Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Yok Nokia ya özel değil birçok markada var. Ama Nokia kadar katı değil. Mesela diğer markalarda uğraşınca bi şekilde dawngrade yapılabiliyor. Nokia ile uğraşınca da oluyor bazen ama arkasından simlock, şebeke falan bir sürü problem çıkıyor. Hem bilirsiniz Nokia cihazların simlock kırma işlemi çok masraflı.

dostum ben korkmaya basladim acaba bir ust yazilim gelirmi offf yaaa:(

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim bu paylastigin resimdeki yazilim nerede peki navide neden yok
?

Bu bize verilen eğitim dökümanlarının arsındaydı. Paylaşmayı uygun gördüm. Nokia da ne yenilik olursa önce bize eğitimi veriliyor. Yeni çıkacak cihazlar olsun, yazılımlar olsun hepsi.

cardanadam

cardanadam

Üye
ya :( yukarıdaki sorularıma cevap alamadım daha

eRdaL.

eRdaL.

Üye
korkulacak bi durum yok bence harika bi sekilde calisiyor cihaz bi gun mutlaka ust yazilimi cikacak

_ardaa

_ardaa

Üye
peki size ana çıkış tarihi ile ilgili bilgi geliyor mu? care çalışanıysanız eğitim dökümanları yollandıysa bu anna'nın 1-2 haftaya kadar geleceği anlamına mı geliyor bu?
size telefonların donanımları hakkında da bilgiler geliyor mu? mesela n8'in gerçek saat hızı ne kadar virtual memory özelliği aktif mi?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bide product kodunu falan deistiriyolar ole bisi yapamazmiyim?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 2016 yılına kar aramızda arkadaşlar. Bunu ben söylemiyorum Nokia Açıkladı arşatırdığınızda göreceksiniz.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
cruzer rahat ol niye panik yaptin ki:) daha yazilim cikmis degil kac surumle cikacagini kimse bilmiyor su anda v22 de gelebilir

cardanadam

cardanadam

Üye
yaa arkadaşlar ben size okadar söyledim yapmayın etmeyin diye ama kimse beni dinlemedi ne olcak ya dedi herkez tr çıkınca yükleriz dediniz ben her zaman orjinalden yanayım

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
tek korkum garanti ama telefonum jilet gibi calisiyorim umarim ust version gelir...

_ardaa

_ardaa

Üye
bizim soru arada kaynadı onbaşı.

cardanadam

cardanadam

Üye
Symbian 2016 yılına kar aramızda arkadaşlar. Bunu ben söylemiyorum Nokia Açıkladı arşatırdığınızda göreceksiniz.

:o :D ben o zamankadar daha iyisi çıkarmı bilmiyorum ama alırım heralde yeni bir nokia

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bu yazilimi cinliler yazip cikarmadi ya nokia dan sizdirilmis bi yazilim oldugunu dusunuyorum ve bu yazilimin ustu gelecek mutlaka

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
peki size ana çıkış tarihi ile ilgili bilgi geliyor mu? care çalışanıysanız eğitim dökümanları yollandıysa bu anna'nın 1-2 haftaya kadar geleceği anlamına mı geliyor bu?
size telefonların donanımları hakkında da bilgiler geliyor mu? mesela n8'in gerçek saat hızı ne kadar virtual memory özelliği aktif mi?
Arkadaşlar bu dökümalar bizim elimize mayıs sonunda ulaştı ve nokia bildirisinde anna işletim sistemini önümüzdeki aylarda çıkaracağını söylemişti. Ama şimdi herkes biliyor bunu Nokia da duyurdu Ağustos sonuna kadar Symbian Anna tüm dünyada erişilebilir olacak.

----------Eklendi @ 11:07:52 ---------- Yazıldı @ 11:04:41 ----------

benim soruda kaynadı diyer sayfada kaldı hatta :)

Arkadaşlar kusura bakmayın elimden geldiği kadar sorularınızı cevaplamaya çalışıyorum ama benide anlayın şuan servisteyim ve çok yoğunum, anlarsınız cihazlar bozulmaya devam ettikçe biz de tamir etmeye mahkumuz. :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
size mayisra mi geldi bu egitim falan.e o zamana kadar v22 de cikdiysa?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
bu yazilimi cinliler yazip cikarmadi ya nokia dan sizdirilmis bi yazilim oldugunu dusunuyorum ve bu yazilimin ustu gelecek mutlaka
üst versiyon mutlaka çıkacak merak etmeyin hem bu çin versiyonu o kadar yüksek versiyon değilki ilerde 30 ile başlayan yazılımlardan bahsediliyor. o da muhtemelen belleye ait olacak

Üst Alt