Html5 e sahip sitelerde sorun yok ancak evet mihtemelen sirun cikaracaktir. Cunku siteler hantal davraniyor html5 icin. Xperia sp aslinda ihtiyaclarinizi karsilar. Hatta beklentileriniz artarsa kolayca cevap ta verebilir. Bana kalirsa sp almaniz daha iyi olacaktir. Ekran olsun tasarim olsun size daha cazip gelmesi muhtemel. En iyi secim icin 2sini de deneyin.
Wp8 de film hector uygulaması var abi 1000 lerce film var. bence internetten izlemenize gerek bile kalmaz. Hele lumia 8.1 güncellemesi gelsin o zaman aldığına kesin değer. Şimdide değerde.
hocam böyle net yorumlarınızda bir de sebep yazsanız da aklımıza yatsa.
Belki bilen anlıyordur da bizim gibi konuya uzaklar için bir nevi dogma oluyor böyle sözler
Wp8 de film hector uygulaması var abi 1000 lerce film var. bence internetten izlemenize gerek bile kalmaz. Hele lumia 8.1 güncellemesi gelsin o zaman aldığına kesin değer. Şimdide değerde.
İş telefoncuya gitmeye kaldı (vatan'a gitmeye kaldı 2sini de alcam elime resmen yazı tura atcam gibime geliyor )
- - - Eklendi - - -
Bu arada arkadaşlar son bir duyumum android'de ki virüs bolluğu hakkında , ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır ? ben zaten kendi marketi dışında pek bir dosya indirmem. dediğim gibi yıllardır 5800'ı sorunsuz kullanıyorum 4. yılı. Ama virüs işini de hiç sevmem sırf virüsü az olduğu için macbook'a yönelmiştim vaktinde.. Ne diyorsunuz bu işe ?
Google Play mağazaya uygulamalar denetimden geçmeden yükleniyor diye biliyorum. Açık bir işletim sistemi olduğu için kötü niyetli kişiler her zaman çıkacaktır. Zararlı içerikler şikayet sistemi ile ihbar edilip marketten kaldırılıyor zamanla.
O konuda wp8 biraz daha katı. Denetimden geçmeyen uygulama markete girmiyor.
pek uygulamam indirmem , o tarzla da zaten işim olmaz ama normal programlarda da vardır o virüs muhtemelen. Bakalım o zaman tam iki tel.da %50 şuan kafamda ama muhtemelen bugun alcam
pek uygulamam indirmem , o tarzla da zaten işim olmaz ama normal programlarda da vardır o virüs muhtemelen. Bakalım o zaman tam iki tel.da %50 şuan kafamda ama muhtemelen bugun alcam
dun tel.u almaya gittim saticiyla konustum vatan'da .uzun sure kullanacaksan kesinlikle lumia ,digeri performans telefonu dedi. ama istedigim renk siyah yoktu o yuzden bikacgun sonra alcam 999tl fiyati . android uzun sureli olmaz virus vs yavaslar dedi
- - - Eklendi - - -
kayseride vatan media markt bide kvkdan alma ihtimalim var da kvkda kalmamis vatandan almayi dusunuyorum bu arada
dun tel.u almaya gittim saticiyla konustum vatan'da .uzun sure kullanacaksan kesinlikle lumia ,digeri performans telefonu dedi. ama istedigim renk siyah yoktu o yuzden bikacgun sonra alcam 999tl fiyati . android uzun sureli olmaz virus vs yavaslar dedi
Telefona kolay kolay virüs girmez. Ancak tabi uzun süreli kullanacaksan WP8 daha iyi. Nokia Lumia 720 çok ince ve şık bir telefon. Ancak RAM'i 512 MB. Bu RAM ileride sorun yaşatabilir.
o virüs işini at kafandan daha telefonuna virüs giren olmadı. android alırsan hergün rom denersin zaten virüs kapma ihtimalinde olmaz. en olmadı paraya kıy bi virüs programı al
Telefona kolay kolay virüs girmez. Ancak tabi uzun süreli kullanacaksan WP8 daha iyi. Nokia Lumia 720 çok ince ve şık bir telefon. Ancak RAM'i 512 MB. Bu RAM ileride sorun yaşatabilir.
o virüs işini at kafandan daha telefonuna virüs giren olmadı. android alırsan hergün rom denersin zaten virüs kapma ihtimalinde olmaz. en olmadı paraya kıy bi virüs programı al