Mia Alfanso
Üye
Ayarlar -> Cihaz Hakkında -> Durum
Yada terminale uptime yazabilirsin.
Benim androidi tam anlamiyla kullanmak istedigim, onu karistirip daha degisik cozum yollari bulmak. Ornegin instagramda bildirimler bolumunden kontrol sıklıgini kapatarak veya greenify ile arka planda uygulamas calismasini engelleyebilirsiniz. Hatta illa pil benim olsun diyorsaniz ayarlar kismindan gelistirici secreneklerinden arka plandaki uygulama sinirini 0 yapabilirsiniz. Parlakligi sifira da alabilirisniz
Greenify kullandım. Hatta Donate Package satın almıştım. Aslına bakarsan kurcalamayı ben de severim.Benim androidi tam anlamiyla kullanmak istedigim, onu karistirip daha degisik cozum yollari bulmak. Ornegin instagramda bildirimler bolumunden kontrol sıklıgini kapatarak veya greenify ile arka planda uygulamas calismasini engelleyebilirsiniz. Hatta illa pil benim olsun diyorsaniz ayarlar kismindan gelistirici secreneklerinden arka plandaki uygulama sinirini 0 yapabilirsiniz. Parlakligi sifira da alabilirisniz
tamam o zaman. Ben sadece facebook ve twotter kullanan demistim. siz instagram da kullaniyormussunuz zaten o grubun icinde degilsinizGreenify kullandım. Hatta Donate Package satın almıştım. Aslına bakarsan kurcalamayı ben de severim.
Denemedim hocamO Sorun Her Cihazda Oluyor 3g açıkken ve online uygulamalar açıkken kaç saat gidiyor şarj ?
tamam o zaman. Ben sadece facebook ve twotter kullanan demistim. siz instagram da kullaniyormussunuz zaten o grubun icinde degilsiniz
ahah ben de o pismanligi gordum1.5 yıldır s4 mini kullanıyorum cihazda kasma görmedim.
Tek kasildigi yer var oda most wantedi actigimda ram bosaltmazsam oyun donuyor.
Wp kullanan arkadaslarimda var; benim cihazın arayuzunu ve uygulama cesitliligi gorduklerinde bakislarindaki pismanligi gorebiliyorum açıkçası.
Normal bir wonder kullanicisi sikayetcidir, gelismis bir wonder kullanicisi degildir. Oyle dusunBelli ki Android kullananlar kasma veya donma sorunundan şikayetçi değil.Olsa bile çözümü çok...
Çözüm androidte her zaman vardır. Çözümsüz yazılım ios tir.Belli ki Android kullananlar kasma veya donma sorunundan şikayetçi değil.Olsa bile çözümü çok...
Olmayan şeyin nesinden şikayet edelim ? Kendi adıma konuşuyorum evet bazen bekleme süreleri artabiliyor ama ram i ve cache i temizliyorum kendine geliyor cihaz. Yani çözüm uzaklarda değil.Belli ki Android kullananlar kasma veya donma sorunundan şikayetçi değil.Olsa bile çözümü çok...
heh şöyleAndroid kullanmasını bilenin elinde pc nin işlevselliğini gösterir. Bilmeyenin elinde de çöp bir cihaz olur.
Aynen pc yi acmiyorum bile, abim acmasa cihaz calismamaktan bozulacakAndroid kullanmasını bilenin elinde pc nin işlevselliğini gösterir. Bilmeyenin elinde de çöp bir cihaz olur.
Aynen pc yi acmiyorum bile, abim acmasa cihaz calismamaktan bozulacak
Abinmi var zong [emoji33]Aynen pc yi acmiyorum bile, abim acmasa cihaz calismamaktan bozulacak
Olmasin miAbinmi var zong [emoji33]
sasirdim bu yasta abim var diyince [emoji33]Olmasin mi
Ben pc de oyun oynamiyorum bağımlılık yapıyorOyunlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?