Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
sizce bu anna neden bu kadar erken duyuruldu yani çıkmasına 1 ay kala duyurulsaydı daha iyi olmazmıydı şimdi bu arkadaşlar sızma annayı yüklememiş olurdu hatta bakın daha anna çıkmadan belle sızdı kaldıki annayla belle arasında muhakkak bir kaç güncelleme çıkacak bu sorun nerden kaynaklanıyor?

-omer-

-omer-

Üye
ya adamın işi gücü var hemen dayamayn soruları :D hocam sende yardmcı ol 2016ya kadar güncellestrme gelcek diyosn ya 2016dan sonra nolcak?? telefonları çöpe mi atıcaz :/:aha: bi de anna ile belle arasnda güncellestrme cıkacak diyosn onlara da anbel falan mı dicez :d: :oke: :P::heyo:

cardanadam

cardanadam

Üye
sizce bu anna neden bu kadar erken duyuruldu yani çıkmasına 1 ay kala duyurulsaydı daha iyi olmazmıydı şimdi bu arkadaşlar sızma annayı yüklememiş olurdu hatta bakın daha anna çıkmadan belle sızdı kaldıki annayla belle arasında muhakkak bir kaç güncelleme çıkacak bu sorun nerden kaynaklanıyor?

ben şimdi telefonu garantiye göndersem acaba anna yüklerlermi

cardanadam

cardanadam

Üye
ya adamın işi gücü var hemen dayamayn soruları :D hocam sende yardmcı ol 2016ya kadar güncellestrme gelcek diyosn ya 2016dan sonra nolcak?? telefonları çöpe mi atıcaz :/:aha: bi de anna ile belle arasnda güncellestrme cıkacak diyosn onlara da anbel falan mı dicez :d: :oke: :P::heyo:

ya 2012-2013 bıraktında 2016 yı düşünüyorsun :D

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi

çöpe atmayacaksınız tabiki en son haliyle kulanmaya devam edeceksiniz. Mesela 3310 cihazı hala kullanıyorlar değilmi

_ardaa

_ardaa

Üye
nokia symbian'ı bırakmaz vazgeçin artık böyle sorular sormaktan

-omer-

-omer-

Üye
ya 2012-2013 bıraktında 2016 yı düşünüyorsun :D

valla babamın bna aldgı son telefon bu o yüzden düsünüyorum sonuna kadar :D 2016ya kadar desteklencek,bu telefon 2017de nolcak servise götrsem yazılımsal problem var desem symbian^3 yok artık dyip göndercekler mi?? :ah:allalla:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadas saolsun sorulari cevaplamis ama bnm de bi sorum var:naughty: soyle ilgi cekici uygulamalar fln gundeme geliyor mu? Oviye giriyorum gereksiz onlarca uygulama var.. Adam gibi biseyler yok mu? Mesela flash player destegi fln? Flash player olsa operadan da video izlerdik ne guzel..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
cardanadam

cardanadam

Üye
arkadas saolsun sorulari cevaplamis ama bnm de bi sorum var:naughty: soyle ilgi cekici uygulamalar fln gundeme geliyor mu? Oviye giriyorum gereksiz onlarca uygulama var.. Adam gibi biseyler yok mu? Mesela flash player destegi fln? Flash player olsa operadan da video izlerdik ne guzel..

ya evet arkadaşım o flahs player konusunu bende merak ediyorum neden yapılmıyor acaba

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
cevapların için çok teşekkür ederim kolay gelsin

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hertürlü probleminizi iletebilirsiniz, bilgi paylaştıkça çoğalır.

----------Eklendi @ 11:29:28 ---------- Yazıldı @ 11:28:24 ----------

ya evet arkadaşım o flahs player konusunu bende merak ediyorum neden yapılmıyor acaba

Symbian şuan öyle bişey desteklemiyor. Ama ilerde kendini aşıp mutlaka destekleyecektir, çünkü talep çok :)

cardanadam

cardanadam

Üye
neyse arkadaşlar arkadaşımız bize bir iylik yapıp bizi uyardı sorularımızla daha fazla bunaltmıyalım adamın tek işi bize cevap yazmak değil böyle soruları nokianın diyer kanallarınada sorabiliriz. Kolay gelsin arkadaşım iyi çalışmalar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
ben cin versionunu yukledim ve pisman degilim Insallah olmam da :D benim sorum su ki nokia nin beta labsdan baska oyun ve uygulama yazmasi icin bir kurulusu yokmu ? Guzel oyunlar ve uygulamalar gelcekmi ? Symbian icin gameloft la fln anlasilamazmi ?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linki izlemenizi tavsiye ederim bize verilen eğitim video halinde sunulmuş.

----------Eklendi @ 12:00:01 ---------- Yazıldı @ 11:53:11 ----------

ben cin versionunu yukledim ve pisman degilim Insallah olmam da :D benim sorum su ki nokia nin beta labsdan baska oyun ve uygulama yazmasi icin bir kurulusu yokmu ? Guzel oyunlar ve uygulamalar gelcekmi ? Symbian icin gameloft la fln anlasilamazmi ?

Arkadaşlar Betalabs a mecbur değiliz. Zaten sürekli yen ve güzel uygulama, oyun çıkıyor. Talking Tom symbian için hayaldi ama gerçek oldu.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Arkadaşlar linki izlemenizi tavsiye ederim bize verilen eğitim video halinde sunulmuş.

----------Eklendi @ 12:00:01 ---------- Yazıldı @ 11:53:11 ----------

[/COLO
dostum talking tom ciktimi ?

_ardaa

_ardaa

Üye
çıktı ama biraz sorunları var sesi algılıyor ama tekrar edemiyor pek.

ahmetdemircim

Üye
talking tom'un birde kararlı sürümü çıksa tam gerçek olacak. çok fazla hatası var hala:)

Üst Alt