Android telefon almak istiyorum yardım eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Xperia U (654TL -- altıyüzellidört türk lirası)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia U nun da iyi bir gpu su oldugunu fakat hafiza nedeni ile pek fazla tercih edilmedigini soyleyeyim..Dahili hafizasi 4 gb ve sistem dosyalari haric..artirilamiyor hafiza sıkıntılı..

koquk52

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U güzel bir görünüşe sahip dediğiniz gibi gpusu ortalamanın üstünde ama 4gb alan ve işletim sistemini düşünürsek uygulamalarda skıntı çekebilirim diye düşünüyorum. belkide bnm gibi cep telefonunda çok fazla oyun düşkünü olmayan genelde internetten güncel bilgiler takip etmek ve uygulamalar ile telefonu zenginleştirmek isteyen biri için gayet yeterlide olabilir :)
Sanırım androidtelefonları adresi uluslar arası garanti ile satıyor diye biliyorum ama 2yıl garantili diyor kafam karıştı şuan :) alışveriş yapanınız varsa nasıl bir yer güvenilir mi birde garantisi ve garanti koşulları nasıl?

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Xperia U güzel bir görünüşe sahip dediğiniz gibi gpusu ortalamanın üstünde ama 4gb alan ve işletim sistemini düşünürsek uygulamalarda skıntı çekebilirim diye düşünüyorum. belkide bnm gibi cep telefonunda çok fazla oyun düşkünü olmayan genelde internetten güncel bilgiler takip etmek ve uygulamalar ile telefonu zenginleştirmek isteyen biri için gayet yeterlide olabilir :)
Sanırım androidtelefonları adresi uluslar arası garanti ile satıyor diye biliyorum ama 2yıl garantili diyor kafam karıştı şuan :) alışveriş yapanınız varsa nasıl bir yer güvenilir mi birde garantisi ve garanti koşulları nasıl?

Satış konusunda kesinlikle güvenilirlerdir isterseniz donanım haber forumlarındanda bakabilirsin fakat iş teknik servise gelince biraz umursamadıkları var ancak telefonu alma konusunda %1000000000 güvenliler.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy wonder ;)

koquk52

Üye
    Konu Sahibi
Satış konusunda kesinlikle güvenilirlerdir isterseniz donanım haber forumlarındanda bakabilirsin fakat iş teknik servise gelince biraz umursamadıkları var ancak telefonu alma konusunda %1000000000 güvenliler.
Genelde servisler umrsamıyorlar ama bu nasıl bir umursamazlık orasını bilmiyorum açıkcası. ben telefonu burdan aldığımda mesela mikrafonu bozuldu bunu orjinali ile mi değiştiriyorlar yoksa yan sana yimi takıyorlar burası çok önemli benim için :) ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bulabiliyorsan neo V alabilirsin wonder alma..

koquk52

Üye
    Konu Sahibi
Neo v nin de sar değeri çok yüksek kardeşim sony xperia u alıcam ondada tavan yapmış en son kızıyorum s2 alıcam 0.34 rahat edicem ama okadar para veresim gelmiyor :)

15097

15097

Üye
1.10 abartılacak kadar çok değil aslında :hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Alcatel One Touch 995.

koquk52

Üye
    Konu Sahibi
tanınmış markaların dışına çıkmak istemiyorum suan sony samsung htc var sadece aklımda. 1.1 bence yüksek bir rakam şahsen c903 se kullanıyorum 0.55 piskolojikmen arada yıkılıyorum 0.34 varken :))

15097

15097

Üye
Samsung Galaxy S 0.24 sar değeri :evet: çok çok çok çok az :)

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Genelde servisler umrsamıyorlar ama bu nasıl bir umursamazlık orasını bilmiyorum açıkcası. ben telefonu burdan aldığımda mesela mikrafonu bozuldu bunu orjinali ile mi değiştiriyorlar yoksa yan sana yimi takıyorlar burası çok önemli benim için :) ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.

Valla direk değiştirmiyolar diye biliyorum yapılabilecek en son safhada telefonu değiştiriyolar.Site güvenilir fakat teknik servisi biraz sorunlu.(fakat kullanıcı hatası demiyolar)

furkan176

furkan176

Üye
Tanınmış marka istemiyorum demişsin ama önerim alcatel ot 995 valla hiç sorununu yaşamadım eğer neo v yi sevmediysen kesinlikle bu telefon derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt