kendi kapandı yani evet
Acip kapadinizmi teli
hı o zaman skyfireda çare etmez Garantisi vardır İnşallahOpera ve dolphin i denedim ancak sorun hala devam ediyordu... SKYFIRE ı denemedimAma denemekte fayda var
Bu arada HTC yetkilileri ile görüştüm ve servise götürmem gerektiğini donanımsal mı sistemsel mi olduğunu anlamaları gerekiyormuş...
![]()
Telefon Açılmadı bir dahakendi kapandı yani evet
Buradaki girişini yapmadıysanız sorun çıkarGaranti konusunda da HTC ile atışıyorum şu anda... Yurt dışından aldık diye çin malı muamelesi yapıyorlar...!!!
----------Eklendi @ 21:14:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:21 ----------
Daha cihaz 5 aylık...![]()
evet Yani Türkiye'de KVK'ya servis işlemleri için Telefonu tanıtmalıydınızPasaporta mı???
6 ay veya 1 yıl diye biliyorumPasaport ile imei açtırdım ama diğerini bilmiyordum yada ne kadar sürem var yaptırmak için belki geç kalmamışımdır...
araştırıyorum dönüş yapıcamtelefonum samsung galaxy ace s5830
mesajları text dosyası olarak (telefonda veya yazılım ile) tek dosyaya kaydebilir miyiz?
Kesinlikle Kasmazsoru: symbianda 3 program yukledık dıelım.1 programı actık tel kendını kapatıyor.androide 3 program yuklesek 2 program acık olsa aynı anda.telefon mesela lg optimus me olsun kasarmı ?
Kesinlikle Kasmaz
siz alınca cevaplarız o zamnbide bu nfs shift fln oyunları var o oyunlar aynı pcdeki gibimi görüntüleri videolarla oyle gordum cok heveslendm optimus me alıcam ?
tamam bi video cekıp koycm usta sana söz
siz alınca cevaplarız o zamn
Anlıyamadım Telefon dilimi Türkçe değilarkadaslar S5570 var ama turkcesi yok turkce yuklemem lazım bıraz arastırdım
S5570_Odin Multi Downloader v4.38
ile oluyomus ama turkce dosyalarını ve nasıl yukelnecegını bulamadım ozellıkle turkce flas dosyası
yardımcı olabılırsenız cok cok makbule gecer
iyi calısmalar
önceki soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler...
bu arada xpria arc için uygulamalar forumda bulamıyorum sizin bir öneriniz var mı?

buna ek olarakta ideos x5te seri fotograf çekimi yok ,bunun için bana program öneririmisiziniz ? mümkünse fast burst ve ultraburst camera dışında olsun 
cevabı almadan şurdan şuraya gitmem ona göre