Öneri Android TV Box önerisi olan

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Android TV Box önerisi olan
bizim akılsız televizyona android tv box alıp yarım akıllı yapmak gibi bir niyetim var bunu alacağım galiba veya önerisi olanlar varsa söylesin :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve Amedly Fatih

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Benim evde tv yok 100 ekran led uydu alıcısı akılsiz tv geliyor. Mini android box düşünüyorum . Yerim olmadığı için eğer yerin varsa sana büyük kasa akıllı uydu alıcı tavsiye ederim . Android cihazlar daha tam oturmadi .
Ama Atlanta android box iki modeli var ve next Pandora var bunlar garantili

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
malesef duvara monteli :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer Çakmak kadar olanlardan istersen mt android box lara bak biraz bütün istesen Atlanta ya bak

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
link verebilirsen :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Paketim yok . Olsa gözüm üstüne bütün google emrine verir dim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ettim :) bakarım ben

Archonn

Archonn

Üye
Hocam Rk3188 SoC ile gelenler aşağı yukarı aynı özellikte. Hepsinin genel sıkıntısı 1080p filmleri oynatırken frame rate düşmesi. 720p'de sıkıntı olmuyor genelde.
Benim için sorun değil dersen Stick şeklinde olanlardan 'u , box şeklinde olanlardan ise ( MK888/KR 42 olarak da geçiyor) i alabilirsin. CS918'in bluethooth'lu ve bluethoot'suz iki versiyonu var. Bt'li t-r42, bt'siz k-r42 .
Linklerde, cihazları göstermek için verdiğim örnek ürünler var. Almadan önce fiyat araştırması yapmanı şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:

taylan08

Üye
bence tv boxu hiç karıştırma çünkü receiver olarakta kullanılacağı için cihazlarda bazen ses gecikmeleri falan yaşanabiliyor android ile çalıştığı için size önerim gidin tv arkadalarına takılan recevierlerdan alın sonra linkte verdiğimi alın kumandasıyla beraber 78 dolar bu sadece bir örnek isterseniz altta buna benzer bir sürü alet var keyfinize göre bakın ama en az 2 gb ram olmasını ve en az çift çekirdekli olmasını sizi öneriyorum
veya bu şekil

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ben birara raspi ile uğraştım. Bence android tv box alacağına raspi al. Daha eğlenceli bişey olur senin için.Biraz araştır istersen güzel bişey.

taylan08

Üye
bence raspberry pi uğraştırır eğer uğraşmak isterse kesinlikle raspberry pi uğraşmayacaksa android alması gerekecek :/

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
raspberry pi şu anlık düşünmüyorum :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Tv girişi var ondan demiştim ama :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
uğraştırmayacak birşey lazım :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
uğraştırmayacak birşey lazım :D
Raspi ye blue stack android emulator yüklenirse android box almaya gerek yok . Çünkü mini pc exe msi Windows formatı yüklenmesi geri sonuçta Windows var . Ama raspi de Linux var diye biliyorum bu bir dez avantaj . Windows lu mini pc ler pahali biraz iyisi 1000 tl

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Raspiye android dr kurulabiliyor. Windows pc değil ve işlemcisi arm tabalı. Sanırım windows için çalışan yok bluestack android kurulumu yapılamaz diye düşünüyorum. Kaldı ki o donanımla windows'u nasıl kaldıracak o da merak konusu. Söz ettiğimiz şey sigara paketinden daha ufak birşey. Bu tip işlerde uğraşmayı sevenler için biçilmiş kaftan desek yeridir.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve taylan08
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Raspiye android dr kurulabiliyor. Windows pc değil ve işlemcisi arm tabalı. Sanırım windows için çalışan yok bluestack android kurulumu yapılamaz diye düşünüyorum. Kaldı ki o donanımla windows'u nasıl kaldıracak o da merak konusu. Söz ettiğimiz şey sigara paketinden daha ufak birşey. Bu tip işlerde uğraşmayı sevenler için biçilmiş kaftan desek yeridir.
Eger raspi ye android apk yüklenir se raspi çok uygun ama HDMI varsa tabi çünkü iki modeli var a ve b diye . Ve fiyatı 100 tl civarında çok uygun . Ama durumu olan atom işlemcili yada i serisi intel işlemcili mini pc tavsiye ederim her türlü zorluğu kaldırır win 10 bile yüklenir çünkü laptop tan farkı yok ama fiyat tuzlu

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Eger raspi ye android apk yüklenir se raspi çok uygun ama HDMI varsa tabi çünkü iki modeli var a ve b diye . Ve fiyatı 100 tl civarında çok uygun . Ama durumu olan atom işlemcili yada i serisi intel işlemcili mini pc tavsiye ederim her türlü zorluğu kaldırır win 10 bile yüklenir çünkü laptop tan farkı yok ama fiyat tuzlu

Hdmi çıkışı, tv anten çıkışı(en önemlisi ve mükemmel pratik bişey) ve 2 adet usb çıkışı var. Android kurulumu yapılıyor. Ben kablosuz wifi adaptörü ve kablosuz mouse ve klavye adaptörü bağlayarak bir ara kullandım. Android kurmadım ancak o hali bile fazlasıyla beni tatmin etti. Bir arkadaşım çok beğendi ona hediye ettim doğum gününde. Çok eğlenceli bişey linux kullanmayı bilen birisi için fiyatı bedava, eğlenmek ve bu tür eğlence isteyenler için ise oldukça uygun fiyatlı birşey. n900 ve n9'dan sonraki üçüncü büyük icat benim gözümde.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hdmi çıkışı, tv anten çıkışı(en önemlisi ve mükemmel pratik bişey) ve 2 adet usb çıkışı var. Android kurulumu yapılıyor. Ben kablosuz wifi adaptörü ve kablosuz mouse ve klavye adaptörü bağlayarak bir ara kullandım. Android kurmadım ancak o hali bile fazlasıyla beni tatmin etti. Bir arkadaşım çok beğendi ona hediye ettim doğum gününde. Çok eğlenceli bişey linux kullanmayı bilen birisi için fiyatı bedava, eğlenmek ve bu tür eğlence isteyenler için ise oldukça uygun fiyatlı birşey. n900 ve n9'dan sonraki üçüncü büyük icat benim gözümde.
Değerli insan öyle anlattın ki benimde alasim geldi . Çünkü bana hediye tv geliyor led ama smart değil ve oda küçük tv masası olmayacak . Yani android Çakmak box yada pi 512mb düşünüyorum ama pi de mutlaka 3g modem yada wifi olması şart . Bunlar olmasa bile bana yakın gümrük cu dükkanı var benzer bir cihaz bulsam alırım . Ama çok iyi araştırma yapmam gerek çünkü uzun süre kullanacam ve pi ler yeni modeller gelmedi bir türlü

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi bu galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt