Bu sorunu Turkcell İle Halletmeniz gerekturkcelden aldım teli music hub uygulamasına tıklıyorum türkiyede kullanılmıyo diyo..
Burası zaten benim konum kardeşim Turkcell'den aldım diyosun telefonun kendi uygulaması çalışmıyorsa bir Turkcell'e danışturkcelle bi alakası varmıki bütün uygulamalar çalışıyo açılıyo sadece music hub da türkiyede kullanılmıyo diyo galaxs2 kullanan yokmu bilgiyi ondan alsak..
ok işaretleri görüyorsanız internete bağlı demektir.arkadaşlar telefonumun üstünde internet simgesi oluyor ve bi sayfaya bağlandım zaman turuncu yeşil şeklinde okunur oluyor bağlanmadım zaman gri oklar oluyor bu gri oklar olduğu zaman sizce hep internete bağlanıyor mu
oyun Telefonu desteklemiyor olabilir oyun hd'mi ?Arkdaş ben bilgisayardan bi oyun indirdim apk dosyası formatı telefon adı =lg p503 ama çalışmıyor nasıl kurucam ? bide bu dosyayı nasıl telefona attınız derseneiz hafıza kartını çıkarttım adapter e taktım pc taktım geri oyun nu hafıza kartına attım adapter ne bliyorsunuz demi yardım ?
indirdiğiniz oyun telefonunuza uyumlu değildir.hd değil
----------Eklendi @ 17:39:33 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------
okey oyunu
acaba siz market dışı uygulamalara izin vermediniz oyun yüklenirken ne diyoruyumlu olduğunu nerden anlıyosun ?
----------Eklendi @ 17:42:36 ---------- Yazıldı @ 17:41:59 ----------
benim bir ara internet bedavaydı internnetten her indirdiğin oyunu nie çalşyor o zmn android marketten ?
Buraya bir bak beğenmessen daha bulurumHatırlyımıyorum ama açılmıyor bu arada teşekkür nerden uyumlu oyun buabilirim ?
uygun telefonlar yazar yada tüm sistemlere uygun der hafıza kartına yükleyin oyunu astro file manager indirin marketten Yüklediğiniz klasöre gelip oyunu yükleyinarkdaşım bana oyun lazımda sen adapteri ne biliyorsun galiba benim bide nokia var hafıza kartını adapter takıyorum sonra pc oyun atıyorum sonra nokia telefonu açıp bluetooth ile lg telefona yolluyom ama bulmadım oyunun nerden olduğunu hem açılmazmış uygun oyun lazım bana nasıl anlıyoruz uygun oluduğunu şimdiden teşekkürler