HakanSeven12
Üye
Raspi ye blue stack android emulator yüklenirse android box almaya gerek yok . Çünkü mini pc exe msi Windows formatı yüklenmesi geri sonuçta Windows var . Ama raspi de Linux var diye biliyorum bu bir dez avantaj . Windows lu mini pc ler pahali biraz iyisi 1000 tluğraştırmayacak birşey lazım![]()
Eger raspi ye android apk yüklenir se raspi çok uygun ama HDMI varsa tabi çünkü iki modeli var a ve b diye . Ve fiyatı 100 tl civarında çok uygun . Ama durumu olan atom işlemcili yada i serisi intel işlemcili mini pc tavsiye ederim her türlü zorluğu kaldırır win 10 bile yüklenir çünkü laptop tan farkı yok ama fiyat tuzluRaspiye android dr kurulabiliyor. Windows pc değil ve işlemcisi arm tabalı. Sanırım windows için çalışan yok bluestack android kurulumu yapılamaz diye düşünüyorum. Kaldı ki o donanımla windows'u nasıl kaldıracak o da merak konusu. Söz ettiğimiz şey sigara paketinden daha ufak birşey. Bu tip işlerde uğraşmayı sevenler için biçilmiş kaftan desek yeridir.
Eger raspi ye android apk yüklenir se raspi çok uygun ama HDMI varsa tabi çünkü iki modeli var a ve b diye . Ve fiyatı 100 tl civarında çok uygun . Ama durumu olan atom işlemcili yada i serisi intel işlemcili mini pc tavsiye ederim her türlü zorluğu kaldırır win 10 bile yüklenir çünkü laptop tan farkı yok ama fiyat tuzlu
Değerli insan öyle anlattın ki benimde alasim geldi . Çünkü bana hediye tv geliyor led ama smart değil ve oda küçük tv masası olmayacak . Yani android Çakmak box yada pi 512mb düşünüyorum ama pi de mutlaka 3g modem yada wifi olması şart . Bunlar olmasa bile bana yakın gümrük cu dükkanı var benzer bir cihaz bulsam alırım . Ama çok iyi araştırma yapmam gerek çünkü uzun süre kullanacam ve pi ler yeni modeller gelmedi bir türlüHdmi çıkışı, tv anten çıkışı(en önemlisi ve mükemmel pratik bişey) ve 2 adet usb çıkışı var. Android kurulumu yapılıyor. Ben kablosuz wifi adaptörü ve kablosuz mouse ve klavye adaptörü bağlayarak bir ara kullandım. Android kurmadım ancak o hali bile fazlasıyla beni tatmin etti. Bir arkadaşım çok beğendi ona hediye ettim doğum gününde. Çok eğlenceli bişey linux kullanmayı bilen birisi için fiyatı bedava, eğlenmek ve bu tür eğlence isteyenler için ise oldukça uygun fiyatlı birşey. n900 ve n9'dan sonraki üçüncü büyük icat benim gözümde.