Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Uygulamalar Artık S^3 de- Myriad Alien Dalvik
Sponsorlu Bağlantılar
CanKartaL
Emekli Yönetici
gelirse güzel olur ama s^3+bu programın üzerine uygulama da açılınca ram sıkıntısı olacak gibi geliyor malum şuanki S^3 lü telefonlarda 256 ram var ki yeteceğini sanmam :S
belle nereye geldi.daha n8 üzerinde durmadan yazılım geliştiriliyor.birde e7
S.E.C.R.E.T
Üye
c7 için sızdırıldı onu demek istemiştim neyse sizinle tartışmak istemiyorum kimse moralimi bozamaz
^BaRoN^
Üye
Ben bozarım
S.E.C.R.E.T
Üye
boz bakam
Uruloki
Üye
emrenin beklediği oldu bugün kimse ve de yarın moralini bozamaz yalnız şunu dşyebilirim emre telefon flashdan sonra açılacak oha o ne öyle dşyeceksin ne olmuş bu böyle diyeceksin o kadar yani
inşallah sorunsuz flaşlarsın kardeşim.. herkes belle kullanmayı hak ediyor.. ve şunu söylüyorum.. risk almazsan bu hayatta , hayatın tadını çıkaramazsın .. anlayan anlar.. bence risk almaya değer. evet downgrade yok C7 için ama downgrade zaten versiyon düşürmek demek. zaten şuan herkes kim enson anna sürümünü yüklediyse ona mahkum.. buda aynı şey olucak.. yeni C7 için belle güncellemesi gelene kadar bu belleye mahkum olcaklar..
emrenin beklediği oldu bugün kimse ve de yarın moralini bozamaz yalnız şunu dşyebilirim emre telefon flashdan sonra açılacak oha o ne öyle dşyeceksin ne olmuş bu böyle diyeceksin o kadar yani