yeni android kullanıcısıyım öneriler verebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Java için win xp , 7 ve 10 temalı dosya yöneticiler vardı .Birçok arkadaşa yutturuyordun wındows yükledim takoza diye android için de böyle uygulamalar varsa sende s6 ya win ... Yükledim diye hava atarsın hakkaten akıllı cihazlar neden iki yazılım yüklenmez ki

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
klavyede ı harfi çıkmıyor i nin üstüne basarsam cıkıyor nasıl düzeltebilirim

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Tüm android klavyeler öyledir . Ayarlardan dil ve girişi seç orda klavye stili olması lazım . Türkçe Pc yi seç dene olmazsa yeni klavye modu falan yükle daha da olmadı alış artık zaten kelime düzeltme olayı var ıyı yazsan doğrusu üst tarafta çıkıyor

212celal

212celal

Üye
Uc browser yükle ayarlardan güçlü reklam engelle işaret le

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
Peki bi sorum daha olucak. Karsi taraf aramami acinca titremesini istiyorum. Onu nasil yapariz

Koradam

Üye
Saçma sapan clean master tarzı uygulama kurma yeter :D Bu tür uygulamalar kendi uygulamalarını kurdurtmak dışında fazla işlevleri yok

karayel90

karayel90

Üye
klavyede ı harfi çıkmıyor i nin üstüne basarsam cıkıyor nasıl düzeltebilirim
Swhiftkey adlı bi klavye uygulaması var türkçe karakterlerde içeriyor ve güzel temaları var onu kullanmanı tavsiye edebilirim

The Pancar

The Pancar

Üye
Greenify

• Beğen
Tepkiler: karayel90

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
ya bu telefonun Allah belasını versin. 8 günde 4 gb yedi. instagramı sildim. face uygulamasını da sildim. opera kullansam tasarruf sağlar mı sizce.

The Pancar

The Pancar

Üye
Arka plan verisini sınırla özelliğini kullanın

The Pancar

The Pancar

Üye
Telefonun bir suçu yok

MaxipmaN

Üye
opera turbo modunda tasarruf sağlar

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
bide telefonu şarja taktığımda hızlı şarj yazmıyor. nedendir sizce. şarj orjinal şarj

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
telefon şarj olurken hızlı şarj yazmıyor. orjinal şarj nerden bulabilirim. vatanda var mıdır. telefonu ikinci el aldım şarjında china yazıyor. hızlı şarj özellikli orjinal şarj nerden bulabilirim. teşekkürler.

flunight

Üye
Ikinci el s6 alacagina sifir general mobile alsan daha iyiymis. off ne cumle kurdum ama :ehe

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
Sifir essek yerine 2.el at aldim :)

flunight

Üye
Oyle yapmissin ama saglam ati pazara pek cikarmazlar dikkatli olmak lazim.binenler nasil kullanmis bilinmez cok kirbac atmismi filan.isin sonunda attan dusmuse donmekte var:ehe neyse hayirli olsun gule gule kullan :oke:

yaren_70

Üye
Güzel kardeşim.hadi hava atacan anladımda sıfır garantili telefona niye rot atıyorsun onu anlamadım. Yeni android kullanıcısıyım diyorsun. Rot atanlar profesyonel kullanmak için rot atıyorlar bari garantisi bittikten sonra atsaydın Yarın arıza verirse happı yuttun. Öğrenciysen altından kalkamassın. Neyse bir musibet bin nasihatten iyidir. Hayırlı uğurlu olsun.

coskunsaglam

Üye
    Konu Sahibi
Sarj nasl buluruz dedk kirk tane laf gelmis. Paradan yana hic sikinti yok benle yasicak degil bu telefon. Ogrenci degil esnafim bu arada ilk defa rootlamadim general mobile a samsung roomunu kurdugum oldu cevremde arkadaslarima.Artı garantiden cikarmadan rootlamisim bende sonradan farkettm. Forumda konusu mevcut.

Üst Alt