 kolay kolay pabucu dama atılacak değil diye..

ya kusura bakma ben biraz panik bir insanim acaba product kodunu deistrsek yapamazmiyiz birde bu flashi silme ya da bosaltma sansimiz yokmu?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
cruzer amma panik yaptin valla anna kullanmanin keyfine bak arkadasim bi sen yuklemedin ki bi suru arkadas var ve hepsi memnun bende dahil

Üst Alt