Android'e Zarar Vermeden Windows 95/98/Me/XP/Vista/7/8 veya Linux Kurma

Ellerine saglik harika calisma mesela ben xp kurarsam neler yapabilirim dokunmatik ile nasil calisiyor? Bide oyun vs ufak oyunlari acar mi?

Evet dostlar diyelim ki s4 ve not 3 yada 2 gb lik tablete kurduk peki windowsu işe yarar halde kullanabilirmiyiz . Fantezi olarak degil ben gerçekten kullanmak istiyorum . Bu işin boot yolu mutlaka olmalı emu ile bir yere kadar gider. Boot ile ipade gerçek win 7 yuklendiğini cok sağlam bir ağızdan duydum . Demek zor degil ama sizdirmiyorlar. 2 yıl önce o arkadaş link te verdi kaybettim linki

Telefonda bochs sdl klasörü acmadi

Son düzenleme:
hmm bochs klasörünü yanlış yerde arıyor olabilirsin.. Yazıyı yazalı çok uzun zaman oldu, bazı şeyleri unuttum, pekte yardımcı olamayacam maalesef
tam 5 saat winxp nin sanalini kurdum. Emeklerim bosa gitmemeli. klasörü her yerde aradim yok. Yardimci ol kardes

Konu Sahibi
tam 5 saat winxp nin sanalini kurdum. Emeklerim bosa gitmemeli. klasörü her yerde aradim yok. Yardimci ol kardes
Yazımı tekrar okudumda, eğer bochs klasörünü bulamadıysan XP'yi nereye kurdun? O klasörün Program Files'da olması gerekiyor

Yazımı tekrar okudumda, eğer bochs klasörünü bulamadıysan XP'yi nereye kurdun? O klasörün Program Files'da olması gerekiyor
Iyide yazida telde bochsu acinca hemen kapanacak ve boilmemne diye klasor acilacak yaziyor o.O- Telefonunuzu PC'ye bağlayın vede hafıza kartınızda oluşmuş olan SDL adlı klösörü açın, içindeki bochsrc.txt adlı dosyayı açın vede bunları içine yapıştırın ardından kaydedin:

senin yazin bu sdl klasörü yok. baska teldede denedim gene acilmadi tablettede olmadi

Konu Sahibi

Hmm şimdi anladım o zaman klasörü kendin açmayı dene

Normal xp yerine tinyxp kullanın sorunsuz oluyor 0 kasma

Tepkiler: abandonware
Öncelikle merhaba söylediğiniz şeyleri sırasıyla yaptım arkadaşım herşey bittikten sonra mavi ekranda bilgisayar yeniden başlatılıyor yazdı sonra siyah ekran geldi herhangi bir yazı yazmadı daha sonra bi 20 dakika bekledikten sonra herhangi bir şey olmadığı için kapatmak zorunda kaldım bochs adlı uygulamayı telefona kurdum SDL oluşmadı bochsrc.txt ve SDL dosyalarını oluşturup dediğiniz işlemlere devam ettim önce bochs uygulamasından ve sonra qemu adlı uygulamadan xp yi çalıştırmayı denedim ama sonuç alamadım hata yaptığımı düşünmüyorum işlemleri tekrarlamamı mı tavsiye edersiniz ?

Eger pc dende baslamamissa xp img dosyasini silip yeniden yap herseyi. Olursa haber ver bende yapacam

denemedeyim olursa bilgilendiririm

Tepkiler: BrainHacker

wwwhmz

Üye
Kurdum bunda crysis çalışır mı

Ben s4 kullanıom snapdragon 800 var 2 gb ram hızlı olur heralde

Tepkiler: samederdeger
sorum var tel e boch u kuruyom açıyom ama sdl dosyası oluşmuyor yardımsabah yüklemeye başladım gece1de bitti normal xp kurdum ama yani tinxp dahamı iyi olur bilemem