android telefon konusunda yardım edin!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

last321

Üye
    Konu Sahibi
android telefon konusunda yardım edin!..
samsung galaxy ace almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri bakımından ilk defa android alacam yardım lazım.galaxy s var ve daha telefonlarda var kafam karışık.ram,hız,sar seviyesi vs. yardım edermisiniz baya bi arada kaldım :D fiyat aralığı 700-800 olsun yerine göre 900 de olabilir o kadar yeterli tel için :evet:

vlkn216

Üye
biraz daha çıkarsan benimde yeni aldığım htc desire s'i öneririm. vodafone kampanyasıyla aldım 1050-1100 civarı bişey :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş galaxy s olabilir güvenilir bir kaç site var 900 civarına

nexpow

nexpow

Üye
galaxy acenin tek sorunu flash desteklemiyo flaşh sitelere giremezsin yok flash lazım diyosan galaxy s al

last321

Üye
    Konu Sahibi
peki skyfiredan flash olmaz mı. Yada güncellemeyle flash gelir mi ace'e

OğuzcanAbi

Üye
galaxy sl de değil mi ya sar değeri yüksek olan :allalla:

enaa_881

enaa_881

Üye
hayır arkadaşım istersen özelden site adını atabilirim kendin inceleye bilirsin

OğuzcanAbi

Üye
900 olanlar ithal vergiden kaçak oluyor sitelerde paralel ticaret oluyo kayıt falan lazım

----------Eklendi @ 21:29:38 ---------- Yazıldı @ 21:27:50 ----------

evet baya yüksek bende n73 var o da baya sar var 1.160 yazıodu
öldürmez ya o sar :D

nexpow

nexpow

Üye
peki skyfiredan flash olmaz mı. Yada güncellemeyle flash gelir mi ace'e

ya video izleyebiliyosun sitelerden youtube facebook izlesene vb skyfireden de yıldıztv izlenebiliyomuş sadece flash sitelere girmez sanırım cünkü hiç flash siteye rastlamadım

last321

Üye
    Konu Sahibi
rastlarsan bi dene bakalım :D galaxy s ve ace arasında gidip geliom s'in cok büyük ekranı var ama aceden daha iyi olduğu kesin :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş sana özelden site adını mesaj attım arasındaki fiyat farkına değeceğine emin olabilirsin
ve site ithal etme yoluyla satıyo yani getiriyo kayıt altına alıyo ve satıyo
flash konusundada flash içerikleri oynatabiliyor diye biliyorum ace i

• Beğen
Tepkiler: last321

last321

Üye
    Konu Sahibi
aldım pm yi saol yardım için :oke:

last321

Üye
    Konu Sahibi
badayı da övüyolar wave 2 de fena durmuyo alınabilir bi telefon mu ?:hmmm

enaa_881

enaa_881

Üye
onun yerine galaxy s almanı öneririm tamam kamera flaşı yok ama androidin bada dan iyi olduğu aşikar

• Beğen
AYNA

AYNA

Üye
aman aman kardeşime corby 2 aldım bada işlerim sistemli almaz olaydım.keşke corby 1 alsaydım diyorum şimdide.içerik menüler hiç hoşuma gitmedi.ayarlarda dokunmatik titreşim ayarı yok bu kadar saçma yapmışlar..
waveyi bilmiyorum ama bu corbydeki bada berbat ötesi..

• Beğen
enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş benim söylediğim sitede ki yorumları okursan ne kadar güvenilir olduğunu anlarsın yani 760 a ace alacağına 910 liraya galaxy s alır daha iyi

last321

Üye
    Konu Sahibi
ben teli agustos sonunda almayı düşünüyorum nasipse belki galaxy s düşer bin tl civarı 700 pesşin gerisi taksit yapabilirim bide media markt tan mı alatym başka yerden mi

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş şu anda sana özelden gönderdiğim sitede 905 lira ha daha garanti ve ucuz diyosan gold bil da 1046 lira şu anda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt