cardanadam
Üye
sizce bu anna neden bu kadar erken duyuruldu yani çıkmasına 1 ay kala duyurulsaydı daha iyi olmazmıydı şimdi bu arkadaşlar sızma annayı yüklememiş olurdu hatta bakın daha anna çıkmadan belle sızdı kaldıki annayla belle arasında muhakkak bir kaç güncelleme çıkacak bu sorun nerden kaynaklanıyor?
ben şimdi telefonu garantiye göndersem acaba anna yüklerlermi
ya adamın işi gücü var hemen dayamayn sorularıhocam sende yardmcı ol 2016ya kadar güncellestrme gelcek diyosn ya 2016dan sonra nolcak?? telefonları çöpe mi atıcaz :/
bi de anna ile belle arasnda güncellestrme cıkacak diyosn onlara da anbel falan mı dicez
![]()
![]()
![]()

ya adamın işi gücü var hemen dayamayn sorularıhocam sende yardmcı ol 2016ya kadar güncellestrme gelcek diyosn ya 2016dan sonra nolcak?? telefonları çöpe mi atıcaz :/
bi de anna ile belle arasnda güncellestrme cıkacak diyosn onlara da anbel falan mı dicez
![]()
![]()
![]()
ya 2012-2013 bıraktında 2016 yı düşünüyorsun![]()
2016ya kadar desteklencek,bu telefon 2017de nolcak servise götrsem yazılımsal problem var desem symbian^3 yok artık dyip göndercekler mi?? 

çöpe atmayacaksınız tabiki en son haliyle kulanmaya devam edeceksiniz. Mesela 3310 cihazı hala kullanıyorlar değilmi
hayır anna daha çıkmadığı için 014.002 yüklenir
dostum bana silikon kilif lazi m sizin orda varmi
arkadas saolsun sorulari cevaplamis ama bnm de bi sorum varsoyle ilgi cekici uygulamalar fln gundeme geliyor mu? Oviye giriyorum gereksiz onlarca uygulama var.. Adam gibi biseyler yok mu? Mesela flash player destegi fln? Flash player olsa operadan da video izlerdik ne guzel..
cevapların için çok teşekkür ederim kolay gelsin
ya evet arkadaşım o flahs player konusunu bende merak ediyorum neden yapılmıyor acaba

ben cin versionunu yukledim ve pisman degilim Insallah olmam dabenim sorum su ki nokia nin beta labsdan baska oyun ve uygulama yazmasi icin bir kurulusu yokmu ? Guzel oyunlar ve uygulamalar gelcekmi ? Symbian icin gameloft la fln anlasilamazmi ?
Arkadaşlar linki izlemenizi tavsiye ederim bize verilen eğitim video halinde sunulmuş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 12:00:01 ---------- Yazıldı @ 11:53:11 ----------
[/COLO
dostum talking tom ciktimi ?