Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

wind07

Üye
Herkese merhaba,samsung galaxyl 2kullanıcısıyım.Birkaç sorum olacak
1)Markete girdiğimde yepyeni uygulamalr kısmını seçtiğimde birden marketi uyarı vererek kendini kapatıyor,bunu nasıl çözebilirim?
2)Turkcell yedekleme programını yükledim,rehberimi telefona aktardım,telefona yeni numara ekleyip programdan yedekleme yap dedğimde sürekliişleö sonucunda hata veriyor,ne yapmalıyım?
3)Teknoloji marketkerdeki modeli incelediğimde su birikintisi üzerinede yaprakların olduğu bir canlı duvar kağıdı var,marketten ocean wave ve su adı ile aradım ama bulmadım,adını bilen var mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.....

bahadir-cem

Üye
Merhabalar öncelikle. Ben android işletim sistemli yeni bir telefon almak istiyorum ve ayırabileceğim bütçe üst düzeyler için yetersiz. 600 lira civarında alabileceğim tavsiye ettiğiniz cihaz var mıdır ? galaxy ace ve ideos x5 e baktım sanırım bunlar 2,2 sürümü .Ve bu sürümde flash desteği olayı nasıldır ve bu 2 cihazın 2,3 e yükseltilmesi mümkün müdür ?

icais

icais

Üye
telefonun ana ekranlarında (hani şu max. 7 ekran olan yer) arka plana her ekran için ayrı resim nasıl koyabiliriz ? normalde bir resmi oluyor yan ekranlarda da resmin devamı

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar öncelikle. Ben android işletim sistemli yeni bir telefon almak istiyorum ve ayırabileceğim bütçe üst düzeyler için yetersiz. 600 lira civarında alabileceğim tavsiye ettiğiniz cihaz var mıdır ? galaxy ace ve ideos x5 e baktım sanırım bunlar 2,2 sürümü .Ve bu sürümde flash desteği olayı nasıldır ve bu 2 cihazın 2,3 e yükseltilmesi mümkün müdür ?
bu cihazlarda flash mümkünüdr flash 10.3 desteklemektedir.2.3 gingerband'e geçiş vardır
telefonun ana ekranlarında (hani şu max. 7 ekran olan yer) arka plana her ekran için ayrı resim nasıl koyabiliriz ? normalde bir resmi oluyor yan ekranlarda da resmin devamı
onun için özel resim yapmak için programlar var araştırıp size döneyim

_NDU_

Üye
İyi günler :) Bende bir soru sormuştum ama sanırım gözünüzden kaçmış olabilir... Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler dilerim... En başta bu soruyu sormadığım yer kalmadı diyebilirim... Ama bi cevap veren bile olmadı... Sizden baya ümitliyim bu konuda :)
Ben HTC desire kullanıcısıyım. Telefonum 2.2 de iken hiç bir sorunum yoktu ancak 2.3 güncellemesinden sonra bu sorun ortaya çıktı. Sorunum MOBİL AĞ dan internete girerken telefon birden kapanıyor. Yani Browserdan google oradan facebook a girdikten sonra 1 dk sürmeden telefon kapanıyor. Tekrar kendini açmaya çalışıyor ancak yeşil HTC yazısından sonra tekrar kapanıyor taki ben pili çıkarana kadar. Telefondan wi-fi den internete girerken hiç sorunum yok... Saatlerce girebiliyorum. Sadece mobil ağda böyle bir hata veriyor... Daha doğrusu kapanıyor. 3 operatörde de, her operatörün 2g ve 3g sinde denedim sonuç aynı :( Bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz...??? (2.2 de iken telefonum hiç sorun yoktu rahatlıkla mobil ağı kullanabiliyordum. Telefonum rootsuzdur. HTC developerdan 2.3 güncellemesini yaptım. )
bu sorunu bende yaşadım Flash 10.3 kullanmaya başladıktan sonra düzeldi sizde 10.3 indirip deneyin bir işe yaramassa ben yeniden yardım etmeye çalışırım

ahmetc503

bi soruda benden ben şimdiki telefonumu alalı 3.5 ay falan oldu ve 455-470 tl civarıydı tel nokia c503 bildiğin gibi symbian o yüzden flash desteği yok ve şimdi yeni yeni 450, 500 liraya androidli samsunglar çıkmaya başladı acaba bunlarda flash desteği varmı ve ben bu telefonu alarak acelecilik mi yaptım acaba biraz daha bekleyi bunlardanmı alsaydım ? cevaplarınızı bekliyorum

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bi soruda benden ben şimdiki telefonumu alalı 3.5 ay falan oldu ve 455-470 tl civarıydı tel nokia c503 bildiğin gibi symbian o yüzden flash desteği yok ve şimdi yeni yeni 450, 500 liraya androidli samsunglar çıkmaya başladı acaba bunlarda flash desteği varmı ve ben bu telefonu alarak acelecilik mi yaptım acaba biraz daha bekleyi bunlardanmı alsaydım ? cevaplarınızı bekliyorum
samsung'un alt telefonlarını almamanızı öneririm biraz dha bekleyip bence bütçe yükseltin LG optumis black 550 liraya satıyor öneririm flash desteğide var

eonur16

Üye
Benim bir xperia arc telefonum var android marketten uygulama indiriyordum ve iptal ettim ama indirme işareti hala duruyor ne yapabilirim??

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

_NDU_

Üye
Cevabınız için teşekkür ederim ancak flash 10.3 ü yükledim ve sorunum hala devam ediyor. :( :( :(

sofi serdar

Üye
Slm samsung i5700 ze internetten yada fecebooktan video indirmek için ne yapmalıyım

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

sofi serdar

Üye
Teşekürler bekliyorum fece cevabını

_NDU_

Üye
Evet evet orjinal kendi sürümü... 2.3.3 olan... :(

Üst Alt