[ANLATIM][GTA III]Oyunda Kendi Müziğiniz!

Sponsorlu Bağlantılar

Enver 09

Üye
    Konu Sahibi
[ANLATIM][GTA III]Oyunda Kendi Müziğiniz!
OYUNDA KENDİ MÜZİĞİNİZRAM OKROM OK------------------------------------Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi GTA III'de usermusic seçeneği yok biz şimdi yokdan var edicez
1]DOSYALARI ELDE EDİNTelefonunuzu USB'den bağlayın ve sdcard/Android/data/com.rockstar.gta3/files/GTA3/audio'daki HEAD.nfxCLASS.nfxKJAH.nfxRISE.nfxLIPS.nfxGAME.nfxMSX.nfxFLASH.nfxCHAT.nfxdosyalarını elde bu dosyalar radyo dosyaları:head radio = HEAD.nfxdouble cleff fm = CLASS.nfxjah radio = KJAH.nfxrise fm = RISE.nfxlips 106 = LIPS.nfxgame fm = GAME.nfxmsx fm = MSX.nfxflashback 95.6 = FLASH.nfxchatterbox 109 = CHAT.nfxBu dosyaları aynı zamanda yedeklemiş olduk şimdi 2 yöntemimiz var:
2] Yöntem 1,
1Radyo Kanalı=1Müzik
Her hangi bir müziği seçiyoruz(MUTLAKA MP3 OLMAK ZORUNDA) ve radyo adıyla aynı yapıyoruz(UZANTI DAHİL) mesala: Rihanna - Diamonds.mp3->CLASS.nfx
3] Yöntem 2, 1Radyo Kanalı=20Müzik20 adet(EN FAZLA) mp3 müziği alıp birleştiriyoruz, hangi programla birleştireceğiniz size kalmış MP3 şeklinde kaydediyoruz. sonra bu mp3 uzantısını->MSX.nfx olarak değiştiriyoruz.
4]Nasıl uzantı değiştirilir?Ben 7 için anlatayım Windows Gezginine giriyoruz Araçlar->Klasör Seçenekleri->Görünüm->Dosyalar ve Klasörler-> Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneiği kaldırıyoruz ve artık uzantılarıda ismiyle beraber değiştirebiliriz!
5]ÖNERİLER
A]En fazla 20 adet müzik atmanızı öneriyorum(radyo kanalı başına) aksi takdirde kasma yapıyor.
B]Mutlaka dönüştürdüğünüz dosyalar .mp3 olsun! .nfx uzantısı .mp3'un sadece isim değiştirmiş hali başka bir yazılımı oyun tanımaz!
C]
Dosyalarınızı mutlaka yedekleyin bir olumsuzluk olursa sorumsuzluk kabul etmiyorum!

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Üst Alt