Android den sıkıldıysan seni tatmin edebilecek hiçbir şey yok bu dünyada En basitinden cihaz değiştirmek en mantıklısı. Bol romlu hybrid romları kullanabileceğin note 2 gibi bir cihaz tatmin edecektir diye düşünüyorum. 1.5 yıl kullandım knox saçmalığı gelmeseydi bir o kadar daha kullanırdım.
Telefonla yapabileceklerin zaten söylediklerin ve oyun oynamak. Telefonun amacı bunlar zaten. Telefona birkaç Launcher yükle ve görünümünü değiştir. Bir zaman sonra yeniden sıkılacaksın ama bir süre idare ederler.
Merhaba 3 yildir falan android kullaniyorum suanda nexus5 kullaniyorum ama artik cok bunaltti hic bi yenilik degisiklik yo ksadece aramak mesajlasmak pc yi acmadan nette gezmek ve fotograf icin kullaniyorum bi oneriniz tavsiyeniz varmi soyle yap diyeceginiz
Yerinde olsam Windows Phone'a geçerim. Abim de android cihazından senin gibi sıkılmıştı wp yede çok laf atıyordu kötü sistem o yok bu yok diye ama sonra wp ye geçti pişman oldu tüm dediklerine
Merhaba 3 yildir falan android kullaniyorum suanda nexus5 kullaniyorum ama artik cok bunaltti hic bi yenilik degisiklik yo ksadece aramak mesajlasmak pc yi acmadan nette gezmek ve fotograf icin kullaniyorum bi oneriniz tavsiyeniz varmi soyle yap diyeceginiz
Androidden sıkılan root atsın ozaman bakalım sıkılıyor mu yoksa o kadar xposed modülünden özelleştirilebirlik vb şeylerden acayip zevk alır ve emin olun şuan en geniş arayüz ve sisteme sahip mobil işletim sistemi androiddir.