ANNA-BELLE N8-C6-C7... Kurulum Resimli+Yazili Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
22.14e scandinavia yukledkten sonra dönebiliorsun

kardsim taylor $u anki sizmalarin en iyisi iciniz rahat olarak yukleyin

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonunuzda anna yada baska versiyon varsa yani belle kullanmiyosaniz kurtulus40, madness yada reis belle yukluycekseniz uda core rofs2 rofs3 indirip bunlari c deki product klasorune atiosunuz bilgisayarinizdaki c. Phoenix acip usb1 scan product update firmwara update yapip optionsdan euro3 dg secip kirmizi 2 dosyayi silin we refurbish yapin. Dead phone kutucugunu isaretlemeyin. Sorun cikmayacaktr. Bi sorun olursa buraya yazin hemen yardm edeyim.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Teşekkürler...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
cok guzel anlatmisin bu kadar olur..daha acik olmaz valla..

Emre-45

Emre-45

Üye
hayırlısı olsun

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ЯReiS;4256329' Alıntı:
cok guzel anlatmisin bu kadar olur..daha acik olmaz valla..

eyvallah kardeşim beğenmene sevindim

TheMadness

TheMadness

Üye
Anlatım güzel olmuş, fakat bir şeyi düzeltmeni istiyorum. Taylor CFW altyapısı kullanılarak yapılmamıştır. Kendim yaptım.

yasarr35

Üye
:tşk:

nosteam1

Üye
eline saglık usta cok güzel hazırlamısın :tşk:

----------Eklendi @ 01:33:37 ---------- Yazıldı @ 01:30:44 ----------

selamlar. Kardeşler bende 609 sürüm yüklü .taylor yüklesemmiki diyorum .kararsızım . Sizce uğraşmıya değermi . Taylorun artıları nelerdir.
tabikide deger dostum kurtulus40 belleyi kullanıyorum gayet stabil calısıyor 24gb hafızanın 6 gb bos olmasına ragmen halen daha seri ama secim senin

----------Eklendi @ 01:36:35 ---------- Yazıldı @ 01:33:37 ----------

Arkadaşım,benim şuanda Product içerisinde; RM-596 klasörü ve bu klasör içerisinde de orjinal anna (24.001) dosyaları var.Bunların hepsini silecekmiyim?RM-596 adı altında yeniden klasör oluşturup kurtuluş40'ın 609 dosyalarını ve diğer klasörün içerisindeki dosyaların hepsini buraya mı Kopyalayacağım? Bana bu kısmı detaylı anlatabilirmisin?
silmene hiç gerek yok dostum hepsini ayrı olarak gösteriyor zaten

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım güzel olmuş, fakat bir şeyi düzeltmeni istiyorum. Taylor CFW altyapısı kullanılarak yapılmamıştır. Kendim yaptım.

bi belle kullandın ama dimi? emeğini inkar eden yok burda sadece yükleme yöntemi gösteriliyor kardeşim. konunu altında da bu kapsamda ssana ve diğer cfw yapan arkadaşlara teşekkür edilmesi gerektiğini belirttim. emeğini gözardı etmedim yani. bu kadar ayrıntıcı olma madness

----------Eklendi @ 03:08:49 ---------- Yazıldı @ 03:05:23 ----------

eline saglık usta cok güzel hazırlamısın :tşk:

----------Eklendi @ 01:33:37 ---------- Yazıldı @ 01:30:44 ----------

tabikide deger dostum kurtulus40 belleyi kullanıyorum gayet stabil calısıyor 24gb hafızanın 6 gb bos olmasına ragmen halen daha seri ama secim senin

----------Eklendi @ 01:36:35 ---------- Yazıldı @ 01:33:37 ----------

silmene hiç gerek yok dostum hepsini ayrı olarak gösteriyor zaten

eywallah kankaaaaa

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Anlatim olmadan ana konunun hic bir onemi yoktur kim yaparsa yapsin..ben sana tesekkur ederim dadas_2525 her seyi acik bir sekilde resimli anlatip insanlarin anlamasina yardimci oldugun icin..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
rica ediyorum kardesim. Biz hepimiz bir takimiz

rambili

rambili

Üye
kim yaparsa yasın bütün ustalara ve emekleri için teşekkürler. Bir gece boyunca @kurtuluş40 @reis ve @Madness arkadaşların yaptıklarını upgrade yapıp denedim. gayet iyi. hepsine teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: iatis
evroo

evroo

Üye
kardeşler bende bellenin 111.020.0203 sürümü var yeni sürüme geçicem ama euro 3 dg bende niye çıkmıyor yardım!!!

----------Eklendi @ 16:10:12 ---------- Yazıldı @ 16:04:45 ----------

kadeş ben kurtuluş40 daki son belleyi yükleyemiyorum senin ön izlemeli resimlerde gösterdiğin gibi euro 3 dg yi seçin demişsin bu bende yok hiç bitane gözükmüyor ben daha yeniyim bilgisizliğime verin ama naviden sürüm indirdiğimde core rofs2 rfs3 uda nın yanında uzantısı 002 veya 001 olan dosyalarda var ama kurtuluş 40 da bu ek dosyalar olmalmı mı? nasıl yüklücem sıyırmak üzereyim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
kardsm sen euro2_dg yazani sec. Yukleme sorunsuz olucaktir. Ama anlatimi iyi oku. Hata yapma. Bide telefnu yedekleme. Geri yukleme yapma flashtan snra. Rehberi sim karta kopyala. Foto muzik vb. bilgsayarina at. Flash bitince usb ile tlfnuna yuklersn. Bu sekilde yazilimi hatasiz ve hizli kullanabilirsin

mkryvz

mkryvz

Üye
609'dan 607'ye geri dönmek mümkün müdür?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
malesef downgrade tek yol kardesim :)

Üst Alt