tlgcn38
Üye
-
Konu Sahibi
-
Face twitter whatsapp androidde çok daha iyidir
Onların tipini beğenmedim L720 nin inceliği hoşuma gidiyor.Lumia 720 tavsiye ederim. Özellikle oyun pek oynamam demişsin. Birde 1200 e çıkıyorsan madem lumia 920 yada 820 filan al bence.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Sebep söyleseniz bide hocamDusunmeden sp alirim ben
Bende böyle düşünüyorum. WP'u biraz daha araştıracağım tabi. Aslında baya kurcaladım telefonu da , menüsü biraz dandik görünüyor , öyle olmasa hiç düşünmem zaten. HTC olsun sony olsun arayüzleri hep iç açıcı güzel efektli fakat nokia'a o yok işte..uzun sure kullanım için lumia720 daha cazip olacaktır. Özellikle batarya performansı çok iyi. İnternet konusunda da Flash Player hariç oldukça başarılı. Fakat; Windows Phone işletim sistemini incelemeden lumia almanı tavsiye etmem. Zira alışkın olduğun sistemden çok çok farklı bir dünyaya gireceksin. Lumia820 alabilecek bir bütçeye sahip olsan da ihtiyaçlarına lumia720 yeteceği için ben tavsiye etmiyorum. Kullanmayacagın ozelliklere para vermene gerek yok.
Xperia'nın beni etkileyen yanı sadece tarzı açıkçası. Lumia'da da başka modelleri düşünmemin sebebi menü vs arayüzündeki açıkçası tırt'lık köşeli renksiz ikonlar falan.4.6 inç ekran çift çekirdekli 1.7 GHz işlemci 1 GB Ram ve Adreno 320 gpu ile Xperia SP bana daha yakın geliyor. Lumia 720'de 512 MB Ram mevcut. WP sistemi için sorun değil ama ileride oyunlar için sıkıntı olabilir.
Ama sen oyun ve sosyal ağlarda aktif değilsen senin için Lumia 720 daha iyi olur.
fm radio mu kaldı tune in diye bişey var telefon alırken o özelliği takmayın bence
aynen temasek diye bişey var s3 için kudurtuyo telefonu1250 tlye galaxy s3 var iki cihazdan da cok daha ustun.Verecegin farka deger.
Sana Katılmıyorum Android lerde Sarj Sorunu vardır ve Adam Sarj uzun gitmesini İstiyorFace twitter whatsapp androidde çok daha iyidir
s2 çıkalı kaç yıl oldu bi hatırla bakalımSana Katılmıyorum Android lerde Sarj Sorunu vardır ve Adam Sarj uzun gitmesini İstiyor
Wp Öneririm . Sarj konusunda sıkıntı yaşamazsın ve yeni nesil bi cihaz uzun sürede yeni nesil kalacaktır ama android öyle değil 1 yıl önce SII amiraldi şimdi ise telefondan sayılmıyor .
S3 kaba ve yuvarlak stili hoşuma gitmiyor ama tabi iç yapısı bunların birinde olsa hiç düşünülmez1250 tlye galaxy s3 var iki cihazdan da cok daha ustun.Verecegin farka deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?