Androidli Samsung mu yoksa Nokia N8 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Androidli Samsung mu yoksa Nokia N8 mi
Arkadaşlar cep telefonu almayı düşünüyorum, 400-1000 tl civarı birşeyler arıyorum.

Benim için kamera ve ses kalitesi çok önemli (autofocus olmalı, kitap sayfalarının resimlerini çekince bulanık olmamalı). telefonda .avi filmleri takılmadan izlemeliyim. Ayrıca oyun oynamayı seven birisi değilim (telefon mu alıyoruz oyuncak mı) ama fazla uygulama kullanırım, bu yüzden fazla kasmayacak bir telefon da olmalı.

Bu özelliklere göre N8 bana hitap ediyor, ama Symbian 3 ölü ve geleceği olmayan bir işletim sistemi. Ayrıca n8 in takıldığından ve res attığından şikayet eden çok kişi var.

Diğer yandan Android Market Türkiye'de engelli. Android bir telefon alıp, markete giremedikten sonra ne işe yarar? Android Market'teki uygulamaları başka yerden indirmek mümkün mü?

not: root atmam çünkü garantiden çıkmasını istemiyorum.

Kısaca sizce

Nokia N8 mi
HTC Desire Z 1,5 GB mı
Samsung i9003 Galaxy SL mi
Samsung Galaxy Ace S5830 mi

not: önde de kamerası olanlar hangileri

teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
HTC Desire Z 1,5 GB mı
Samsung i9003 Galaxy SL
Olabilir uygulamalarin nerdeyse hepsi internette var :oke:

Larismus

Larismus

Üye
samsung galaxy derim.. n8de hayatmda hicbir telefonda görmediğim sorunlar cıkabiliyor :) özellkle de durmadan kendini resetlemesi

nonamex

Üye
LG Optimus Black 800-950 arası gidiyor, sizin işinizi tam görür.

Galaxy S hala 1100 lira üstüne satılıyor. Sadece GPU üstünlüğü var, zaten siz oyun oynamayı sevmiyormuşsunuz o kadar önemli değil.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Samsung i9003 Galaxy SL :oke:
ön kamerası da var. Uygulamaları oğuzcan'ın dediği gibi internette bulabilirsin. :oke:

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
N8 kullanan biri olarak bende telefonu satıyorum Samsung Galaxy S2 almayı düşünüyıorum... Nokia kullanıcısını çok sınırlandırıyor... Artık bende androide geçicem inşallah.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Larismus

Larismus

Üye
N8 kullanan biri olarak bende telefonu satıyorum Samsung Galaxy S2 almayı düşünüyıorum... Nokia kullanıcısını çok sınırlandırıyor... Artık bende androide geçicem inşallah.
hayırlı olsun diyelim :) en azından bu kararı vermişsin :)

• Beğen
Tepkiler: MirzaDadas
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hayırlı olsun. S2 süper. Ben de alacağım inşallah. :)

• Beğen
Tepkiler: MirzaDadas ve Larismus
MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
işte şu elimdekini bir satabilsem para hazır :)

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
elbet cıkar bir alıcı. var mı bir sorunu telefonun?

Hiçbir sorunu yok çiziksiz Nokia Shopdan almıştım... 16 ay garantisi devam ediyor.. İlanları verdim son fiyat olarak ise 750 lira istiyorum bakalım artık..

Larismus

Larismus

Üye
Hiçbir sorunu yok çiziksiz Nokia Shopdan almıştım... 16 ay garantisi devam ediyor.. İlanları verdim son fiyat olarak ise 750 lira istiyorum bakalım artık..
ben de not aldım bunu. eğer cıkarsa bir alıcı sana ulasırım buradan

• Beğen
Tepkiler: MirzaDadas
MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Vay Allah Razı Olsun.. Kardeşş.. Makbule geçer sağında solunda alıcı varsa.. İstanbul-izmit-Sakaryadan teslim edilebilir..

Yani açıkcası bende sonunda nokia dan kurtulucam androidci olacam :) diyerek konuya dönellim tekrar :)))

Larismus

Larismus

Üye
Vay Allah Razı Olsun.. Kardeşş.. Makbule geçer sağında solunda alıcı varsa.. İstanbul-izmit-Sakaryadan teslim edilebilir..

Yani açıkcası bende sonunda nokia dan kurtulucam androidci olacam :) diyerek konuya dönellim tekrar :)))
bende de nokianın cok eski bir telefonu var. 5130. ben de bir android almayı düşünüyorum zaten. benim de aklımda galaxy gio var

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
madem tekrar konuya döndük galaxy s ya da sl öneririm. Diğerlerine göre daha iyi bi tercih :oke:

• Beğen
Tepkiler: Larismus
fireman87

fireman87

Üye
Android alman oyun ve uygulama yönünden zengin olman demektir.. Bunu düşünde karar ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt