Symbian^3 ve Android Uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramazanbaran

ramazanbaran

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 ve Android Uygulamaları
Arkadaşlar şimdi geliştiricilere bişi sorcam
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-ios-ve-android-hk-ilginc-bir-bilgi-575289.html
Linkinde arkadaş şunu demiş :
Fakat Android işletim sistemi adına Dalvik VM denilen ve doğal olamayan uygulamalarının söylediklerini işletim sisteminin anlayacağı dile çeviren ek bir doğal uygulama (Sanal Makine – Virtual Machine) kullanıyor çünkü (Android NDK ile geliştirilmemiş) Android uygulamaları doğal modda çalışamıyor.

Peki biz bu Dalvik VM'yi Symbian^3 portlasak uygulamaları tek tek portlama zorunda kalmadan çalıştıramazmıyız...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
böyle düşünceler iyi güzel de çok uzak be arkadaşım

achambo

achambo

Üye
ram yeter mi ona ya

kemiksesi

kemiksesi

Üye
donanım sıkıntısı Var

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Donanım Sıkıntısını Unutun, Bunu C++ İle Yazmak Gerekir Ki Sistemi En Kararlı Şekilde Kullansın Ve Tabi Bunun İçinde Müthiş Derece C++ Bilmek Gerekir..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
müthiş kelimesi az bile

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22
aliosman166

aliosman166

Üye
o kadar bilgisayar mühendisi zart zurt mezun oluyo biri de şu symbian için çalışsın üretsin parası neyse veririz..

• Beğen
Tepkiler: -Fight-

kcr

Üye
Sahi bir Hansel ile Gratel hikayesi vardı değil mi?.. :)

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
bilgisayar mühendisleri cep işletim sistemiyle ilgili bişey bilmez yazılım mühendisi olmak gerekir ki türkiyede yazılım mühndisleri doğru düzgün windows kullanamıyor

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
esokmen

esokmen

Üye
bilgisayar mühendisleri cep işletim sistemiyle ilgili bişey bilmez yazılım mühendisi olmak gerekir ki türkiyede yazılım mühndisleri doğru düzgün windows kullanamıyor

Ne kullaniyorlar kardes linux ios ? Bilmiyorum :)

kralksk35

Üye
biz oyunları uygulamaları beleşe getirdikçe symbiana yılan oyunu bile çıkmaz :D

erhanred

Üye
Beles oyunlar ios ve andr9idde de var. Portlansa guzel olur androide kaldirmaz demeyin htc 6OOmhz lik teli var android 4 hemde portlansa symbian gorsek

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Kesinlikle zor ama imkansız değil olabilir güzel bir düşünce

lazye

lazye

Üye
Aslında ben yazılım mühendisliği okumayı planlıyorum.Ama ben daha lise 3 deyim.O zamana kadar symbian ölür zaten...

Pringles

Pringles

Üye
bende öyle düşünmüştüm lise 1 okuyorum sonra yazılım programlama okuyayacağım ama symbian ölür işte o zamana kadar :S

akinorta

Üye
Emin olun dünyanın bir çok yerinde sizin gibi düşünenler var. Ayrıca eminimki bunları yapabilecek onlarca belki de yüzlerce insan var. Ama sahip olduğu firma tarafından fişi çekilen bir işletim sistemi için kim çaba gösterir ki hayrına. Elimizdeki symbian telefonlarına android çok da güzel port edilebilir ama uğraşacak insanlar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt