Karşılaştırma Android Yazılımı ve Uygulama Desteği

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Android Yazılımı ve Uygulama Desteği
Arkadaşalar merhabalar.İphone 4s kullanıyorum şu an.Cihazımı satmayı düşünüyorum.Bunun en büyük sebebide Apple nin eski ios sürümlerini desteğini kesmesi, geri dönememe gibi sebepler.Appstoreden uygulama indirirken ios7 istiyor artık bazı uygulamalar.Ve ben ios5 kullanıyorum.Şimdi merak ettiğim androidde de böyle bir durum var mı? mesela popüler uygulama ve oyunlardan 4.1 jelly bean i kabul etmeyen bir uygulama var mı? yardımlarınız bekliyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Genelde 2.3 ve üzeri oluyorlar. 4.1de sorun olmaz.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Genelde 2.3 ve üzeri oluyorlar. 4.1de sorun olmaz.
hocam sanki bir yerde gördümde hangisiydi hatırlayamıyorum real racing miydi neydi? sanki en üst yazılımı istiyor diyordu.
Bu arada kapanmaya zorla hataları ne için oluyor bilginiz var mı? :)

Invoke

Invoke

Üye
hocam sanki bir yerde gördümde hangisiydi hatırlayamıyorum real racing miydi neydi? sanki en üst yazılımı istiyor diyordu.
Bu arada kapanmaya zorla hataları ne için oluyor bilginiz var mı? :)

Uyumlu olmuyor. :D
4.0 ICS ilk çıktığı zamanlarda aynı cihazda 2.3de sorunsuz oynadığın oyunu 4.0da oynayamıyordun mesela. 4.0 ve üzeri diyor. Merak ettiğin uygulamaya bakabilirsin playstoredan.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Uyumlu olmuyor. :D
4.0 ICS ilk çıktığı zamanlarda aynı cihazda 2.3de sorunsuz oynadığın oyunu 4.0da oynayamıyordun mesela. 4.0 ve üzeri diyor.
Hocam ios da jailbreakli cihazlarda fake firmware vardı ama ios4 üzerinde çalışmıyor.Androidde böyle bir durum var mı?

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
yani tweak deniyor.onu kurunca appstore de uyumsuz bir uygulamayı uyumluşmuş gibi en güncel versiyondaymış gibi gösteriyor.

Anladım, benim bildiğim öyle bir uygulama yok, zaten gerek de yok.
Uyumsuzsa zaten cihaz açamıyordur uygulamayı, uyumlu gösterip yükleyince nasıl çalıştıracak? Yani marketlerin yanlışı değil mi? Cihaz çalıştırabilir ama market izin vermiyor.
Bak, bazen playstoreda da bazı uygulamalar bazı cihazlar için uyumsuz görünüyor ve marketten indiremiyorsun ama market dışı yükleyince çalıştırıyor. Yani zaten market dışı yükleyebildiğin için gerek yok androidde böyle bir şeye.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, benim bildiğim öyle bir uygulama yok, zaten gerek de yok.
Uyumsuzsa zaten cihaz açamıyordur uygulamayı, uyumlu gösterip yükleyince nasıl çalıştıracak? Yani marketlerin yanlışı değil mi? Cihaz çalıştırabilir ama market izin vermiyor.
Bak, bazen playstoreda da bazı uygulamalar bazı cihazlar için uyumsuz görünüyor ve marketten indiremiyorsun ama market dışı yükleyince çalıştırıyor. Yani zaten market dışı yükleyebildiğin için gerek yok androidde böyle bir şeye.
mesela hangi cihazlara izin vermiyor? dandik cihazlara mı orta düzey cihazlara da mı vermiyor mu ?

Invoke

Invoke

Üye
mesela hangi cihazlara izin vermiyor? dandik cihazlara mı orta düzey cihazlara da mı vermiyor mu ?

Onları bilemem, milyon tane cihaz var sonuçta. :D
Bu dediğim olay benim eski cihazımda başıma gelmişti birkaç kez., şuan için bayağı dandik bir cihaz, evet. Ama bunun cihazın dandikliğiyle vs alakası yok. Store'un dandikliği. O cihaz o uygulamayı çalıştırabiliyor. Buna rağmen google, cihazınız uyumlu değil, diyor. Netten .apk indirip kuruyorsun çalıştırıyor.
Bunlar büyük meseleler değil, bence yanlış yere takılmışsın. Hangi cihazı alacağını düşünsen daha iyi olur, bence.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Kurallar gereği konu başlıkları tamamı büyük harflerle yazılamaz. Lütfen daha dikkatli olalım, iyi forumlar. :polis:

