Android telefonlarınızın şarjı kaç gün gidiyor ?

Elinde kalırsa ucuz olur

ne biliyim anlamadım gitti bu fiyattan yerse yapıyorlar galiba yada gelişi pahalıya geldi ucuza veremiyorlar dediğim gibi ellerinde kalmıştır büyük ihtimalle bu şekilde zarar etmekte istemiyorlardır

MasteLaa

Üye
ne biliyim anlamadım gitti bu fiyattan yerse yapıyorlar galiba yada gelişi pahalıya geldi ucuza veremiyorlar dediğim gibi ellerinde kalmıştır büyük ihtimalle bu şekilde zarar etmekte istemiyorlardır
Avea ya girdim ne öneririrsiniz diye sordum s2 almadan önce adam nexus dedi. inceledim Avea da da hiç hoşuma gitmedi s2 den neden ucuz sizce diye sordum ne bileyim dedi Ben de o zaman neden önerdiniz ki dedim

Avea ya girdim ne öneririrsiniz diye sordum s2 almadan önce adam nexus dedi. inceledim Avea da da hiç hoşuma gitmedi s2 den neden ucuz sizce diye sordum ne bileyim dedi Ben de o zaman neden önerdiniz ki dedim

arkasında Google'ın desteği var yoksa başka birşey değil bencede

ByYlmzZz

Üye
dostum jelly bean gelene kadar sppedmod kernel yada siyah kernel kullanmak zorundayım yoksa batarya nefes aldırmadan en fazla 6 saat gidiyor kernelin büyük faydasını gördüm birde söyle düsün jelly bean'a da siyah yada speedmod kernel yapıldığını okadarını tahmin edemiyorum mesela ...oysaki kendimede söz vermiştim bu cihazı rootlamıcam voltajla oynamıcam diye ama olmuyor işte
Maşallah

- - - Eklendi - - -

kernel işine hiç bulaşasım yok zaten jelly bean gelince çok hızlanacak ve bence ram kullanımı duşünce şarz süreside artacak

MasteLaa

Üye

Insanin eli voltaja gidiyor diyorsun

MasteLaa

Üye
aynen öyle kardeşim aslında ben xperia arc'a 1.6 ghz yaparken sorun yoktuda bu cihaz'a 1.4 ghz yapınca cihaz benchmark testlerinde donuyor aptallaşıyor anlamadım
Genelde o cihazın GPU voltajını yükseltiyorlar diğerini 1 ghz ye çekiyorlar anlamış değilim

Bahsettiğiniz nexus hangi nexus

El-CD

Üye
Samsung Galaxy Nexus i9250

__xXx__

Üye
neo v de ben 3. günün sonunu gördüm eğer fazla uğraşmassam ama çok uğraşınca 1 gün ancak gidiyor

MasteLaa

Üye
neo v de ben 3. günün sonunu gördüm eğer fazla uğraşmassam ama çok uğraşınca 1 gün ancak gidiyor
Android lerde cidden şarj sıkıntılı Eskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım Benim emektar Monte 1 hafta 1.5 hafta rahat gidiyordu

Tepkiler: __xXx__

El-CD

Üye
Ben su an 1100 mhz de kullaniyorum cpu yu isinma olarak en fazla 36 yi goruyorum

__xXx__

Üye

Android lerde cidden şarj sıkıntılı Eskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım Benim emektar Monte 1 hafta 1.5 hafta rahat gidiyordu

aslında li-ion batartalardan vazgeçseler sıkıntı kalmaz ama li-ion kadar küçültülememiş diğer cins bataryalar

ByYlmzZz

Üye
ahh o monte bazen şarj etmeyi unutyordum muhteşem bir batarya ömrü vardı

- - - Eklendi - - -

​adapte olamadığım konu bu işte oyun oynarken yada internette gezinirken aşırı ısınıyor bende mecburen kapatıp cebime koyuyorum

Isınma çok kötü bir şey yahu s2 de yarım saat internette gezdinmi 41-42 oluyor