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Onları bilemem, milyon tane cihaz var sonuçta. :D
Bu dediğim olay benim eski cihazımda başıma gelmişti, şuan için bayağı dandik bir cihaz, evet. Ama bunun cihazın dandikliğiyle vs alakası yok. Store'un dandikliği. O cihaz o uygulamayı çalıştırabiliyor. Buna rağmen google, cihazınız uyumlu değil, diyor. Netten .apk indirip kuruyorsun çalıştırıyor.
Bunlar büyük meseleler değil, bence yanlış yere takılmışsın. Hangi cihazı alacağını düşünsen daha iyi olur, bence.
General mobile elite diye bir cihaz çıkacakmış.bilginiz var mı bilmiyorum.onu mu alsam diye düşünüyorum.Bir taraftan z1 kompakt bir taraftan htc one mi bilmiyorum.samsung 4-5 ay kullandım s3 yani, canımdan bezdirdi.böyle sıkıntı yaşamak sitemiyorum.rehbere bile 4-5 saniyede giriyordu.stabil kullanım istiyorum açıkçası.
Kurallar gereği konu başlıkları tamamı büyük harflerle yazılamaz. Lütfen daha dikkatli olalım, iyi forumlar. :polis:
hocam pardon özür dilerim.dikkat etmedim.takıldığım forumlarda da konu başlığı büyük harfle yazılıyordu, kusura bakmayın :)

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi
Invoke

Invoke

Üye
General mobile elite diye bir cihaz çıkacakmış.bilginiz var mı bilmiyorum.onu mu alsam diye düşünüyorum.Bir taraftan z1 kompakt bir taraftan htc one mi bilmiyorum.samsung 4-5 ay kullandım s3 yani, canımdan bezdirdi.böyle sıkıntı yaşamak sitemiyorum.rehbere bile 4-5 saniyede giriyordu.stabil kullanım istiyorum açıkçası.

Biliyorum Eliti.
Z1C 2.000 Lira oldu haberin var mı bilmiyorum, şu fiyatla pek mantıklı bir tercih değil bence.
Nexus 5 var, ben kullanıyorum.
HTC One şu saatten sonra pek mantıklı değil, bence. Snap600lü cihazları boş verin. G2 var başka bir seçenek.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum Eliti.
Z1C 2.000 Lira oldu haberin var mı bilmiyorum, şu fiyatla pek mantıklı bir tercih değil bence.
Nexus 5 var, ben kullanıyorum.
HTC One şu saatten sonra pek mantıklı değil, bence. Snap600lü cihazları boş verin. G2 var başka bir seçenek.
Allah Allah!! Tanıtım videosunda 1500 gibibir fiyata gelecek deniliyordu.O fiyatı nerden biliyorsunuz?Nexus 5 hafızası çok az hocam.Ben iphone 4s 64 GB kullanıyorum 16 gb çok az gelecektir.

Invoke

Invoke

Üye
Allah Allah!! Tanıtım videosunda 1500 gibibir fiyata gelecek deniliyordu.O fiyatı nerden biliyorsunuz?Nexus 5 hafızası çok az hocam.Ben iphone 4s 64 GB kullanıyorum 16 gb çok az gelecektir.

Aynen, haklısın. Bence de az. :ah
1500dü başta, sonra 2000 oldu. btsony'e gir bak. Çok kötü oldu. :zzz:

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, haklısın. Bence de az. :ah
1500dü başta, sonra 2000 oldu. btsony'e gir bak. Çok kötü oldu. :zzz:
hocam 500 liralık artış psikoloji bir artış gibi geldi bana vergi artsa bile bu kadar olmaz .s düşürürler bence teknosanın yaptığı gibi aynı 2000 koyuyor sonra gerçek fiyatına getiriyor 1500 misal.İnşallah düşer yahu.1500 müydü daha önce hocam ben bilmiyorum giriş fiyatını.

Invoke

Invoke

Üye
hocam 500 liralık artış psikoloji bir artış gibi geldi bana vergi artsa bile bu kadar olmaz .s düşürürler bence teknosanın yaptığı gibi aynı 2000 koyuyor sonra gerçek fiyatına getiriyor 1500 misal.İnşallah düşer yahu.1500 müydü daha önce hocam ben bilmiyorum giriş fiyatını.

1499du, dün 1999 oldu.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Saf android olmayan diğer android cihazlarda zamanla kasmalar olabilir arayüz nedeniyle falan, benim tafsiyem nexus 4, 5 yada G2 falan bakmanız yönündedir. Beklerseniz Bunların 2. Nesilleri falan çıkacak G3 Z2 Htc m8 falan ama onlarda 2 bin tl nin altında gelmez.

Takipçi Satın Al

Üst Alt